Vaikų džiaugsmai ir vargai mokykloje
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2014-02-05, 10:51 PM | Žinutė # 421 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) pas ir daug kas tokias turi, man parnese lapeli kad galima issipirkti, bet kol kas as nematau poreikio tai spintelei, nieko tokio daug nesinesioa namai arti tai kol kas nereikia. na kad mūsų mieste tik gimnazijos tokias turi ir dar 3 mokyklos mieste, mes kai buvo susirinkimas pasiūlėm nes Vilties mokykloje man labai patiko tos spintelės tai tėveliai nubalsavo, kad reikia, ir jau baigia sudėti bus super, uniformos tai nesidroš ir šeip bus susidėti daiktams
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2014-02-05, 10:57 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2014-02-05, 10:56 PM | Žinutė # 422 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| rugi@gele, man atrodo, kad gerai yra kaip 8, labai gerai kaip 9, o puiku kaip 10 , ir pabandyk vidurkį išsivesti pas mus tai spalvos geltona - puiku, žalia - gerai, mėlyna - reikia pasistengti, o raudona - blogai( kaip ir neigiamas skaitosi ) pas mūsų bernužėlį tai taip surašyta
Pirmas pusmetis 1-5 kl. 2013-09-02 iki 2014-01-31
Pažymiai Anglų k. Aukš. Kūno kultūra Aukš. Lietuvių k. Aukš. Matematika Aukš. Muzika Aukš. Tikyba pp. Choreografija Aukš. Pasaulio pažinimas Aukš. Dailė ir technologijos Aukš.
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2014-02-05, 11:00 PM | Žinutė # 423 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, o kaip tavo bernužėliams mūsų tai krikštasūniui pirmokui nelabai sakė, nes baisiai tingi sakė ir nepatenkinamų įvertinimų turi bet tėveliai tikisi kad persilauš vaikinukas
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Ketvirtadienis, 2014-02-06, 9:49 AM | Žinutė # 424 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) rugi@gele, man atrodo, kad gerai yra kaip 8, labai gerai kaip 9, o puiku kaip 10 , ir pabandyk vidurkį išsivesti tai aš taip ir sumavau, paverstus skaičiais vidurkis gaunasi 9,36 tai čia pagrindiniam lygiui priklauso, aukštesnysis lygis turi būti tik 10?????
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2014-02-06, 12:32 PM | Žinutė # 425 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) sveikinimai visiems mokinukams užbaigus pusmetį ir didelės sekmės antrame pusmetyje Quote rugi@gele ( ) Sveikinimai visiems mokinukams užbaigus pirmąjį pusmetį mes taip pat visus sveikinam ta proga Quote rugi@gele ( ) Man suvedus turėtų gautis AKŠTESNYSIS lygis, bet pas jį įrašytas PAGRINDINIS nelabai suprantu kodėl? "Tame" prie pusmečių įvertinimų yra pastaba jog "pradinėms klasėms išvestų trimestro/pusmečio pažymių lygių reikšmes galima pažiūrėti pagal dalykų turinį". Paspaudus "Dalykų turinį" rašo ką turi vaikas sugebėt tam tikriems įvertinimams. Tai kaip supratau, įvertinimas priklausio ne vien nuo tų ale pažymių. Šiaip geriausia pasiklausti mokytojos, ji tiksliai pasakytų kodėl vienaip ar kitaip įvertino. Quote snieguoliuke ( ) už poros savaitėlių vaikučiai turės savo spinteles kolidoriuje mes spinteles turim nuo rudens, mokykla pirko iš tėvelių pervestų 2 proc pajamų mokesčio, pas mus spintelės nemokamos.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2014-02-06, 1:20 PM | Žinutė # 426 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote rugi@gele ( ) ai aš taip ir sumavau, paverstus skaičiais vidurkis gaunasi 9,36 tai čia pagrindiniam lygiui priklauso, aukštesnysis lygis turi būti tik 10????? aš suprantu kad jei 9,36 tai pagrindinis o jei jau būtų 9,6 tada aukštesnysis Quote virginijak ( ) Tame" prie pusmečių įvertinimų yra pastaba jog "pradinėms klasėms išvestų trimestro/pusmečio pažymių lygių reikšmes galima pažiūrėti pagal dalykų turinį". Paspaudus "Dalykų turinį" rašo ką turi vaikas sugebėt tam tikriems įvertinimams. Tai kaip supratau, įvertinimas priklausio ne vien nuo tų ale pažymių. Šiaip geriausia pasiklausti mokytojos, ji tiksliai pasakytų kodėl vienaip ar kitaip įvertino. geda mums mokytoja sakė kad iš tų spalvų vedamas vidurkis jei daugiausia geltonos spalvos tai bus aukštesnysis nes pažymis yra 10, jei žalia pagrindinis o žiūri sakė svarbiausius dalykus kai parašė testus, diktantus, matematikoje daugybą, dar kiek knygų skaito prisideda, rašinėliai visokie, teksto suvokimo ir t.t. atrenka svarbiausius kas buvo pagal temą, nes šeip spalvų tai gauna kiekvieną dieną, bent jau dienyne būna, bet veda ne iš visų praeitą savaitę buvo paskutiniai testai vaikams , diktantą rašė 65 žodžių, ir daugybą su dalybą 85 užduotys buvo, tai sakė mokytoja daug kam lygį nulėmė būtent paskutiniai atsiskaitymai Quote virginijak ( ) mes spinteles turim nuo rudens, mokykla pirko iš tėvelių pervestų 2 proc pajamų mokesčio, pas mus spintelės nemokamos. sypsausi mūsų mokykla nomuosis tai gausis 50 Lt į metus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2014-02-06, 3:06 PM | Žinutė # 427 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) na kad mūsų mieste tik gimnazijos tokias turi ir dar 3 mokyklos mieste, mes kai buvo susirinkimas pasiūlėm nes Vilties mokykloje man labai patiko tos spintelės tai tėveliai nubalsavo, kad reikia, ir jau baigia sudėti bus super, uniformos tai nesidroš ir šeip bus susidėti daiktams
yra ir pas mus tokios spinteles kas issipirko
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2014-02-06, 3:09 PM | Žinutė # 428 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) Romeniukas, o kaip tavo bernužėliams mūsų tai krikštasūniui pirmokui nelabai sakė, nes baisiai tingi sakė ir nepatenkinamų įvertinimų turi bet tėveliai tikisi kad persilauš vaikinukas
viskas normaliai, buvo bedu su skaitimu bet jau viskas liuks skaitome ir jau po truputi pats noriai skaito nebereikia taip kariauti, prigalvojau kaip skaityti idomiau, skaitom is prikarpytu korteliu, kilijuoju jas ant sienu ir kur tik imanoma, atsirado noras skaityti pusetis nelabai koks, bet tikimes kad sekantis jau bus zymiai geresnis, persilauze vaikinukas po nauju metu Dovydui tai liuks viskas jam gerai sekasi, gerai mokosi, bedu su juo nera, trimestre ne aukstas lygis pagrindai, na nieko pasistengs sake vaikinukas nori geresniu rezultatu.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2014-02-06, 3:10 PM | Žinutė # 429 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote virginijak ( ) mes spinteles turim nuo rudens, mokykla pirko iš tėvelių pervestų 2 proc pajamų mokesčio, pas mus spintelės nemokamos.
nu va kaip pas jus fainiai
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2014-02-06, 4:57 PM | Žinutė # 430 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) persilauze vaikinukas po nauju metu Quote Romeniukas ( ) Dovydui tai liuks viskas jam gerai sekasi, gerai mokosi, bedu su juo nera šaunuoliai vaikinukai Quote Romeniukas ( ) trimestre ne aukstas lygis pagrindai, na nieko pasistengs sake vaikinukas nori geresniu rezultatu. pagrininis irgi gerai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2014-02-06, 5:30 PM | Žinutė # 431 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) viskas normaliai, buvo bedu su skaitimu bet jau viskas liuks skaitome ir jau po truputi pats noriai skaito nebereikia taip kariauti, prigalvojau kaip skaityti idomiau, skaitom is prikarpytu korteliu, kilijuoju jas ant sienu ir kur tik imanoma, atsirado noras skaityti liuks pusetis nelabai koks, bet tikimes kad sekantis jau bus zymiai geresnis, persilauze vaikinukas po nauju metu liuks Dovydui tai liuks viskas jam gerai sekasi, gerai mokosi, bedu su juo nera, trimestre ne aukstas lygis pagrindai, na nieko pasistengs sake vaikinukas nori geresniu rezultatu. ir šaunu persilaužė vaikinukai svarbu, vėl nepradėtų tingėti Quote Romeniukas ( ) trimestre ne aukstas lygis pagrindai, na nieko pasistengs sake vaikinukas nori geresniu rezultatu. :) pagrindinis irgi gera bet tikrai manau yra ir aukštesniuoju lygiu baigti keli dalykai, kad ir kūno kultūra svarbiausiai nebūtų nepatenikamų ir viskas bus gerai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2014-02-06, 5:31 PM | Žinutė # 432 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, o kaip anglų sekasi antrokėliui kengūroj nedalyvaus tavo mokinukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2014-02-06, 7:18 PM | Žinutė # 433 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote virginijak ( ) pagrininis irgi gerai
aisku gerai, nespaudziu kad butu pirmunai, na ne visi gime buti pirmunais ir mokintis 10ukais gal kitose srityse pasizymes ateityje
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Ketvirtadienis, 2014-02-06, 7:18 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2014-02-06, 7:19 PM | Žinutė # 434 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) pagrindinis irgi gera bet tikrai manau yra ir aukštesniuoju lygiu baigti keli dalykai, kad ir kūno kultūra svarbiausiai nebūtų nepatenikamų ir viskas bus gerai
keista bet ir kuno kultura pagrindai, aukstas lygis daileje
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2014-02-06, 7:20 PM | Žinutė # 435 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) Romeniukas, o kaip anglų sekasi antrokėliui kengūroj nedalyvaus tavo mokinukai
gerai sekasi kas del kenguros reikia ten registruotis kaip suprantu, kadangi vaikinukas didelio noro nerodo tai per prievarta niekas ir nesiulo, as dar pasidomesiu mokytojos kaip ten viskas yra
|
Atsijungęs |
| |