MŪSŲ GĖLIŲ FOTO ir plepaliukai apie jas
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-10-28, 12:05 PM | Žinutė # 316 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) gavau vakar netiketai mua mua mua mua gražu bet manau čia tema apie mūsų žemėje augančias gėlytes kaip jas auginti, kaip prižiūrėti kokias turime ir t.t. nes jei galima kelti gėles gautas nuo brangiausiųjų tai nebent tos kur auga žemėje kažkaip gavau va ir saulėgrąžų puokštę, ir rožių ir ramunių, bet kažkaip nefotografuoju artėja va balius tai tada reikės pulti fotografuoti visokiausių puoksčių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-10-28, 12:06 PM | Žinutė # 317 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, gal tada reikėtų kurti atskirą temą pvz "kaip mus lepina vyrai " ir tada būtų l
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2013-10-28, 12:06 PM | Žinutė # 318 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) gražu bet manau čia tema apie mūsų žemėje augančias gėlytes kaip jas auginti, kaip prižiūrėti kokias turime ir t.t. nes jei galima kelti gėles gautas nuo brangiausiųjų tai nebent tos kur auga žemėje kažkaip gavau va ir saulėgrąžų puokštę, ir rožių ir ramunių, bet kažkaip nefotografuoju artėja va balius tai tada reikės pulti fotografuoti visokiausių puoksčių
o jetau uzkliuvo gelytes,galiu istrynti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-10-28, 12:25 PM | Žinutė # 319 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) o jetau uzkliuvo gelytes,galiu istrynti juokas juokas juokas juokas ne ne neužkliuvo čia tik pastebėjimas labai smagu nuo vyrų gauti gėlyčių bet kažkaip niekada nekilo mintis fotografuoti, o gal reiktų
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2013-10-28, 1:16 PM | Žinutė # 320 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) gavau vakar netiketai labai gražios Quote snieguoliuke ( ) kažkaip gavau va ir saulėgrąžų puokštę, ir rožių ir ramunių, bet kažkaip nefotografuoju geda artėja va balius tai tada reikės pulti fotografuoti visokiausių puoksčių juokas juokas juokas juokas juokas juokas o kodėl ne pasirodyk gi ką gauni įdomu labai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-10-28, 1:23 PM | Žinutė # 321 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Laurituke ( ) o kodėl ne pasirodyk gi ką gauni įdomu labai juokas juokas juokas juokas na va dabar žinosiu kad reikia viską nufotografuoti o šeip kažkaip tai gėlių nefotografuoju aš, kai kokia orchidėja ar dar kokia gėlytė tada taip
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2013-10-28, 1:35 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-10-28, 1:24 PM | Žinutė # 322 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, o kaip tavo mini orchidėjos auga, pas draygytę tai jau gal 3 nupirko ir visos miršta, sako labai sunki jų priežiūra kažin kaip ten yra iš tikrųjų
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2013-10-28, 8:34 PM | Žinutė # 323 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) Laurituke, o kaip tavo mini orchidėjos auga, pas draygytę tai jau gal 3 nupirko ir visos miršta, sako labai sunki jų priežiūra geda kažin kaip ten yra iš tikrųjų geda aš žadėjau, žadėjau bet pabijojau, kad neauks pas mus šiltą labai sakau gal joms nepatinka, ir neišdrysau nusipirkti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-10-28, 10:31 PM | Žinutė # 324 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Laurituke ( ) aš žadėjau, žadėjau bet pabijojau, kad neauks pas mus šiltą labai sakau gal joms nepatinka, ir neišdrysau nusipirkti geda kažkaip labai jos lepios man atrodo bet aš va turiu du orchidėjų vaikiukus, taip sakant sulaukiau kol pagaliau šalnytes išleido tai persodinau, lauksim žiūrėsim ar žydės ir manau bus mano mini, kol užaugs
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2013-10-28, 10:36 PM | Žinutė # 325 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) o kaip tavo mini orchidėjos auga,
pas mane numire, man jos visai lepuneliu lepuneles pasirode
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-10-28, 10:41 PM | Žinutė # 326 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) pas mane numire, man jos visai lepuneliu lepuneles pasirode na kažkokios įdomios jos, daug pas ką mirštą, nors atrodo ta priežiūra jug visoms vienoda
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2013-10-29, 11:36 AM | Žinutė # 327 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) kažkaip labai jos lepios man atrodo geda bet aš va turiu du orchidėjų vaikiukus, taip sakant sulaukiau kol pagaliau šalnytes išleido tai persodinau, lauksim žiūrėsim ar žydės ir manau bus mano mini, kol užaugs juokas juokas juokas gal ir lepios už tai pabijojau ir nepirkau...kadangi ne pigios jos tai kažkaip pagailėjau pinigų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2013-11-04, 12:32 PM | Žinutė # 328 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| stai kokia grazute papuose musu namus, gavau nuo drauges
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Pirmadienis, 2013-11-04, 12:54 PM | Žinutė # 329 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) stai kokia grazute papuose musu namus gražios šitos gėlytės ir aš gavusi dovanu, tik gaila, kad zydi jo tik viena kartą.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2013-11-04, 12:56 PM | Žinutė # 330 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote rugi@gele ( ) gražios šitos gėlytės ir aš gavusi dovanu, tik gaila, kad zydi jo tik viena kartą.
aga grazios, bet tikrai ir zydi jos neilgai, kiek bent jau turejau
|
Atsijungęs |
| |