Soliariumai.SPA centrai
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-06-13, 10:04 PM | Žinutė # 91 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vat kaip skiriasi geros soliariumo lempos, siandien nuejau i Saules uola ir super veidas tai iskart kibo liuks Kitas reikalas nei Tropiku saulei, kaip matau is draugiu eina po 50min ir nematau jokio akivaizdaus efekto. nepatinka na matai super bet šeip jei iskart stipriai ima irgi nelabai gerai, geriausiai palaipsniui minusas ten yra tiktai toks, bent jau kai seniau eidavau, kad ten kažkodėl ima raudonai, tai išeini kaip burokėlis o kur dabar einu rudai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-06-14, 8:32 AM | Žinutė # 92 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) minusas ten yra tiktai toks, bent jau kai seniau eidavau, kad ten kažkodėl ima raudonai, tai išeini kaip burokėlis juokas juokas juokas juokas o kur dabar einu rudai geda geda čia nuo odos priklauso,aš irgi išeinu rusva,paskui praina būni ruda
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-06-14, 9:52 AM | Žinutė # 93 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) čia nuo odos priklauso,aš irgi išeinu rusva,paskui praina būni ruda Jo jo man ir taip, bet po keliu valandu praeina raudonumas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-06-15, 8:17 AM | Žinutė # 94 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) čia nuo odos priklauso,aš irgi išeinu rusva,paskui praina būni ruda sypsausi tai žinok aš irgi išeinu rusva, bet va kai ten eidavau tikrai gerai imdavo, betr išeidavau kaip vėžys na reiks pabandyt nueit pažiūresiu kaip dabar
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-06-15, 8:34 PM | Žinutė # 95 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Patinka man city bume, jau siandien akivaizdus idegis matosi ant veido ir ranku kaip suprantu mazai kur yra lempos su bronzinio idegio lempomis.
Laurituke, siandien nusipirkau ta krema kuri tu naudoji,visai gal ir nieko
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-06-18, 10:24 AM | Žinutė # 96 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Laurituke, siandien nusipirkau ta krema kuri tu naudoji,visai gal ir nieko liuks man patinka jis,db nusipirkau didesnį įpakavimą jo 100ml,ilgiau užteks
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
renatute | Data: Pirmadienis, 2014-03-31, 1:33 PM | Žinutė # 97 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 1
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš soliariumo paslaugomis naudojuosi tik kai savaitgaliauju spa centre Kažkaip daugiau nesinori, neatrodo labai sveikas dalykas. Geriau pasidžiaugti masažais
grand spa lietuva akcijos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2014-03-31, 1:34 PM | Žinutė # 98 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as turiu uz 50lt ceki laimeta i soliariuma, bet vis dar kazkaip nerandu laiko nueiti
|
Atsijungęs |
| |
edvinasum | Data: Pirmadienis, 2024-06-24, 4:41 PM | Žinutė # 99 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 87
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| palepinkit save bokstospa.lt veido gražinimo procedūrom, masažiukais ar tiesiog nueikit prasiplaukt į baseiną ir pirtyje pasėdėkit. jūsų kūnas padėkos.. pats spa nerealus, aukštos klasės, jausitės kaip princesės:)
|
Atsijungęs |
| |