Ketvirtadienis, 2024-04-25, 6:09 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''









Forum moderator: Valedy  
Forumas » BŪKIME GRAŽIOS » Kūno priežiūra » Geliniai (akriliniai) nagai.Tipsai
Geliniai (akriliniai) nagai.Tipsai
pantherData: Trečiadienis, 2010-02-10, 11:12 AM | Žinutė # 166








[ (GB) ]
Grupė: Removed


Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:





pries sawaite uzsidejau akrilinius nagucius,manieji siaip yra stiprus ir gerai auga,bet esme tame,kad dirbu su chemikalais,o nu ju mano naturalus naguciai labai greit susisluoksniuoja ir nuluzineja,tik per atostogas galedawau pasidziaugti sawaisiais galvoju . dabar esu tikrai patenkinta siais,pradziai nesiauginau ilgu,kad is palengwo priprastu ranka,tad jokio nepatogumo nejauciu tik wa norejau pasidometik,skaiciau,jog kai kurios prisiauginate pacios,gal galetumet patarti kur susipirkti priemones tam?ar uzsisakyti internetu?kiek tai mazdaug kainuotu? dar wiena karta eisiu i salona,nes nesu maciusi kaip papildo,tad apsiswiesiu ir noreciau weliau tai daryti pati sau miela miela
LauritukeData: Trečiadienis, 2010-02-10, 10:44 PM | Žinutė # 167








[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (panther)
pries sawaite uzsidejau akrilinius nagucius,manieji siaip yra stiprus ir gerai auga,bet esme tame,kad dirbu su chemikalais,o nu ju mano naturalus naguciai labai greit susisluoksniuoja ir nuluzineja,tik per atostogas galedawau pasidziaugti sawaisiais galvoju . dabar esu tikrai patenkinta siais,pradziai nesiauginau ilgu,kad is palengwo priprastu ranka,tad jokio nepatogumo nejauciu tik wa norejau pasidometik,skaiciau,jog kai kurios prisiauginate pacios,gal galetumet patarti kur susipirkti priemones tam?ar uzsisakyti internetu?kiek tai mazdaug kainuotu? dar wiena karta eisiu i salona,nes nesu maciusi kaip papildo,tad apsiswiesiu ir noreciau weliau tai daryti pati sau

Pati nesu mėginusi nežinau ar sunku pačiai ar lengva .kiek girdėjau visko susipirkimas yra brangu ,nes ir lempa ir gelis ir visi kiti priedai,nors tu rašai apie akrilinius nežinau kaip su jais nesu turėjusi,nešiojau ilgą laiką gelinius
ir dabar jau aš jų pasiilgau noriu labai drauge gryš iš užsienio ant pavasario sake priaugins _liuks_ man labai gražu kai nagučiai gražūs


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-04-16, 4:26 PM | Žinutė # 168








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Na ką atėjo laikas ir man prisiauginti,prikalbinau vyrą tai kitą savaitę keliausiu prisiauginti nagučius labai jau noriu,pasirodysiu ir aš kai jau turėsiu ką rodyti gelį dėsiuosi,ne akrilą. 10

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
ValedyData: Penktadienis, 2010-07-30, 8:13 PM | Žinutė # 169








[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Miestas:Ten kur širdis
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Kokius nagus pasirinkti – gelinius ar akrilinius?

Vienas dažniausiai užduodamų klausimų: "Kokie nagai geresni? Geliniai ar akriliniai?". Atsakymo į šį klausimą nėra - kiekvienas nagų tipas turi savo privalumų ir trūkumų.

Pagrindiniai skirtumai - būdai kaip jie priauginami ir kaip nuimami.


Akrilinių nagų priauginimas


Paruoštą akrilo lašelį, kuris neretai skleidžia nemalonų kvapą, reikia priauginti vos per keletą minučių - vėliau jis sukietėja. Akriliniai nagai reikalauja daugiau darbo su dilde norint priduoti jiems reikiamą formą. Akrilas yra labiau alerginis negu gelis, jis yra kietesnis - nesilanksto o lūžta.


Akrilinių nagų nuėmimas


Akriliniai nagai nuimami specialaus skysčio pagalba. Pačiai nusiimti akrilinius nagus šiek tiek paprasčiau negu gėlinius, kuriuos galima nudildinti.


Geliniai nagai


Gelinių nagų medžiaga yra labiau artima natūralių nagų sudėčiai negu akrilinių nagų. Nors akrilinė medžiaga laikoma stipresne negu gelinė, tai tikrai nėra minusas, kadangi priauginimo pabaigoje geliniai nagai padengiami taip vadinamu „finish-geliu", kuris suteikia priaugintiems nagams blizgesio, sustiprina juos ir saugo nuo išorinių poveikių. Geliniai nagai leidžia kvėpuoti Jūsų natūraliems nagams. Gelis sustingsta padedant ranka po ultravioletine lempa. Iki to laiko gelis gali buti skystas ir meistras turi neribotą laiką gražių nagų suformavimui. Gelis išliginamas teptuko pagalba paslepiant visus nelygumus.


Nagų nuėmimas


Gelis netirpsta įvairiuose skysčiuose. Jį galima pašalinti tik mechaniniu būdu - nudildinant.



Laimėtojų garbės lenta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
ValedyData: Penktadienis, 2010-07-30, 8:17 PM | Žinutė # 170








[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Miestas:Ten kur širdis
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
FING’RS Gelinė nagų priauginimo sistema

Gelis – chemiškai gautas polimeras, jis leidžia nagui kvėpuoti. Padengus nagą gelio sluoksniu, jis sustingsta tik veikiamas ultravioletinių spindulių. Todėl jums bus reikalinga UV lempa geliniams nagams priauginti, kurią galėsite nusipirkti EUROKOS parduotuvėse (teirautis pas pardavėją). Gelinė nagų priauginimo sistema skirta natūralių nagų stiprinimui ir koregavimui bei ataugusio nagų ploto užpildymui.

Natūralių nagų stiprinimas - kai natūralūs nagai, tokio ilgio kokio jie tuomet yra, padengiami geliu. Šį varinatą renkasi klientės, kai joms nėra skubu kuo greičiau turėti ilgus nagus, o kai norima juos sutvirtinti gelio pagalba. Tada, kai nagai jau tvirti, jie palaipsniui užauga iki norimo ilgio. Dėmesio! Prašome įdėmiai perskaityti žemiau pateiktą informaciją.

Natūralių nagų stiprinimas: nuvalykite laką, nušveiskite nagus šepetėliu, jie turi būti švarūs ir sausi. Plastmasine mentele atsargiai atstumdykite odeles. Sutrumpinkite natūralų nagą iki reikiamo ilgio. Švelnia dilde pašiauškite natūralaus nago paviršių. Nuriebalinkite nago plokštelę valomąja servetėle, leiskite gerai nudžiūti. Ant nago užtepkite ploną gelio pagrindo (Primer) sluoksnį. Primer priemonė skirta pagerinti sukibimą tarp natūralaus nago ir gelio. Tepama ant natūralaus nago prieš gelio dėjimą. Prieš naudojant gelio modeliavimo priemonę (F1 UV Gel) nuo nago odelės ir odos pašalinkite gelio pagrindo (Primer) perteklių. Palaukite 1-2 min., kad nagai nudžiūtų. Gerai išmirkytu šepetėliu virš gelio pagrindo tepkite gelio modeliavimo priemonę (F1 UV Gel). Pradėkite nuo nagų odelės ploto ir lygiais brūkštelėjimais teptuku tepkite link nago galiuko. UV lempoje nagus laikykite 2 minutes.
Įspėjimas: jeigu nagai labai kaista, trumpam ištraukite iš UV lempos, kai atvės, tęskite procedūrą. Nagus UV lempoje laikykite ne ilgiau kaip 2 min. Jeigu norite, kartodami aprašytą procedūrą, užtepkite antrą ir trečią gelio sluoksnį. (Pastaba: kad gelio sluoksnis neatšoktų, stenkitės, kad gelio neužteptumėte ant nagų odelės; kad būtų patogiau iš pradžių bandykite priauginti vieną nagą). Šiurkščiąja dildės puse sylyginkite nago kraštus, o švelnia dildės puse sulyginkite nago paviršių. Nagą švariai nuvalykite, padenkite plonu gelio modeliavimo (F1 UV gel) sluoksniu, palaikykite 2 min. UV lempoje. Palaukite kelias minutes, nagų odeles patepkite aliejumi ir švelniai įmasažuokite. Gelinius nagus galite lakuoti Jums patinkančiu laku. Laką patartina valyti su beacetoniniu nagų lako valikliu.

Ataugusio nago ploto užpildymas ir taisymas: Jei reikia, užpildykite ataugusį nago plotą. Paprastai tai atliekama kas 2-3 savaites. Nuvalykite laką. Rankos turi būti švarios ir sausos. Nukirpkite bet kokią nuo nagų odelės ploto atšokusią medžiagą. Šiurkščiąja poliravimo dildės puse sulyginkite išlikusią medžiagą su savo natūraliu nagu.
Dėmesio: per smarkiai nenudildykite natūralaus nago. Nagų blizgesio panaikinimui naudokite švelnesniąją poliravimo dildės pusę. Prieš tepdami gelį, nagą nuvalykite valomąja servetėle. Ant naujai ataugusio nagų ploto tepkite ploną modeliavimo gelio (F1 UV ge) sluoksnį. Išlyginkite ir tolygiai paskirstykite, naudodami gerai išmirkytą gelio modeliavimo priemonės (F1 UV gel) teptuką. Po to užtepkite ploną sluoksnį ant viso nago paviršiaus. Atlikite aukščiau nurodytą procedūrą. Jei reikia, kartokite aukščiau aprašytą procedūrą, kol lygiai užpildysite ataugusio nago plotą. Kai išdžius, išlyginkite poliravimo dilde. Užtepkite pagrindo sluoksnį ir nulakuokite norima spalva. Pastaba: tarp naudojimų popieriniu rankšluosčiu švariai nuvalykite gelio sutvirtinimo priemonės teptuką. Jei gelio sutvirtinimo priemonės teptukas užsiteršia, išvalykite jį acetoniniu nagų lako valikliu. Nemirkykite vandenyje, nes teptuko plaukeliai tik dar labiau susivels.

Gelinių nagų nuėmimas: modeliavimo gelio nuėmimui naudokite FING’RS 4 paviršių nagų dildę. Pradėkite nuo šiurkštaus paviršiaus ir palaipsniui pereikite prie švelniausio švitro. Bet kokius likusius nelygumus pašalinsite ir nagų blizgesį suteiksite, naudodami FING’RS 3 paviršių nagų poliravimo dildę. Dėmesio: Nenaudokite, jei nagai ar nagų odelės yra skausmingi ar pažeisti. Akimirksniu sukimba su oda. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Dirgina odą ir akis. Vengti patekimo į akis. Patekus į akis, perplauti vandeniu. Degus. Alerginės reakcijos (odos paraudimo ar sudirginimo) atveju produkto nenaudokite ir kreipkitės į gydytoją.

UV gelinių nagų lempa (4 lemputes po 9 vatus=36 vatų) su 2 min. taimeriu. Saugoti nuo vaikų. Nenaudoti, jeigu rankų oda jautri, sudirgusi, turi pigmentinių dėmių. Vengti UV spindulių patekimo į akis. Naudojant UV lempą rankos turi būti švarios.



Laimėtojų garbės lenta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
danieleData: Penktadienis, 2010-07-30, 9:21 PM | Žinutė # 171








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Šilutė - Dungannon
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Turėjau gelinius,po 4 dienų visi nulakstė Gražu,bet ne man skirta

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris.
Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris,
Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
Atsijungęs
danieleData: Penktadienis, 2010-07-30, 9:21 PM | Žinutė # 172








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Šilutė - Dungannon
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Valedy, - gera informacija

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris.
Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris,
Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-09-17, 9:10 PM | Žinutė # 173








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Mitai ir faktai apie priauginamus nagus

Mitai ir faktai apie priauginamus nagus

Labai dažnai tenka girdėti įvairių mitų apie nagų priauginimą. Daugelis jų gimsta dėl žinių trūkumo ar nesupratimo. Nors nagų priauginimas vis labiau populiarėja, informacijos apie šią paslaugą surasti gana sunku. Todėl pabandysime atsakyti į kelis dažniausiai kylančius klausimus.

Mitas:
Natūralus nagas nekvėpuoja po priaugintais nagais

Faktas:
Dar biologijos vadovėlyje skaitėme, kad nagas - tai suragėjusi odos dalis. Jis nekvėpuoja. Bet kuris profesionalus meistras paaiškins, kokiu būdu nago plokštelė gauna maitinamąsias medžiagas, kurios reikalingos ir visam organizmui. Patį svarbiausią vaidmenį nago maitinime atlieka kraujotaka, pernešanti būtinas medžiagas per kapiliarų sistemą, esančią po nagų, o ne ant jo.

Mitas:
Geliniai nagai atrodo natūraliau už akrilinius

Faktas:
Dažniausiai taip teigia neprofesionalūs meistrai, dirbantys tik su viena medžiaga. Viskas priklauso ne nuo medžiagos, o nuo meistro kruopštumo, išsilavinimo nagų priauginimo srityje, "rankos atidirbimo". Geras meistras ant vienos rankos priaugins gelinius, ant kitos akrilinius nagus, o plika akimi nebus įmanoma atskirti, kur kokie nagučiai yra.

Mitas:
Akriliniai nagai yra tvirtesni nei geliniai

Faktas:
Akriliniai nagai yra kietesni, o geliniai elastingesni, tačiau teisingai parinkus medžiagą bei priauginimo technologiją ir vieni, ir kiti yra stiprūs. Silpnesniems nagučiams siūloma dėti gelį, kietam, tvirtam nagui - akrilą. Tačiau tai tik bendros nuorodos. Kiekvienu atveju reikia išnagrinėti konkrečią situaciją. Juk kai slenka plaukai, ieškome šampūno nuo slinkimo, tačiau nepuolame visiems aiškinti, kad šampūnas nuo pleiskanų - niekam nereikalingas daiktas. Taip ir su nagučiais - vienai klientei tinka akrilas, kitai gelis, trečiai porcelianas, o ketvirtai - visos trys priemonės. Deja reikia paminėti, kad labai retais atvejais klientei netinka nė viena medžiaga. Tuomet belieka puoselėti savo natūralų nagutį.

Mitas:
Akrilo nagai kenkia natūraliam nagui, geliniai - nekenkia(arba atvirkščiai)

Faktas:
Dažniausiai tokie mitai gimsta dėl meistrų, dirbančių tik su viena iš medžiagų - tik su geliniais arba tik su akriliniais nagais. Tikindami, kad viena ar kita medžiaga yra toksiška, jie net neįtaria, kad tiek akrilas, tiek gelis turi tą pačią cheminę prigimtį. Į savaime stingstančio akrilo sudėtį įeina du komponentai: 1) specialus skystis (likvidas) arba monomeris, susidedantis iš etilmetakrilatų. 2) polimerinė pudra (polimeras, panašus į polimetilmetakrilatą). Pudros sudėtyje yra cheminis katalizatorius, kuris reaguodamas su monomeriu polimerizuojasi (stingsta).
Tuo tarpu bet kokio gelio pagrindas yra oligomeras, junginys, kurio molekulės susideda iš keleto monomerinių grandinių.
Neseniai atsiradę porceliano nagai taip pat yra tų pačių sudedamųjų cheminių elementų junginys. Dirbant šia technologija ant tipso tepasi gelio sluoksnis ant kurio dar barstosi akrilo milteliai. Vadinasi vaizdžiai tariant - akrilo ar gelio nagai tai "tas pats varškėtis, tik vienas keptas, o kitas virtas. Porceliano nagai tuomet varškėtis pirma išvirtas, po to apkeptas".

Mitas:
Priauginti galima tik ant labai sveikų ir stiprių natūralių nagų

Faktas:
Aš visuomet sakau taip: jeigu mūsų visų nagai būtų stiprūs ir geri, tai kam tuomet tas priauginimas? Visų pirma, jis tam ir buvo sugalvotas, kad moterys, turinčios silpnus, lūžinėjančius nagučius, niekaip negalinčios pačios jų užsiauginti, galų gale turėtų išeitį. Antra, silpną nagą padengę geliu, akrilu ar porcelianu mes jį apsaugome nuo daugybės išorinių poveikių - vandens, temperatūrų kaitos, smulkių smūgių, stuktelėjimų ir t.t.

Mitas:
Priaugintus nagus po pusės metų reikia nuimti

Faktas:
Teigdami, kad po pusės metų privaloma daryti pertrauką, dažniausiai meistrai prideda dar vieną frazę: "Kad nagas pakvėpuotų". Kadangi jau anksčiau išsiaiškinome, jog nagas nekvėpuoja ši priežastis išnyksta. Aš pati priaugintus nagus nešioju jau septinti metai ir pertraukas turėjau kokias tris, maždaug po pusantros savaitės. Jas dariau tik todėl, kad nuėmus senus, paprastai nelikdavo laiko tuojau pat uždėti naujus. Tačiau kartais, nepriklausomai nuo nešiojimo laikotarpio, klientė tiesiog pavargsta nuo priaugintų nagų. Tuomet, be abejo, medžiagą verta nuimti.

Mitas:
Priauginimas labai sugadino nagus

Faktas:
Priauginimas pats savaime nagų sugadinti negali. Pateiksiu kelias pačias pagrindines priežastis, dėl kurių priauginimo periodu gali būti sugadinti natūralūs nagai:
1. Neprofesionalus meistras, kuris:• nemokėjo parinkti jums tinkamos priemonės
• dirba su nekokybiškomis medžiagomis
• dirba su nekokybiškais ir nešvariais įrankiais
• neturi pakankamai profesionalių žinių apie nagų priauginimą (perdaug nušlifuoja natūralų nagą priauginimo arba papildymo metu, neišlaiko reikiamų dirbtinio nago proporcijų ir t.t.)
2. Klientės klaidos:• uždelsia atlikti papildymą (jo metu ne tik medžiaga padengiamas ataugęs nago tarpelis, bet ir iš naujo perskirstomi svorio centrai, kurie yra labai svarbūs priauginamų nagų nešiojimo kokybei)
• priaugintų nagų naudojimas "vietoj atsuktuvo", t.y. klientė pamiršta, kad priauginti nagučiai yra rankos puošmena, o ne darbinis įrankis, nors ir tvirtesni už natūralius
• klientė pati namuose imasi korekcijos, trumpinimo , siaurinimo ar kitų veiksmų, kurių metu pažeidžiami dirbtinio nago svorio centrai bei proporcijos
Visos šios išvardintos priežastys veda prie vieno rezultato - priauginto nago lūžio. Kiekvieno lūžio metu pridėtinė medžiaga nuo smūgio atkelia keletą mikroplaušelių nuo natūralaus nago. Kadangi keičiant nulūžusį nagą reikia nuimti medžiagos likučius, o taip pat ir atskilusius plaukelius, natūralus nagas suplonėja. Nuo to, savaime suprantama, jis pasidaro ir jautresnis ir silpnesnis. Jei lūžis pasikartoja dar kartą, nagas plonėja dar labiau.
3. Neteisingas priaugintų nagų nuėmimas:• priaugintas nagas yra nulupamas žnyplučių ar kokio kito aštraus daikto pagalba (tokia procedūra, nors ir kaip atrodytų, kad lengvai atsikėlė medžiaga nuo natūralaus nago, nusineša mažiausiai 2-3 viršutinius nago sluoksnius)
• nuimant gelį perdaug nudildžiuotas nagas, dažniausiai naudojant per grubią dildę arba ją perdaug spaudžiant
• nuimant akrilą per ilgai mirkoma acetone, kuris išsausina natūralų nagą
Tačiau, kad ir kaip nagai būtų sugadinti priauginimo periodu, natūralus nagas nepaliaujamai auga ir atsinaujina. Plokštelė pilnai pasikeičia maždaug per 3-4 mėnesius. Jei ir tuomet nagai yra silpni, vadinasi, tokie jie buvo ir prieš priauginimą.

Mitas:
Nuvalius nagų laką valikliu, turinčiu acetono, akrilo nagai ištirpsta

Faktas:
Vieną kartą nuvalius laką nuo akrilo nagų šie tikrai neištirps. Tačiau profesionalūs meistrai būtinai perspėja savo klientes, nešiojančias akrilo nagus, kad dažnas akrilo nagų valymas acetonu po truputį ardo akrilo masės vientisumą. Šis procesas laikui bėgant gali privesti prie nago lūžio. Taip pat ir gelio meistrai nerekomenduoja naudoti acetoninių lako valiklių, nes acetonas labai sausina pirštų odą. Nagrinėjant giliau, veiksmas vyksta toks - jūs nuvalėte priaugintą nagą acetonu. Aplink nagą esantys odos ploteliai iš karto pabąla. Tai reiškia šie odos ploteliai labai išsausėjo. Mūsų organizmas gamtos yra taip tobulai sukurtas, kad su bet kokia problema pirmiausiai mėgina susitvarkyti pats. Gavę signalą, kad yra sausų odos bei ataugusio natūralaus nago plotų, riebalinės liaukos išskiria dvigubą natūralaus riebalo normą. Šis staigus riebalo išskyrimas gali išprovokuoti dirbtinės medžiagos atšokimą, kuris gilėdamas vėl atves prie lūžio.

Mitas:
Pažiūrėjau, kaip priaugina nagus, nusipirksiu akrilo ir pati sau pasidarysiu

Faktas:
Visų pirma kalbu remdamasi savo patirtimi - daryti nagų priauginimą sau yra be galo sunku ir sudėtinga, dar sudėtingiau nei daryti kitam. Juk nemokame vienodai gražiai rašyti ir dešine, ir kaire ranka? Antra, meistras, darydamas jums nagelius nepasakoja nei ką jis daro, nei kodėl, nei kiek, nei kam. Netgi jei jūs sumaniai klausinėsite, meistras taip pat sumaniai atsakys tik pusę tiesos. Taip yra todėl, kad bet kokios profesijos paslaptys labai daug kainuoja. Meistrai lanko įvairiausius tobulinimosi kursus, perka žurnalus, važiuoja į seminarus, parodas ir t.t. Darau išvadą - be specialių apmokymų, jūs galbūt ir pasidarysite nagus pati, tačiau kokios kokybės? Kokios pasekmės laukia? Tik specialiuose apmokymuose suteikia žinių, kaip nepažeisti nago, kokias medžiagas kaip naudoti, kaip apsisaugoti nuo nagų grybelio, pelėsio susidarymo ir t.t. Ar norėtumėte rizikuoti savo pačios ar savo draugių sveikata?


Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-09-18, 11:03 AM | Žinutė # 174








[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:Panevėžys
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Kristalija)
grazu bet ne man va kokius nagucius turejau per vestuves,realiai ilgesni biskuti buvo,kazkaip cia trumpi atrodo

labai gražus manikiūras, _liuks_ _liuks_ dailiai atrodo _liuks_


Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
KristalijaData: Šeštadienis, 2010-09-18, 12:42 PM | Žinutė # 175








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:zemaitija
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
snieguoliuke, dekui mua jo man irgi patiko toks neperkrautas _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-09-18, 2:19 PM | Žinutė # 176








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Kristalija, dailūs nagučiai _liuks_ aš ir galvojau,kad ne man tokie nagučiai,bet va paskutinį kartą labai gerai priaugini,išnešiojau daugiau negu mėnesį ir nei vienas nenulūžo _liuks_ tai ant švenčių vėl eisiu prisiauginti,jau labai noriu,tik darysiuosi dabar smailius,o ne kvadratinius 10 Ir greičiausiai ružavus galiukus,man labai gražu

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-09-18, 4:15 PM | Žinutė # 177








[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:Panevėžys
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
tai ant švenčių vėl eisiu prisiauginti,jau labai noriu,tik darysiuosi dabar smailius,o ne kvadratinius Ir greičiausiai ružavus galiukus,man labai gražu

turėtų būti gražu _liuks_ _liuks_ aš gavau dovanų 3d piešimo lakus, tai kiek grožybių draugė padaro ant nagučių _liuks_ _liuks_


Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-09-20, 5:42 PM | Žinutė # 178








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
turėtų būti gražu aš gavau dovanų 3d piešimo lakus, tai kiek grožybių draugė padaro ant nagučių

Nežinau kas čia per piešimo 3D lakai juokas 10 Pasirodyk kas per grožiai miela


Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-09-20, 5:47 PM | Žinutė # 179








[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:Panevėžys
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Nežinau kas čia per piešimo 3D lakai Pasirodyk kas per grožiai

čia specials lakai skirti piešimui ant nagų , ir išgaunamas 3d efektas, na kiek darė tai patinka, bet va džiūsta labi ilgai, reikės nufotkinti ir įkelsiu foto _liuks_


Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-09-20, 5:49 PM | Žinutė # 180








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
čia specials lakai skirti piešimui ant nagų , ir išgaunamas 3d efektas, na kiek darė tai patinka, bet va džiūsta labi ilgai, reikės nufotkinti ir įkelsiu foto

A na aišku tada juokas ot višta nežinojau,kad yra 3D juokas


Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
Forumas » BŪKIME GRAŽIOS » Kūno priežiūra » Geliniai (akriliniai) nagai.Tipsai
Search:



Kartą užsukęs negali sustoti© 2024