Kaip susipažinote su savo antrąja puse?
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-01-05, 6:47 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) man šita tema labai miela..paskaitai ir taip gera gera pasidaro bet ir prisiminti gera ta susipažinima,tuos pirmus menesius,susitikinejimus,savaitgaliais mes tik susitikdavome tai budavo mums didžiausia švente
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Antradienis, 2010-01-05, 6:48 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai jau taip
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-01-05, 6:51 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) man šita tema labai miela..paskaitai ir taip gera gera pasidaro Tik galėtų daugiau merginų papasakoti savas istorijas
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-01-05, 6:56 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Tik galėtų daugiau merginų papasakoti savas istorijas na mes tai susipažinome vasara sode.jis atvažiavo su draugu,labai tingejo važiuoti draugas prikalbino,taip ir susitikome,ant pievutes jie gurkšnojo truputi alučio na kaip ir vasara,ir jis netyčia mane apliejo truputi,aš jam sakau dabar neišsimokesi, sako kaip galiu savo kalte išpirkti,sakau nežinau tai pakviete i kavine,aš sutikau,dar tas pats draugas nuveže i kavinuke,ir nuo tos kavinukes kaip dingome abu kaip i vandeni visa diena kartu praleidome,draugas jo skambina sako kur mergina padejai na taip ir prasidejo musu draugyste,ir tas pats draugas per vestuves liudininkas buvo,praktiškai ir supiršo,ir iki šiol draugaujame šeimomis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-01-05, 7:06 PM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na mes tai susipažinome vasara sode Šauni istorija
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-01-05, 8:21 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) vat kada pastebėjot vienas kitą,ar jau nuo rugsėjo pirmos užsimezgė kontaktas tikrai taip vienas kitą pastebėjom iš kart aš buvau tokia pasiutusi, o jis toks rimtas žvilgsniai buvo nedrasūs draugai iškart pasakė kad tinkam idealiai atsimenu pirmą apsilankymą klube, pirmą lėtą šokį pirmą palydėjimą namo oj kaip gera prisimint labiausiai man patikdavo vakariniai pasivaikščiojimai senvagėje, bučiniai ant tilto o ir pirmas mūsų kartas . labai džiaugiuosi tuo, kad sausio 15 bus 9 metukai, o mūsų jausmai nepasikeitė, tik dar stipriau mylim vienas kitą, net išsiskyrę nei karto nebuvo, na gal apsipykę kokį kartą buvom bet tik tiek . ir gražiausiai man yra tai kad manasis parodo ir pasako kokia aš jam brangi ir koks jis man brngus, ištikrųjų net negalėčiau pagalvoti apie kokį kitą vyrą, kai šalia toks princas. pamenu, kai nusipirko mašiną jis liepė man išeit į kiemą o ten jis stovi saulėgražom ir sako na va princas ant baltos audi atvažiavo o šeip tai vakar ir šiandien gavau po rožę, klausiu kodėl o jis sako gausi po vieną iki sausio 15
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-01-05, 8:31 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kai šalia toks princas. Quote (snieguoliuke) ir sako na va princas ant baltos audi atvažiavo Quote (snieguoliuke) o šeip tai vakar ir šiandien gavau po rožę, klausiu kodėl o jis sako gausi po vieną iki sausio 15 Nu super aš be žodžių,nuostabu,kad tokie santykiai linkiu,kad tęstųsi dar ilgai ilgai tokia idilė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-01-05, 8:46 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Nu super aš be žodžių,nuostabu,kad tokie santykiai linkiu,kad tęstųsi dar ilgai ilgai tokia idilė jo tikras princas labai myliu aš kį labai labai labai tikiuosi ir berniukas mūsų bus visas į tėtį
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-01-05, 9:08 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labai myliu aš kį labai labai labai Labai linkiu tokius žodžius pasakyt po kokių ten 50 metų ar daugiau
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Trečiadienis, 2010-01-06, 0:13 AM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as tai susipazinau per buvusi savo vaikina,nes jie buvo draugai,taip gavos kad mano buvusio vaikino draugas tapo mano vyras. .
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-01-06, 0:19 AM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) as tai susipazinau per buvusi savo vaikina,nes jie buvo draugai,taip gavos kad mano buvusio vaikino draugas tapo mano vyras. Būna svarbu susitikot,o kas kieno draugas nebesvarbu....bet jaučiu buvęs vaikinas tada pyko,ar ne?O jie ir po šiai dienai draugai?
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Trečiadienis, 2010-01-06, 0:23 AM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Būna svarbu susitikot,o kas kieno draugas nebesvarbu....bet jaučiu buvęs vaikinas tada pyko,ar ne?O jie ir po šiai dienai draugai? mes jau buvom issiskyre kuri laika ,kai pradejau su savuoju..nebuvo jokiu pykciu...na draugai,zodi persimeta ir tiek kai susitinka...nes jis gyvena su mano drauge yra vedes ir turi jau 2 vaikucius....idomus tas gyvenimas!!!
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-01-06, 0:33 AM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) idomus tas gyvenimas!!! Ir dar margas
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Trečiadienis, 2010-01-06, 0:37 AM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau