Mūsų ruoštų patiekaliukų nuotraukytės (galerija) 2 tema
|
|
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2014-01-20, 12:35 PM | Žinutė # 631 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote zuika ( ) Aš nemoku taip skaniai ruošti maistą kaip jūs.. geda Nuostabu.. nu jau... visos mes mokam
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Pirmadienis, 2014-01-20, 12:54 PM | Žinutė # 632 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) Vištienos krūtinėlės suktinukai su abrikosias, slyvomis, paprikomis ir sūriu Quote Laurituke ( ) Šiandien kepiau Kotletukus krepšelius ant viršaus kepinta mošra su svogūnu ir virtas kiaušinis, ant galo uždėjau sūrio wau kaip skaniai atrodo merginos jūsų ruošti patiekalai niam, niam... Quote zuika ( ) Aš nemoku taip skaniai ruošti maistą kaip jūs.. ir aš nemoku nelabai ir mėgstu virtuvėje ekpermentuoti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2014-01-20, 2:43 PM | Žinutė # 633 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, niam niam kaip skanu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Pirmadienis, 2014-01-20, 2:56 PM | Žinutė # 634 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Matyt visa beda tame kad nepatinka man gaminti valgyt bet reikia.. Ir kiekviena diena suku galva kareikia paruošti,ir galva tuščia..
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2014-01-20, 4:08 PM | Žinutė # 635 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, patiekaliukui 10 balų Quote rugi@gele ( ) ir aš nemoku geda geda geda nelabai ir mėgstu virtuvėje ekpermentuoti geda geda geda visos mes mokam tai jau mūsų genuose būna kai gimstam o man labai patinka eksperimentuoti Quote zuika ( ) Matyt visa beda tame kad nepatinka man gaminti valgyt bet reikia.. Ir kiekviena diena suku galva kareikia paruošti,ir galva tuščia.. geda na va kai nepatinka tai jau nieko nepadarysi, darau jaučiu dėl to kad reikia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2014-01-20, 8:31 PM | Žinutė # 636 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote rugi@gele ( ) wau kaip skaniai atrodo merginos jūsų ruošti patiekalai niam, niam... ačiuka Quote rugi@gele ( ) nelabai ir mėgstu virtuvėje ekpermentuoti geda geda aš tai labai mėgstu kai netyngiu Quote Romeniukas ( ) Laurituke, niam niam kaip skanu gerai ačiuka Quote snieguoliuke ( ) Laurituke, patiekaliukui 10 balų ačiuka
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-23, 12:21 PM | Žinutė # 637 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, nu ir skaniai atrodo tavo vištytė bei kotletukai.. sugundei su kotletėliais, reiks ir man tokius šiandien pabandyt... o tu ten i skardą vandenį pylei?.. nelb suprantu.. ar ant folijos dėjai kotletukus?...
Na o aš ateinu su rafaelo tortuku prie kavos.. jėtau koks skanus, tikrai burnoj tirpsta.. tik vietoj citrinos sulčių ir žievelės, dėjau aplesiną.. tai man labai patiko jo prieskonis
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-23, 3:00 PM | Žinutė # 638 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote katcia ( ) Na o aš ateinu su rafaelo tortuku prie kavos..
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-23, 3:07 PM | Žinutė # 639 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| katcia šaunuolytė tu super torčiukas jau gyriau bet pagirsiu dar labai gražiai papuoštas super
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2014-01-24, 12:19 PM | Žinutė # 640 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote katcia ( ) o tu ten i skardą vandenį pylei?.. geda nelb suprantu.. ar ant folijos dėjai kotletukus?... geda geda aš viską kepu, vandenyje su aliejumi ir įvairūs prieskoniai, man taip labai patinka Quote katcia ( ) Laurituke, nu ir skaniai atrodo tavo vištytė bei kotletukai. ačiukas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2014-01-24, 12:20 PM | Žinutė # 641 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote katcia ( ) Na o aš ateinu su rafaelo tortuku prie kavos.. jėtau koks skanus, tikrai burnoj tirpsta.. tik vietoj citrinos sulčių ir žievelės, dėjau aplesiną.. tai man labai patiko jo prieskonis nerealiai gražu
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-30, 11:12 AM | Žinutė # 642 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Skanių pusrytinių bandelių su arbatyte
snieguoliuke, Laurituke, ačiū
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-30, 11:54 AM | Žinutė # 643 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote katcia ( ) Skanių pusrytinių bandelių su arbatyte kokios fainūlkos kokie receptukai? papasakok kaip darai, įpatingai tas su dešrele, norėčiau išmėginti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-30, 7:05 PM | Žinutė # 644 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| katcia, man su cinamonu pametėk hmm kaip skaniai tos bandelės atrodo
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2014-01-31, 11:41 AM | Žinutė # 645 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Laurituke ( ) kokie receptukai? papasakok kaip darai, įpatingai tas su dešrele, norėčiau išmėginti
Tešlai 1 pakelis sausų mielių (7 g) 100 g cukraus 1 a. š. druskos 3 kiaušiniai 200 ml pieno 60 g sviesto 3 v. š. aliejaus ~ 500 – 600 g miltų, kad tešla būtų minkšta, bet neliptų prie rankų Pieną sumaišyti su mielėmis ir cukrumi. Miltus sumaišyti su druska. Į vidurį supilti pieno mišinį, įmušti kiaušinius, sudėti minkštą sviestą ir aliejų. Minkyti 5 – 10 minučių, kol tešla taps lygi ir elastinga. Išminkytą tešlą dėti į aliejumi pateptą dubenį, uždengti ir šiltai kildinti, kol padvigubės. Tada vėl išminkyti ir daryti bandeles. Kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje, kol bandelės gražiai parus, apie 15 minučių.
o įdarai tinka bet kokie pagal norus
Paskutinį kartą redaguota katcia - Penktadienis, 2014-01-31, 11:47 AM |
Atsijungęs |
| |