Dovanos artimiesiems
|
|
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 8:10 PM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (snieguoliuke) aš savajam padovonojau vitaminų ir abonentą į savo sporto klubą eisim dabar abu , taip pat draugytėm visokiausių grožių, vienai sagę į plaukus, kitai auskariukus, dar viena labai norėjo kvepalų tai gavo čekį , šeip daug dovanų buvo apsilankymas Impulse vienkartinis taip pat visoms numezgiau šalikėlius ir dar daug visokiausių gražumynų ir skanumynų
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 11:09 PM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| As tai padovanojau saviskiui Braun barzdaskute kokios jam reikejo ir loreal rinkini jautriai vyru odai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2012-12-29, 7:37 PM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš saviškiui padovanojau kvepalus kurių jis laaabai norėjo mamai aliejuką veidui,močiutei veidui kremą,paskui draugei suvenyras,uošvenei lempa (su vašku) vyro tetai žvakė suvenyras,na pas mus tokios praktiškos dovanos būna visada,kas ko nori,ką mėgsta tą ir gauna
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2012-12-29, 10:51 PM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (Laurituke) aš saviškiui padovanojau kvepalus kurių jis laaabai norėjo mamai aliejuką veidui,močiutei veidui kremą,paskui draugei suvenyras,uošvenei lempa (su vašku) vyro tetai žvakė suvenyras,na pas mus tokios praktiškos dovanos būna visada,kas ko nori,ką mėgsta tą ir gauna na ir super mes ir uz praktiskas dovanas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-12-30, 12:57 PM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (Romeniukas) na ir super liuks mes ir uz praktiskas dovanas tokios ir geriausios
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-12-30, 2:19 PM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (Laurituke) mamai aliejuką veidui,močiutei veidui kremą,paskui draugei suvenyras,uošvenei lempa (su vašku) vyro tetai žvakė suvenyras,na pas mus tokios praktiškos dovanos būna visada,kas ko nori,ką mėgsta tą ir gauna sypsausi gerai va ir man labaiusiai patinka dovanoti to, ko nori žmogeliukas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2014-01-02, 7:43 PM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ir ka atnese jums kaledu senelis ar geros buvote
as tai gavau viena dovana kuri mane labai suzavejo, esu labai patenkinta ir dabar visada prasysiu tokios dovanos, tai knyga gavau Beatos kepiniu knyga dar gavau du cekius, uz kurios nusipirkau gerus kvepalus, nemazai kosmetikos ir papuosalu is draugiu gavau mielu dovaneliu, tai puodeliai, keksiuku formeles, kvepiancia zvake ir grazia statulele arklio
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2014-01-03, 1:54 PM | Žinutė # 159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gavom prieškambario rinkinį, paskui gavau keramikinę keptuvę, kvepalus antonio banderaso, laikrodį draugė iš voketijos parvežė, paskui dovanų kuponai, pinigais, žvakidę, žvakių daug ( dievinu aš jas ) vaikas žaislų krūvą, lego makvyno, paskui futbolo stalą, nynzių daug įvairių... žodžiu visko labai daug ir labai geros dovanos šiais metais
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2014-01-03, 5:36 PM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Laurituke ( ) Gavom prieškambario rinkinį, paskui gavau keramikinę keptuvę, kvepalus antonio banderaso, laikrodį draugė iš voketijos parvežė, paskui dovanų kuponai, pinigais, žvakidę, žvakių daug ( dievinu aš jas ) vaikas žaislų krūvą, lego makvyno, paskui futbolo stalą, nynzių daug įvairių... žodžiu visko labai daug ir labai geros dovanos šiais metais
nu super tikrai gausios dovanos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2014-01-06, 3:31 PM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) as tai gavau viena dovana kuri mane labai suzavejo, esu labai patenkinta ir dabar visada prasysiu tokios dovanos, tai knyga liuks gavau Beatos kepiniu knyga liuks dar gavau du cekius, uz kurios nusipirkau gerus kvepalus, nemazai kosmetikos ir papuosalu liuks liuks liuks is draugiu gavau mielu dovaneliu, tai puodeliai, keksiuku formeles, kvepiancia zvake ir grazia statulele arklio geros dovanėlės o va žinok man knygos irgi baisiai patinka, bet išskyrus Beatos, nežinau net kodėl , turiu 2 jos knygas, bet man nei viena nepatinka man knyga irgi labai gera dovaną ypaač receptų bet dažniau gaunu čekius iš knygyno, nes buvo taip kad gimtadienio proga gavau vienodas knygas Oliverio
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2014-01-06, 3:31 PM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Laurituke ( ) Gavom prieškambario rinkinį, paskui gavau keramikinę keptuvę, kvepalus antonio banderaso, laikrodį draugė iš voketijos parvežė, paskui dovanų kuponai, pinigais, žvakidę, žvakių daug ( dievinu aš jas ) vaikas žaislų krūvą, lego makvyno, paskui futbolo stalą, nynzių daug įvairių... žodžiu visko labai daug ir labai geros dovanos šiais metais labai super dovanos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2014-01-06, 3:38 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes gavom irgi kalną dovanų, ypatinkai pasisekė gavom pusės metų šeimos abonentą į kino teatrą taip pat 3 mėn apsilankym Impulse baseino ir pirčių zonoje, per savaitę galėsim eiti 1 kartą visa šeima gavau abonentą pusei metų į sporto klubą iš brangiausiojo, taip pat labai gražų vėrinį ir auskariukus taip pat čekių iš knygyno, iš drogo, vyno gavau į kolekciją, didelius auskarus, vaflinę, aš saviškiui nupirkau pasiskraidymą sklandytuvu ir abonentą į sporto klubą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2014-01-06, 8:35 PM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) geros dovanėlės o va žinok man knygos irgi baisiai patinka, bet išskyrus Beatos, nežinau net kodėl , turiu 2 jos knygas, bet man nei viena nepatinka man knyga irgi labai gera dovaną ypaač receptų bet dažniau gaunu čekius iš knygyno, nes buvo taip kad gimtadienio proga gavau vienodas knygas Oliverio
o man visai patinka Betos, pagal jos recepta darysiu tortuka penktadieniui, zesiu kas gausis, tikrai gera dovana yra knyga arba cekis knygyno o vat man kaip tik Oliverio nepatinka
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2014-01-06, 8:36 PM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) mes gavom irgi kalną dovanų, ypatinkai pasisekė gavom pusės metų šeimos abonentą į kino teatrą taip pat 3 mėn apsilankym Impulse baseino ir pirčių zonoje, per savaitę galėsim eiti 1 kartą visa šeima gavau abonentą pusei metų į sporto klubą iš brangiausiojo, taip pat labai gražų vėrinį ir auskariukus taip pat čekių iš knygyno, iš drogo, vyno gavau į kolekciją, didelius auskarus, vaflinę, aš saviškiui nupirkau pasiskraidymą sklandytuvu ir abonentą į sporto klubą
super
|
Atsijungęs |
| |