ORIFLAME
|
|
naujute | Data: Pirmadienis, 2009-11-30, 1:03 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 397
Apdovanojimai: 12
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kazkaip nenaudoju sios firmos gaminiu, taciau drauge isiule tusa ir tikrai likau patenkinta
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 9:12 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| spa linija labai patinka ir kūno lasjonai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Džakonda | Data: Trečiadienis, 2009-12-16, 2:58 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 71
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kazkada labai seniai,pries labai daug metu turejau sios fimos ksmetikos ir buvau patenkinta.O paskui neturejau pazystamos platintojos taip ir nustojau ja naudotis.Siaip norieciau pavartyti kataloga,ka nors isbandyti
Tai,kas mūsų nenužudo, padaro mus dar stipresniais ;)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-11, 0:25 AM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) spa linija labai patinka ir kūno lasjonai O aš nesu šių produktų išbandžiusi ,kažkaip nebuvo platintojos po ranka Quote (Džakonda) Siaip norieciau pavartyti kataloga,ka nors isbandyti Gal padėsiu su katalogu ŠTAI ČIA
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-11, 0:46 AM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) O aš nesu šių produktų išbandžiusi 10 ,kažkaip nebuvo platintojos po ranka galvoju labai geri Orifleimo produktai ką turėjau esu be galo patenkinta
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Sunrise | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 7:53 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 181
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Prisimenu kai dar mokiausi vidurinė, tai buvo drėkinamasis kremas sausai odai. Savaitę gal juo džiaugiausi, o po to kai pradėjo sausėt, tokie kaip ir pūlinukai atsirado Tai kiek atsimenu, daugiau nieko nebandžiau
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 8:20 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sunrise) Savaitę gal juo džiaugiausi, o po to kai pradėjo sausėt, tokie kaip ir pūlinukai atsirado Mat kaip Būna,kad atrodo pradedi naudoti kremą ir tinka..bet va kaip tu sakai po savaitės prasideda negerumai
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2010-04-17, 0:01 AM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laukiu dar atsiliepimų apie šios firmos produkciją
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-04, 9:01 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gavau dovanu oriflame kremą,apsaugantį nuo šalčio,nu tipo žiemai,bet visai nepatinka,kažkoka blizgia plėvele aptraukia veidą,gal čia tipo apsauginė plėvelė nuo šalčio nežinau,bet kremas nepatinka ir nenaudosiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-04, 9:26 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) apsaugantį nuo šalčio,nu tipo žiemai,bet visai nepatinka,kažkoka blizgia plėvele aptraukia veidą,gal čia tipo apsauginė plėvelė nuo šalčio nežinau,bet kremas nepatinka ir nenaudosiu man tas apsauginis kremas super gal jis ne tavo tipo odai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-01-05, 1:14 AM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gavau dovanu oriflame kremą,apsaugantį nuo šalčio,nu tipo žiemai,bet visai nepatinka,kažkoka blizgia plėvele aptraukia veidą,gal čia tipo apsauginė plėvelė nuo šalčio nežinau,bet kremas nepatinka ir nenaudosiu nežinau man nei orifleimo nei avono kremai nepatinka ir nelabai tinka dabar geriausiai naudoju su vaiku kartu vaikišką kremą ir apsauginis ir šeip labai fainas toks
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-05, 11:42 AM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nežinau man nei orifleimo nei avono kremai nepatinka ir nelabai tinka man visai nieko dar Avon rankų kremas Quote (Laurituke) dabar geriausiai naudoju su vaiku kartu vaikišką kremą ir apsauginis ir šeip labai fainas toks tikrai taip, vaikiški patys geriausi, bet kai parodė tą laidą tai net nežinau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-01-05, 5:33 PM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nežinau man nei orifleimo nei avono kremai nepatinka ir nelabai tinka dabar geriausiai naudoju su vaiku kartu vaikišką kremą ir apsauginis ir šeip labai fainas toks Man ir kažko netinka ir nepatinka,aplamai mano veidui labai sunku atitaikyti kremą Teks ir toliau naudoti Ninea kur turiu ir bus gerai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-05, 5:42 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man ir kažko netinka ir nepatinka,aplamai mano veidui labai sunku atitaikyti kremą Teks ir toliau naudoti Ninea kur turiu ir bus gerai tai gal nerandi dar tinkamo , o va Nivea kremai man katastrofa be proto riebūs, toks jausmas kaip grietinę ant veido teptumeisi ,
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-01-05, 6:13 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nivea man labai gerai,šiaip ir Nivea firmos kremai yra lanai skirtingi,viena linija skirta sausai odai,kita riebiai ir taip toliau,opas mane yra rinkinys kur ir šveitiklis,tonikas ir kremas kad oda nesiriebaluotų Tas paprastas Nivea kremas tai tikrai labai labai riebus,mano vyras naudoja,nes jo oda labai sausa,tai jam gerai
|
Atsijungęs |
| |