MŪSŲ GĖLIŲ FOTO ir plepaliukai apie jas
|
|
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 9:50 PM | Žinutė # 196 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labai graži,spalva faina labai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 9:53 PM | Žinutė # 197 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labai graži,spalva faina labai o kiek jis ją rinko, net draugei skambino mano klausė kokią imt ir kaip keista dar nenumirė, nes auginau gal 4 o gyva tik 1
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-09-20, 7:44 PM | Žinutė # 198 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na va gavau dar vieną orchidėją
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-09-20, 7:49 PM | Žinutė # 199 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man pernai brolis padovanojo per gimtadieni,ir kaip nekeista ne tik kad nenumire,bet lygiai po metu mano gimtadienio proga vel prazydo .o kaip laistot orhidejas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-09-20, 7:55 PM | Žinutė # 200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) man pernai brolis padovanojo per gimtadieni,ir kaip nekeista ne tik kad nenumire,bet lygiai po metu mano gimtadienio proga vel prazydo .o kaip laistot orhidejas kaip smagu, aš vieną gavau šeip be progos tai visdar žydi, o šitą gavau irgi gimtadienio proga tikiuosi žydės ilgai ilgai o laistau tai su virintu atšaldytu vandeniu vieną kartą per savaitę palieju šaknis o lapus su purkštuvu apipurškiu 2 kartus per savaitę
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-09-20, 8:10 PM | Žinutė # 201 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o laistau tai su virintu atšaldytu vandeniu vieną kartą per savaitę palieju šaknis o lapus su purkštuvu apipurškiu 2 kartus per savaitę man rekomendavo kaip naturalioj jos gamtoj auga ta prasme kai saknys jau baltos kisu su vazonu po srove silto vandens ir skaiciuoju iki10 paskui nuvarvinu ir i lekstute.kai ant vakarines palanges tai vegetavo o kai perkeliau ant rytines tai pradejo is proto kraustytis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-09-20, 8:40 PM | Žinutė # 202 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) man rekomendavo kaip naturalioj jos gamtoj auga ta prasme kai saknys jau baltos kisu su vazonu po srove silto vandens ir skaiciuoju iki10 paskui nuvarvinu ir i lekstute.kai ant vakarines palanges tai vegetavo o kai perkeliau ant rytines tai pradejo is proto kraustytis aš irgi taip nuvarvinu o va pas mane berods irgi ant ritinės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-09-21, 10:54 AM | Žinutė # 203 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Reiks ir man savo naujas dvi gėlytes nufotkinti ir pasirodyti
snieguoliuke, graži tavo gelytė,spalva graži
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-12-19, 8:20 PM | Žinutė # 204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gavau dovanų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-12-19, 10:33 PM | Žinutė # 205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) vau dovanų gražutė aš irgi penktadienį gavau naują orchidėją nuo brangiausiojo, dabar sako galėsi kolekcionuoti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-12-19, 10:37 PM | Žinutė # 206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ražutė aš irgi penktadienį gavau naują orchidėją nuo brangiausiojo, dabar sako galėsi kolekcionuoti Ačiukas Aš ir dabar kolekcionuosiu,sakau kiek man pridovanoja rožių tai jau kokias 10 orchidėjų turėčiau Dabar gausiu kaip supratau vien orchidėjas kekvieną mėnesį po vieną
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-12-19, 10:42 PM | Žinutė # 207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ačiukas Aš ir dabar kolekcionuosiu,sakau kiek man pridovanoja rožių tai jau kokias 10 orchidėjų turėčiau Dabar gausiu kaip supratau vien orchidėjas kekvieną mėnesį po vieną ot geras, na va smagu, ad ir tu pagaliau pradedi gauti gėlių svarbu kad tik augtų nes žiemą labai jau lepios tos orchidėjos nors mano viena nužydėjo bet žiūriu jau vėl išleidus naujus žiedus jau ant dienų turi pražysti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-12-19, 10:46 PM | Žinutė # 208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ot geras, na va smagu, ad ir tu pagaliau pradedi gauti gėlių svarbu kad tik augtų nes žiemą labai jau lepios tos orchidėjos nors mano viena nužydėjo bet žiūriu jau vėl išleidus naujus žiedus jau ant dienų turi pražysti Na ir seniau gaudavau,bet ne taip dažnai tik per progas O dabar esu labai lepiname ypač rožėmis tik aišku užsiprašiau orchidėjų žinau,kad lepios dar sako labai priklauso kur perki ir kaip sakant kokią nusiperki,ten kažkaip jų yra kelios rūšys
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-12-19, 10:50 PM | Žinutė # 209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na ir seniau gaudavau,bet ne taip dažnai tik per progas O dabar esu labai lepiname ypač rožėmis tik aišku užsiprašiau orchidėjų žinau,kad lepios dar sako labai priklauso kur perki ir kaip sakant kokią nusiperki,ten kažkaip jų yra kelios rūšys tai aišku ad yra kelių rūšių, r draugė labai jas kolekcionuoja, ir sako kuo brangesnė tuo lepesnė, nors pas ją visos auga sako jei pas tave neauga atvešk man pas mane auks
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-12-19, 10:55 PM | Žinutė # 210 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai aišku ad yra kelių rūšių, r draugė labai jas kolekcionuoja, ir sako kuo brangesnė tuo lepesnė, nors pas ją visos auga sako jei pas tave neauga atvešk man pas mane auks na pas mane ir nelabai jos auga
|
Atsijungęs |
| |