Ketvirtadienis, 2024-03-28, 5:55 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''









Forum moderator: Romeniukas  
Forumas » ŠVENTĖS » Gimtadienis » Pirmasis vaiko gimtadienis (bendra tema apie tai...)
Pirmasis vaiko gimtadienis
MaribellaData: Penktadienis, 2009-12-25, 8:32 AM | Žinutė # 61








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:ukm
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Kristalija, zavus sunelis _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 6:23 PM | Žinutė # 62








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Keletas idėjų, kuo užimti suaugu­siuosius per pirmąjį mažylio gimta­dienį:

Paprašykite visų suaugusių svečių atsinešti po savo kūdikystės ar ankstyvos vaikystės nuotrauką ir sumaišę jas visas spėliokite, kas yra kas.

Tegul visi pirmojo gimtadienio dalyviai parašo mažyliui laiškus... į ateitį. Sudėję į gražią dėžutę arperrišę kaspinu, visus juos saugiai paslėpsite ir atiduosite vaikui, kai jis sulauks iš anksto sutarto amžiaus - tokio, kad pajėgs suvokti šios dovanos prasmę, pavyzdžiui, dešim­ ties, penkiolikos, šešiolikos ar aštuo­
niolikos metų. Patikėkite, tokia "laiko mašinos" dovana jūsų sūnui ar du­krai bus nepaprastai jaudinanti. Kas žino, galbūt tuo metu jau ne visi pir­mojo gimtadienio dalyviai galės pasveikinti kaip reikiant ūgtelėjusį jubiliatą, nes jų tiesiog nebebus tarp mūsų ...

Panašiai galite pažaisti su konkrečiais linkėjimais ateinan­tiems metams - per kitą gimtadienį atplėšę laiškus galėsite padiskutuoti, kas išsipildė, o ko dar teks palaukti, ir rašyti jau kitus laiškus. _liuks_


Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 10:41 PM | Žinutė # 63








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Ką pakviesti

Metinukas gali bijoti svetimų žmonių ar jaustis nejaukiai nepažįstamose vietose. Nors jam patinka kiti kūdikiai, jis nesupras, kaip su jais žaisti. Jis mėgausis asmeniniu dėmesiu, jam patiks jus prajuokinti. Šie faktoriai dažnai įtikina tėvus pasirinkti ramų šeimos vakarėlį su nedidelėmis išlaidomis.

Nesvarbu, kiek svečių pakviesite, turėkite omenyje, kad metinukas norės jūsų dėmesio. Tai ypač aktualu, jei jį vargina didelis būrys lankytojų.

Pasirinkite laiką

Greičiausiai jūsų kūdkis vis dar miegos porą kartų per dieną. Jei taip, geriausia planuoti šventę tarp migdymų. Jei kviečiate kitų mažųjų svečių, pasidomėkite jų miego laiku. Kai vienas vaikas pradės verkti, prie jo prisijungti gali ir visi kiti. Šventė gali būti trumpa – maždaug valanda turbūt pakankamas laiko tarpas metukų gimtadienio šventei.

Pasirinkite vietą

Namai dažniausiai yra patogiausia vietą pirmajam gimtadieniui švęsti. Čia kūdikis jausis saugiausiai. Tačiau jei jūsų namai yra per maži, kad juose tilptų sukviesti svečiai, pasvarstykite apie specialias tokioms šventėms skirtas vietas ar restoraną, kur mažiesiems būtų ką veikti. Jei oras geras, galite švęsti parke ar gamtoje.

Maistas

Neplanuokite nieko įmantraus. Didžioji dalis maisto greičiausiai atsidurs ant grindų.

Įvairūs sausainiukai tinka tiek suaugusiesiems, tiek vaikams. Jų valgymas nepertrauks žaidimo ar bendravimo. Kai kurie vaikai turės keletą dantukų, kiti galbūt mažiau, tad pasirūpinkite visais. Mažyčiai sumuštinukai, supjaustyti vaisiai, maži jogurto indeliai – geras pasirinkimas. Galite pasiūlyti krekerių.

Mažieji svečiai greičiausiai valgys labai mažai, todėl verčiau pasirūpinkite skonių, spalvų, tekstūrų įvairove, o ne kiekiu. Venkite riešutų, kietų saldainių, spragėsių, razinų ir kito maisto, kuriuo vaikai gali užspringti.

Mąstant apie gėrimus, vertėtų turėti vandens, pieno, sulčių vaikams, mineralinio vandens ir gaiviųjų gėrimų suaugusiesiems. Nepamirškite nuostabaus gimtadienio torto.

Žaidimai

Čaižūs garsai ar sproginėjantys balionai gali išgąsdinti vaikus. Pamąstykite apie muzikinius žaidimus. Vaikams taip pat patiks ieškoti dėžutėse ar kitur paslėptų žaislų. Mažajam jubiliatui patiks kartu išpakuoti dovanas.

Gimtadienio dovanos

Tuo metu jubiliatui patiks triukšmą keliantys šviečiantys žaislai, tad tiks lavinamieji centrai. Niekada ne per anksti skaityti, tad puikiai tiks ir medžiaginės knygutės. Stumdukas, vonios žaislai. Galite pasirinkti ir ilgesniam laikui tiksiančią dovaną, kaip pavyzdžiui, lauko supynės ar supimosi arkliukas. O jei jūs jau turite begales žaislų, vaikas nesupyks, jei gaus dovanų drabužių.


Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
monikazievyte123Data: Pirmadienis, 2018-06-18, 2:45 PM | Žinutė # 64








[ (US) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 15
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:


Atsijungęs
Forumas » ŠVENTĖS » Gimtadienis » Pirmasis vaiko gimtadienis (bendra tema apie tai...)
Search:



Kartą užsukęs negali sustoti© 2024