Depiliacija
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-10-06, 6:32 PM | Žinutė # 91 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Geriau neklausk,paskutinis šlamštas Nieko jis ten tų plaukelių nenubružina, ten nebent pas ką kaip sakant vaikiški plaukeliai,šlamštas neišpasakytas,niekam nepatarčiau jo pirkti. manau i taip buvo aišku, kad ten nieko gero tik pinigai į balą išmesti Quote (Laurituke) o kaip ten jie sako visada gražiname pinigus nesidomėjai apie gražinimą? blemba ne pigus daiktas bet jei šūdas nai nieko gero visai per 2 savaites beveik visas prekes galima grąžinti ir atgauti pinigus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-10-06, 7:40 PM | Žinutė # 92 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o kaip ten jie sako visada gražiname pinigus nesidomėjai apie gražinimą? blemba ne pigus daiktas bet jei šūdas nai nieko gero visai Eik jau iškart pasiskamibinau ir išsiunčiau atgal,grąžino pinigėlius
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-10-06, 9:00 PM | Žinutė # 93 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Eik jau iškart pasiskamibinau ir išsiunčiau atgal,grąžino pinigėlius dabar jis jau 69 Lt kainuoja na už toki kainą gal ir negaila mokėti kažin kaip tie masažo antgaliai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-10-06, 10:01 PM | Žinutė # 94 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Eik jau iškart pasiskamibinau ir išsiunčiau atgal,grąžino pinigėlius liuks nu šaunuole nepralošei tada Quote (snieguoliuke) kažin kaip tie masažo antgaliai geriau neklausk jaučiu šūdas irgi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Penktadienis, 2011-10-07, 9:35 AM | Žinutė # 95 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Geriau neklausk,paskutinis šlamštas Nieko jis ten tų plaukelių nenubružina, ten nebent pas ką kaip sakant vaikiški plaukeliai,šlamštas neišpasakytas,niekam nepatarčiau jo pirkti. aisku aciu uz nuomone, zinoma tada, kad nepirksiu, bet kokia jiems nauda, blogas daiktas kaina dar nemaza, o paskui grazina jauciu visos kam jis reikalingas jei jokios naudos.
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2011-10-07, 12:57 PM | Žinutė # 96 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) bet kokia jiems nauda, blogas daiktas kaina dar nemaza, o paskui grazina jauciu visos kam jis reikalingas jei jokios naudos. Kas ten žino, o gal kitai moteriai tas daiktas tinkamas nes juk pas kiekvieną mūsų, plaukelių storis, tankumas kitoks Taip sakant kol nepabandai, tol nežinai
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-10-07, 6:22 PM | Žinutė # 97 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Kas ten žino, o gal kitai moteriai tas daiktas tinkamas nes juk pas kiekvieną mūsų, plaukelių storis, tankumas kitoks Taip sakant kol nepabandai, tol nežinai Tas tai tikrai,manau yra kam jis tinka,tačiau man tai visai nepatiko nesamonė visiška
|
Atsijungęs |
| |
Sharpeja | Data: Šeštadienis, 2011-10-08, 12:18 PM | Žinutė # 98 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 91
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Visą gyvenimą geriausias draugas buvo skutimosi peiliukas, kol vyras nepadovanojo epiliatoriaus. Nu man jis fantastiškas dalykas. Kojas epiliuoju kas 3-4 savaites, jei ir atauga plaukeliai tai labai menkučiai ir šviesūs. Aišku skutimosi peiliukas liko geru draugu intymiai vietelei, nes su epiliatorium galima infarktą gauti labai skaudu "TEN' tampyti plaukelius
|
Atsijungęs |
| |
Epil | Data: Pirmadienis, 2011-11-21, 10:48 PM | Žinutė # 99 |
[ ( LT) ]
Grupė: Removed
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vienintelis pasaulyje būdas pašalinti nepageidaujamus plaukus visam gyvenimui- elektroepiliacija. Vilniuje atisdarė naujas elektroepiliacijos salonas, todėl šiuo metu yra taikoma 30% nuolaida elektroepiliacijos procedūrai. daugiau info elektroepiliacija.lt Reikalinga išankstinė registracija. Maloniai Jūsų laukiame :)
|
|
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2011-11-22, 12:39 PM | Žinutė # 100 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Epil) Vienintelis pasaulyje būdas pašalinti nepageidaujamus plaukus visam gyvenimui- elektroepiliacija. Deja, ne visoms norinčioms, kaina prieinama o ir vieno karto nepakanka.
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-11-22, 12:43 PM | Žinutė # 101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Deja, ne visoms norinčioms, kaina prieinama jooo...tas teisybė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-12-16, 9:55 PM | Žinutė # 102 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mane tai prikalbino darbe kolegė ateiti pas ją depiliacijai vašku,ji baigusi spetcialius kursus,išmano tai ką daro,turi nemažai patirties ,kalbėjome ta tema ir mane sugundė Nors aš jei sakau man sarmata,ji sako nebijok visoms pirmą kartą sarmata Bet kai pamato koks efektas antrą kartą pačios ateina
Ir ji man pasakė,kad toks dalykas kaip depiliatorius yra baisiau negu baisu,sako jokiu budu tokio daigto nenaudok,jis labai kenkia odai,ją padaro šiurkščią kaip žąsies odą, plaukeliai įauginėja, ir pats plaukelis raunamas neįtempus odosodžiu nieko gero.
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Penktadienis, 2011-12-16, 10:01 PM | Žinutė # 103 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mane tai prikalbino darbe kolegė ateiti pas ją depiliacijai vašku, norėčiau ir aš išbandyt šį būdą
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-12-16, 10:16 PM | Žinutė # 104 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) norėčiau ir aš išbandyt šį būdą Aš esu juo labai patenkinta,darau tai pati,tik aišku kur pati darai,o kur žmogus kuris tą puikiai moka ir priemonės manau daug geresnės ir įgūdžiai, profesionalumas daug ką daro. Tačiau geras efektas,kai praktiškai mėnesį vaikštai švari kaip su kūdikio odele
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-12-17, 0:31 AM | Žinutė # 105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) mėnesį vaikštai švari kaip su kūdikio odele vau nu čia tai liuks faina
|
Atsijungęs |
| |