Daržas-daržovės
|
|
titanike | Data: Sekmadienis, 2010-03-21, 10:09 PM | Žinutė # 16 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip aš mėgstu pomidoriukus net nežinau kiek galiu jų suvalgyti aš taip pat na mes gyvenam sode tai pagrinde visas daržoves užauginame patys nuo rugštyniu ir petražolių iki bulvių,kalafijorųir kt.. ko tik užsimanom Quote (zuika) labai nemegstu raveti darzo čia jau tikrai, bet tenka dar mūsų visi kaimynai pedantai daržai net blizga tai jau kažkaip susigriebiu dažnai apkaupt, kad neapšnekėtų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Sekmadienis, 2010-03-21, 10:11 PM | Žinutė # 17 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bandei marinuoti agurkus su rugštynėmis? pirma karta girdziu?? papasakok?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-21, 10:13 PM | Žinutė # 18 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) aš taip pat na mes gyvenam sode tai pagrinde visas daržoves užauginame patys nuo rugštyniu ir petražolių iki bulvių,kalafijorųir kt.. ko tik užsimanom žinok kai nuvažiuoju pas draugę į radviliškį, tai jos mama turi didelį didelį šilknamį, tai jau kai įeinu ,visada man prideda o maniškis sako įdėkit man atskirai, nes kol parvažiuosim gali nelikt manau labai gerai jei turi kur pasisodinti nors kelias daržoves Quote (titanike) čia jau tikrai, bet tenka dar mūsų visi kaimynai pedantai daržai net blizga tai jau kažkaip susigriebiu dažnai apkaupt, kad neapšnekėtų o mūsų daržiuką nuo kaimynų skiria didelė didėlė tvora, tai tikiuosi, kad labai nežiūri
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-21, 10:16 PM | Žinutė # 19 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) pirma karta girdziu?? papasakok? žinok aš dariau pirmus metus tai pasaka dabar tiksliai nepasakysiu, bet reikia rugštynių, acto, cukraus, druskos. acto to kur su prieskoniais būna toks rudas specialiai marinavimui nuplaunirugštynes agurkus sudedi į stiklainį ir išvirtu marinatu užpili, kelis kartus, ir užsuki, žinok skonis labai geras, vienus dariau su paprastu actu, be prieskonių tik česnako įmečiau, irgi labai skanūs , kai ateis marinavimo sezonas, reiks susirast receptų tą knygutę nemoku marinuoti tik su citrinos rūgštele
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Sekmadienis, 2010-03-21, 10:18 PM | Žinutė # 20 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai jau kai bus tas laikas tai jei galesi parasyk recepta prie receptu temukes...ir as bandysiu...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-21, 10:22 PM | Žinutė # 21 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) tai jau kai bus tas laikas tai jei galesi parasyk recepta prie receptu temukes...ir as bandysiu... būtinai
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Antradienis, 2010-03-30, 2:22 PM | Žinutė # 22 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 646
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Žiūriu merginos jau su daržiukais užsiėmusios, antri metai ir aš daržininkauju, užsiauginu pomidorų, svogūniukų, salotų , ridikėlių, krapų, tik su agurkais nesiseka, kažko nemoku
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-03-30, 2:55 PM | Žinutė # 23 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jau apziurejau savo uki.rugstynes dygsta,petrazoliu irgi jau galiu kuoksteli rast,zieminiai svoguneliai islinde.berots dekoratyviniai nera nusale.na o veliau dar ridikiuku,morkiuku,salotu pasisesiu tiesiai i dirva,pomidorus vel auginsiu kibiruose
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Antradienis, 2010-03-30, 3:30 PM | Žinutė # 24 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) jau apziurejau savo uki.rugstynes dygsta o kur tu augini rugstynes..?
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-03-30, 3:46 PM | Žinutė # 25 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| lauke.jos gi daugemetes.ir auga kaip piktzoles.
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Antradienis, 2010-03-30, 3:49 PM | Žinutė # 26 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as pernai jas sodinau kazkokiam uzkampi kur saules daug nebuvo.ir galima sakyt nekas uzaugo..siemet is naujo sodysiu..
|
Atsijungęs |
| |
Ditė | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 8:10 AM | Žinutė # 27 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 99
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas , ateinu ir aš pas jus, patinka sodinti , sėti , ravėti ir džiaugtis derliumi Quote (idit) i dirva,pomidorus vel auginsiu kibiruose Vau , o kur juos laikai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 9:19 AM | Žinutė # 28 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) as pernai jas sodinau kazkokiam uzkampi kur saules daug nebuvo.ir galima sakyt nekas uzaugo..siemet is naujo sodysiu.. pernai ir pas mane sunkiai dygo,ir buvo mazos,bet daba ziuriu taip graziai zeliai,gal nereiks kitus pesodinet.Quote (Ditė) Vau , o kur juos laikai na man del to ir patiko kad juos galima pernesiot.pradzioj issidaiginau kambary o pakui i lauka isnesiau ir sustaciau<pradzioj kol buvo salnu rizika atgal i nama parnesdavau per nakty>as turejau zemaugius.
|
Atsijungęs |
| |
Ditė | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 9:29 AM | Žinutė # 29 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 99
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as turejau zemaugius. Bandysiu ir aš šiemet , bet aš turiu ir šiltnamį
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 12:29 PM | Žinutė # 30 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ditė) bet aš turiu ir šiltnamį as vis dar laukiu kol man padarys siltnami,nes labai noriu pomidoru..pirmas bandymas bus siemet,o daigu pati nesiauginu ,pirksiu jau paaugintus ..
|
Atsijungęs |
| |