Vaikiško stalo serviravimas
|
|
bzozikai | Data: Trečiadienis, 2009-11-18, 0:13 AM | Žinutė # 16 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 84
Apdovanojimai: 4
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes. Arteja sunau 2 tortadienis.Tema piratai. Ieskau serveteliu, leksciu ir puodeliu sia tema. Kur ieskoti Vilniuje?vcupe ner, akropoli ir ner...beda
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Trečiadienis, 2009-11-18, 7:36 AM | Žinutė # 17 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bzozikai, o tu neieskok tokiu leksciu...gali ant siaudeliu papuosimus padaryti piratiskus...gali gerimams etiketes piratiskas daryti...kvietimus piratiskus
|
Atsijungęs |
| |
bzozikai | Data: Trečiadienis, 2009-11-18, 8:23 AM | Žinutė # 18 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 84
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) bzozikai, o tu neieskok tokiu leksciu...gali ant siaudeliu papuosimus padaryti piratiskus...gali gerimams etiketes piratiskas daryti...kvietimus piratiskus Tai kvietimai piratiski jau isiusti...papuosimai padaryti niu - tik laukia atspausdinimo...vat dar reikia prisiruosti etiketes padaryti gerimams ir saldainiams, bet ir stalo noretusi papuosti dar piratiskom lekstutem... Tiesa, sakyk, kur galeciau patalpinti savo kvietimo sabloniuka ir gimtadienio laikrastuka...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2009-11-30, 1:51 PM | Žinutė # 19 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mums tai pat arteja treciasis berniuko gimtadienis,tai galvos skausmas ka idomaus sugalvoti,pernai tai sio to sugalvojau nusiziurejau truputi,o siemet net nezinau ka cia originalesnio su tuo stalu sugalvoti,bet greiciausiai darysime vel panasiai kaip pernai versime ivairius vaisius guminukus ant smeigtuku,mini vieno kasniio sumustinukai ir bus gerai,dar cia gera ideja suradau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 5:27 PM | Žinutė # 20 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūsų kuklus gimtadienio stalas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 5:44 PM | Žinutė # 21 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gražu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 7:59 PM | Žinutė # 22 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gražu _liuks_ Nieko čia gražaus nėra,kukliai,bet ir gerai svečių taip ir nesulaukėme kaip bebūtų gaila. dauguma dirba kiti sserga.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-05-08, 9:36 AM | Žinutė # 23 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Nieko čia gražaus nėra,kukliai,bet ir gerai svečių taip ir nesulaukėme kaip bebūtų gaila. dauguma dirba kiti sserga. nebūk pesimistė sulauksit šiandien
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-05-08, 10:27 AM | Žinutė # 24 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nebūk pesimistė miela miela sulauksit šiandien juokas juokas Sulaukėme
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-22, 10:06 AM | Žinutė # 25 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) 1.Labai vaikams patikęs desertas oho kaip gražu čia gal darei pagal receptuką tą kur pas mus yra? Quote (Valedy) 2.Sūris-dešra,suėjo greitai ir atrodo gražiai formeles tokias turi fainas? Quote (Valedy) Superinis vyniotinis,ačiū už receptuką mūsų forumiukui mua ir kaip gražiai atrodo niu reiks išmėginti Quote (Valedy) .Dešrelės tešloje,suėjo kaip niekas kitas labai greit niam,niam ir skanu gi kaip
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-06-22, 5:55 PM | Žinutė # 26 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oho kaip gražu čia gal darei pagal receptuką tą kur pas mus yra? Iš tikro labai papuošia stalą šitas desertukas jau nebe pamenu iš kur ėmiau receptą,bet lyg ir iš čia Quote (Laurituke) ir atrodo gražiai formeles tokias turi fainas? Aha turiu formeles Quote (Laurituke) ir kaip gražiai atrodo niu reiks išmėginti Pamėgink būtinai.....bet va gali nepatikti tau..juk skoniai visų skirtingi...tik tiek,kad tas vyniotinis visiškai neaštrus (aš nedėjau paprikos,nes nemėgstam),toks tikrai vaikiškas,lengvas,ir tikrai skanus...man labiausiai patiko kai bandė visus ingridientus išvardint Quote (Laurituke) niam,niam ir skanu gi kaip
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-06-23, 8:47 AM | Žinutė # 27 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Pamėgink būtinai.....bet va gali nepatikti tau..juk skoniai visų skirtingi...tik tiek,kad tas vyniotinis visiškai neaštrus (aš nedėjau paprikos,nes nemėgstam),toks tikrai vaikiškas,lengvas,ir tikrai skanus...man labiausiai patiko kai bandė visus ingridientus išvardint nu pažiūrėsiu reiks padaryti tikrai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-06-23, 8:48 AM | Žinutė # 28 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o sakyk kaip ta žele sustingo obuoliuose ir dar su braškėmis? šeip kiek esu dariusi žele tai su vaisiais nestingsta žele
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-06-23, 1:59 PM | Žinutė # 29 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o sakyk kaip ta žele sustingo obuoliuose ir dar su braškėmis? Labai gerai sustingo nes pyliau čiut mažiau vandens į želę nei rašo....ir aišku nelaikiau to deserto iš pat karto ant stalo,nes želė turi savybę patižt šiltoj patalpoj
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-06-23, 2:14 PM | Žinutė # 30 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) nes pyliau čiut mažiau vandens į želę nei rašo....ir aišku nelaikiau to deserto iš pat karto ant stalo,nes želė turi savybę patižt šiltoj patalpoj miela viskas aišku mėginsiu gal pavyks gal sustings dėkui
|
Atsijungęs |
| |