Soliariumai.SPA centrai
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 9:14 AM | Žinutė # 46 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu nieko sau kas dvi savaites po 100lt tikrai ne pigus malonumas. geda nu jo sakau,kad nepigu ir kai nupurškia būni laaabai ruda akivaiždžiai matosi rudumas,ne taip kaip paprastai kad deginiesi,tai snieguoliuke, jei eini į purškiamą tai jaučiu jau kaip negrė?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 9:18 AM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo sakau,kad nepigu ir kai nupurškia būni laaabai ruda akivaiždžiai matosi rudumas,ne taip kaip paprastai kad deginiesi,tai snieguoliuke, jei eini į purškiamą tai jaučiu jau kaip negrė? Tai jau tikrai, nu tikrai snieguoliuke kaip negre, nes mačiau kaip buna kai nupurskia, pavydžiu tokiu atveju visda gražiai ruda,bet eina sau po 100lt tarkim kas dvi savaites na nežinau aš sau to leisti negaliu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Trečiadienis, 2012-05-23, 9:40 AM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 9:37 AM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nu tikrai snieguoliuke kaip negre nes mačiau ją matei?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 9:40 AM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ją matei? Ne ją mačiau,o mačiau koks efektas kai nupurškia gražu žiūrėti, tai snieguoliuke reiškia ruda kaip reikalas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 11:47 AM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo sakau,kad nepigu ir kai nupurškia būni laaabai ruda akivaiždžiai matosi rudumas,ne taip kaip paprastai kad deginiesi,tai snieguoliuke, jei eini į purškiamą tai jaučiu jau kaip negrė? Quote (Romeniukas) Tai jau tikrai, nu tikrai snieguoliuke kaip negre, nes mačiau kaip buna kai nupurskia, pavydžiu tokiu atveju visda gražiai ruda,bet eina sau po 100lt tarkim kas dvi savaites na nežinau aš sau to leisti negaliu geda visai ne į tokį einu einu į soliarumą, kur yra ir stovimas ir gulimas, ir purškia vandenį kai stovi arguli, jis ten maišytas su kažkuo, ir to šlykstaus kvapo nebūna, kai išeini į soliariumo o šeip ėjau 3 kartą, nes gavau abonentą 3mėn, tai sakaiu paeisiu dabar iki birželio vidurio, kad askui saulėje lygiai nudegčiau , tik va kojos galėtų būti rudesnės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 11:51 AM | Žinutė # 51 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) visai ne į tokį einu einu į soliarumą, kur yra ir stovimas ir gulimas, ir purškia vandenį kai stovi arguli, jis ten maišytas su kažkuo, ir to šlykstaus kvapo nebūna, kai išeini į soliariumo o šeip ėjau 3 kartą, nes gavau abonentą 3mėn, tai sakaiu paeisiu dabar iki birželio vidurio, kad askui saulėje lygiai nudegčiau , tik va kojos galėtų būti rudesnės a matai kaip,parašiai į purškiamą tai taip ir supratome
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 11:55 AM | Žinutė # 52 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) a matai kaip,parašiai į purškiamą tai taip ir supratome juokas tai jis taip ir vadinasi kažkoks ten purškiamas soliariumas su kažkiomis priemaišomis gal bet tikrai super dabar eiti negaliu nes mano dienos, bet jau penktadienį lėksiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 11:57 AM | Žinutė # 53 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai jis taip ir vadinasi kažkoks ten purškiamas soliariumas su kažkiomis priemaišomis gal bet tikrai super dabar eiti negaliu nes mano dienos, bet jau penktadienį lėksiu Aš dar bandysiu į stovimą draugė nuėjo kokius tris kartus ir visa ruda gražu žiūrėti, na aišku ji ilgą laiką šiaip lanosi su pertraukomis,o man kaip pirmi kartai tai kažin kaip ten kibs tas rudumas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 12:00 PM | Žinutė # 54 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš dar bandysiu į stovimą draugė nuėjo kokius tris kartus ir visa ruda gražu žiūrėti, na aišku ji ilgą laiką šiaip lanosi su pertraukomis,o man kaip pirmi kartai tai kažin kaip ten kibs tas rudumas na po trijų kartų nelabai kas matosi, nebent ejo po kokias15 min , nes seip jei eini pirmą kartą pirmas apsilankymas būna kokias4 minutes ir po kokio 6-7 galima apie 8min eiti ir jei oda linkusi į rudumą tai ir būsi ruda
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 12:01 PM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na po trijų kartų nelabai kas matosi, nebent ejo po kokias15 min , nes seip jei eini pirmą kartą pirmas apsilankymas būna kokias4 minutes ir po kokio 6-7 galima apie 8min eiti ir jei oda linkusi į rudumą tai ir būsi ruda Tai ji ir eina po daug minučiu nes lankosi jau ilgą laiką soliariume su pertraukomis, o as tik 3 min buvau.
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Trečiadienis, 2012-05-23, 12:02 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 12:03 PM | Žinutė # 56 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sako kad stovimame daug geriau, dar skirtumas kur eina, kita draugė eina kur minutė 1lt o kita kur minutė 120lt. ir sako skirtumas yra tipo kaip suprantu kur brangiau ten lepos daug geresnės
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 2:49 PM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) visai ne į tokį einu juokas juokas juokas juokas juokas einu į soliarumą, kur yra ir stovimas ir gulimas, ir purškia vandenį kai stovi arguli, jis ten maišytas su kažkuo, ir to šlykstaus kvapo nebūna, kai išeini į soliariumo juokas juokas juokas o šeip ėjau 3 kartą, nes gavau abonentą 3mėn, tai sakaiu paeisiu dabar iki birželio vidurio, kad askui saulėje lygiai nudegčiau liuks liuks liuks , tik va kojos galėtų būti rudesnės mirkt tu čia apie tokį purškimą,čia jau senas bajeris aš kur einu jau senai tokie soleriumai sustatyti su purškimu,purškia vandeniuką dar jis su kvapu Quote (Romeniukas) Aš dar bandysiu į stovimą draugė nuėjo kokius tris kartus ir visa ruda gražu žiūrėti, na aišku ji ilgą laiką šiaip lanosi su pertraukomis,o man kaip pirmi kartai tai kažin kaip ten kibs tas rudumas galvoju o aš stovimam neišstoviu 10min man pasidaro negerai einu į gulimą Quote (snieguoliuke) na po trijų kartų nelabai kas matosi, nebent ejo po kokias15 min geda , nes seip jei eini pirmą kartą pirmas apsilankymas būna kokias4 minutes ir po kokio 6-7 galima apie 8min eiti ir jei oda linkusi į rudumą tai ir būsi ruda labai priklauso nuo odos,man matosi po 1 karto,aš darau didelias pertaukas ir po tų pertraukų matosi po 1 karto be problemų Quote (Romeniukas) Sako kad stovimame daug geriau, dar skirtumas kur eina, kita draugė eina kur minutė 1lt o kita kur minutė 120lt. ir sako skirtumas yra tipo kaip suprantu kur brangiau ten lepos daug geresnės galvoju aš moku po 1,20lt ž minutę,stipresnės lempos ir įdegis geriau matosi,už tai man jau ir po 1 karto matosi,einu aš po 10min visada nesvarbu kiek senai jau lankausi ten
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 2:51 PM | Žinutė # 58 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o aš stovimam neišstoviu 10min man pasidaro negerai einu į gulimą Tai vat aš jaučiu,kad ir neišstovėsiu pasidarys negera dar iškrisiu nes realiai nepernešu karščio visai.
Quote (Laurituke) labai priklauso nuo odos,man matosi po 1 karto,aš darau didelias pertaukas ir po tų pertraukų matosi po 1 karto be problemų Tai gali būti tu ir šiaip manau tokia ne iš baltujų
Quote (Laurituke) aš moku po 1,20lt ž minutę,stipresnės lempos ir įdegis geriau matosi,už tai man jau ir po 1 karto matosi,einu aš po 10min visada nesvarbu kiek senai jau lankausi ten Tai tikiu,kad matosi,sakau draugė eina po 120 ir super o kur už 1lt kažkaip sunkiau kimba
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 2:59 PM | Žinutė # 59 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai gali būti tu ir šiaip manau tokia ne iš baltujų liuks nu nesu balta,ne Quote (Romeniukas) Tai tikiu,kad matosi,sakau draugė eina po 120 ir super o kur už 1lt kažkaip sunkiau kimba nepatinka pas mus yra ir po 0,90 bet reikia daug daugiau kartų eiti kad matytusi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 2:59 PM | Žinutė # 60 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kokius kremus merginos naudojate? bliam kokie jie brangūs tai negaliu sakau gal naudoti paprasta kokį kūno lasjoną ar bus negerai?
|
Atsijungęs |
| |