FABERLIC
|
|
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-02-21, 0:42 AM | Žinutė # 16 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Tai vat reikt7 man 6iauliuose susirasti arba gal pa2iai platinti?kur reikia kreiptis? Aha geriausiai būtų,jei kas nors vietoj platintų ...Aš tai per internetą patapau platintoja
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-02-21, 10:22 AM | Žinutė # 17 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Aš tai per internetą patapau platintoja ane?o kaip reikia gal ir aš apsiimčiau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-02-21, 9:50 PM | Žinutė # 18 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ane?o kaip reikia gal ir aš apsiimčiau Aš tiesiog per googlą panaršiau ir susiradusi anketą užpildžiau ir išsiunčiau ir viskas na paskui viskas rutuliojosi tolyn ir va esu platintoja
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-02-22, 8:45 AM | Žinutė # 19 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pabaisa, Aišku dėkui.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-02-22, 7:20 PM | Žinutė # 20 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Pabaisa, Aišku dėkui. Nėra už ką nieko juk nepadėjau
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2010-02-22, 7:40 PM | Žinutė # 21 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as turiu seselius.uosvienes dovana man, ir ranku krema...del kremo nezinau.nes mazai naudojau.o seseliai tai labai patinka.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-02-22, 10:21 PM | Žinutė # 22 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pabaisa, susiradau puslapiuką parašiau kad noriu būti konsultante bet visą dieną jokio atsakymo o tu nepameni kur radai kad užpildei?
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-02-23, 3:32 PM | Žinutė # 23 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Pabaisa, susiradau puslapiuką parašiau kad noriu būti konsultante bet visą dieną jokio atsakymo o tu nepameni kur radai kad užpildei? Ar jau gavai atsakymą Aš reginausi va ČIA ir jei gerai pamenu ant rytojaus gavau į emailą visus kitus nurodymus ir t.t. ką toliau daryti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-23, 3:35 PM | Žinutė # 24 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Ar jau gavai atsakymą galvoju Aš reginausi va ČIA miela ir jei gerai pamenu ant rytojaus gavau į emailą visus kitus nurodymus ir t.t. ką toliau daryti miela ne negavau kažkas ten negerai jau būtų atėję,einu per tavo nuorodą
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-02-23, 3:44 PM | Žinutė # 25 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ne negavau kažkas ten negerai jau būtų atėję, Aha tikrai įdomu Quote (Laurituke) einu per tavo nuorodą Niu bandyk paskui parašyk ar atsakymą gavai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-23, 4:16 PM | Žinutė # 26 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pabaisa, Na va užpildžiau ir tikiuos ryt gausiu tolimesnius reikalavimus o tai įstojimas nemokamas?
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-02-23, 5:50 PM | Žinutė # 27 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Pabaisa, Na va užpildžiau ir tikiuos ryt gausiu tolimesnius reikalavimus o tai įstojimas nemokamas? Na tikiuosi tau irgi bus viskas dabar ok O įstojimas,tai net nežinau ar čia skaitosi mokamas...žodžiu jei užsisakant pirmą kartą prekes nesurinksi 15 balų(ten pagal prekes yra skaičiuojami balai) tada reiks susimokėti 8.90 lt už startinį konsultanto paketą ,bet jei užsisakysi prekių ir surinksi tuos 15 balų tada startinis paketas bus įdėtas nemokamai prie tavo užsakytų prekyčių Nesijaudink ,jei jau gausi atsakymą,ten galėsi klaust visko drąsiai kas kaip iš tave globojančios konsultantės
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-23, 5:52 PM | Žinutė # 28 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Na tikiuosi tau irgi bus viskas dabar ok miela O įstojimas,tai net nežinau ar čia skaitosi mokamas...žodžiu jei užsisakant pirmą kartą prekes nesurinksi 15 balų(ten pagal prekes yra skaičiuojami balai) tada reiks susimokėti 8.90 lt už startinį konsultanto paketą miela ,bet jei užsisakysi prekių ir surinksi tuos 15 balų tada startinis paketas bus įdėtas nemokamai prie tavo užsakytų prekyčių miela Nesijaudink ,jei jau gausi atsakymą,ten galėsi klaust visko drąsiai kas kaip iš tave globojančios konsultantės Viskas aišku dėkui už info
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-02-23, 6:22 PM | Žinutė # 29 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Viskas aišku dėkui už info Smagu padėti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 9:29 AM | Žinutė # 30 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Smagu padėti
|
Atsijungęs |
| |