Kino teatrų repertuaras.Ar dažnai einame į kino teatrą?
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-03-12, 11:26 AM | Žinutė # 61 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Žėjome filmą : Tai reiškia karą labai patiko galvojau bus kokia nesamonė,bet labai patiko
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2013-02-03, 3:03 PM | Žinutė # 62 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vakar zejome TYLI NAKTIS (nezinau net ka ir pasakyti apie filma, parode kaip sakant kad nieko svento nebera)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2013-02-03, 11:53 PM | Žinutė # 63 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nezinau net ka ir pasakyti apie filma, parode kaip sakant kad nieko svento nebera na čia nuo skonio priklauso aišku mums patiko
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-02-04, 10:47 AM | Žinutė # 64 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) (nezinau net ka ir pasakyti apie filma, parode kaip sakant kad nieko svento nebera) geda Quote (Laurituke) na čia nuo skonio priklauso aišku sypsausi mums patiko sypsausi mums tai irgi patiko kažkaip nieko ten tokio baisaus nebuvo, kaip lietuvių filmas tai manau tikrai vienas iš gerenių
Mes planuojam eiti dar į vieną"Valentinas vienas ", draugė buvo išankstinėje premjeroje sakė super
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2013-02-04, 11:35 AM | Žinutė # 65 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kažkaip nieko ten tokio baisaus nebuvo, kaip lietuvių filmas tai manau tikrai vienas iš gerenių pritariu Quote (snieguoliuke) Mes planuojam eiti dar į vieną"Valentinas vienas ", draugė buvo išankstinėje premjeroje sakė super mes irgi eisime,turėtų būti įdomus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2013-10-13, 7:12 PM | Žinutė # 66 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaikinukai zejo sestadieni TURBO 3D
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2013-10-13, 8:14 PM | Žinutė # 67 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) vaikinukai zejo sestadieni TURBO 3D liuks mes matėm penktadienį, tiksliau Domsius su draugais žiūrėjo, tai sakė šeip sau Romeniukas, o kodė tik pirmokėlis žiūrėjo filmuką vyresnėlis nenorėjo laukėm futbolo draugelio Domsiaus , su sese jie žiūrėjo, ir mačiau kaip tavo vyrukas su pirmokėliu išejo tai nustebau kad ir vyriausio mokinuko nebuvo o patiko filmas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2013-10-14, 8:47 AM | Žinutė # 68 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) Romeniukas, o kodė tik pirmokėlis žiūrėjo filmuką vyresnėlis nenorėjo laukėm futbolo draugelio Domsiaus , su sese jie žiūrėjo, ir mačiau kaip tavo vyrukas su pirmokėliu išejo tai nustebau kad ir vyriausio mokinuko nebuvo o patiko filmas
jis nenorejo, buvo pas klasioka. toks jau jis yra
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-10-15, 11:44 AM | Žinutė # 69 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) jis nenorejo, buvo pas klasioka. toks jau jis yra na įdomus tavo bernužėlis tada
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-10-15, 11:45 AM | Žinutė # 70 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sakė Domsius kad reklamavo dar vieną neblogą filmą eis irgi žiūrėti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2013-11-17, 9:10 PM | Žinutė # 71 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| penktadienį Domsius su draugais žiūrėjo "Ogį ir tarakonus" sakė labai linksmas ir smagus, pažadėjom nueiti dar kartą visi ir dar marčią prigriebsim
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2013-11-17, 9:12 PM | Žinutė # 72 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dar visai nieko filmukas " Debesuota, numatoma mėsos kukulių kruša 2" bet pirma dalis sakė įdomesnė
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2013-11-17, 11:27 PM | Žinutė # 73 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) penktadienį Domsius su draugais žiūrėjo "Ogį ir tarakonus" mano mama kaip tik žada vesti Airiduką, tai tegul eis tada jei įdomus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2013-11-29, 5:18 PM | Žinutė # 74 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką šiandien brangiausieji mus labai nustebino, varom su draugytėm į "Moterys meluoja geriau " bus mergaičių vakaras
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2013-11-29, 5:19 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2013-11-29, 5:28 PM | Žinutė # 75 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) na ką šiandien brangiausieji mus labai nustebino, varom su draugytėm į "Moterys meluoja geriau " bus mergaičių vakaras
mane rytoj vyras isleis pasiganyti, reiks eit pazet, kas buvo siandien daug neigiamu atsiliepimu, na bet cia skonio reikalas.
|
Atsijungęs |
| |