Blynai ir blyneliai
|
|
britnia | Data: Pirmadienis, 2008-08-11, 3:33 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Šiauliai
Forumo mylimieji
Žinutės: 4628
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pasidalinkime blynų ir blynelių receptais. Merginos ir turiu didelį prašymą kad receptukus dėtumėt tvarkingai,kaip kad visi yra sudėti.Patiekalo pavadinimui size darome 13,spalvą pasirenkam mėlyną,o ingredientus paryškiname.Taip manau mūsų forumiukas atrodys tvarkingiau ir pačioms bus mieliau.
Paskutinį kartą redaguota linuciuxxxx - Ketvirtadienis, 2010-04-08, 5:47 AM |
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Antradienis, 2009-06-30, 4:32 PM | Žinutė # 16 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:UnitedKingdom
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| SEZAMŲ LIETINIAI SU ŽALUMYNŲ VARŠKE Ingredientai: 200 g smulkių sėlenų 1/4 l pieno 50 g sezamų 4 kiaušiniai 1/2 šaukštelio druskos 3 šaukštai aliejaus Žalumynų varškė 2 česnako skiltelės 125 g minkšto sviesto 250 g leisos varškės 8 šaukštai kapotų petražolių keli lašeliai sojų padažo 1 šaukštas sezamų aliejaus Kaip gaminti? Sėlenes ir sezamus užpilti pieno ir palikti 30 - 60 minučių. Įmušti kiaušinius, pasūdyti ir išmaišyti. Keptuvėje įkaitinti šalkelį aliejaus, samčiu pilti šiek tiek tešlos ir kepti plonus leitinius. Iškepusius lietinius atvėsinti sudėjus ant popierinio rakšluostėlio. Česnako skilteles nulupti, apibarstyti druska ir sugrūsti. Sviestą su sugrūstu česnaku ištrinti iki kremo konsistencijos. Į paruoštą kremą pamažu suversti varškę, pagardinti likusiais priedais ir gerai ištrinti. Kremą pasūdyti. Lietinius aptepti kremu, susukti, suvynioti į foliją ir atšaldyti. Lietinius išimti iš folijos, supjaustyti griežinėliais ir patiekti.
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Penktadienis, 2011-02-25, 3:41 PM | Žinutė # 17 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| OBUOLINIAI BLYNELIAI Ingredientai: obuoliai (2-3 vnt.) kiaušiniai (2 vnt.) pienas (1,5 stiklinės) cukrus (2 šaukšteliai) miltai (kol tešla pasidarys tąsi) Gaminimas: Supjaustome obuolius mažais gabaliukais, įmušame kiaušinius, juos sumaišome su cukrumi, įpilame pieną, miltus, viską gerai išmaišome. Kepame įkaitintuose riebaluose.
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Penktadienis, 2011-02-25, 3:44 PM | Žinutė # 18 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| BLYNAI SU VIRTU KUMPIU Ingredientai: virtas kumpis miltai kiaušiniai (1 vnt) aliejus (kepimui) prieskoniai Gaminimas: Iš miltų, kiaušinio ir vandens užsimaišykite tirštoką tešlą. Kumpį susipjaustykite riekelėmis. Merkite riekelę į tešlą ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Patiekite su daržovėmis.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 5:45 PM | Žinutė # 19 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Čirviniai blynai Ingridientai: Reikės: 2 kiaušinių, pusės stiklinės cukraus, 2 stiklinių pieno, 2,5 stiklinių miltų, vanilinio cukraus 2-3 šaukštelių (pagal skonį), 2 šaukštai aliejaus. Gaminimas Įmušti kiaušinius į dubenį, įberti cukraus, įdėti žiupsnelį druskos. Viską gerai išplakti. Supilti pieną, šiek tiek paplakti, įberti miltus. Gerai išplakti, kad neliktų nė gabalelio miltų. Įberti vanilinį cukrų, dar įdėti aliejų. Po to kepti. Skanaus!!!
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2011-03-21, 12:56 PM | Žinutė # 20 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Alytus
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Lietiniai su vaniline varške ir razinomis Lietiniams: 2 kiaušiniai, stiklinė pieno, stiklinė vandens, miltų. Įdarui:pokelis varškės, šlakelis pieno, ražinų, cukraus, vanilininio cukraus. Aliejaus kepti Iš produktų skirtų lietiniams išmaišyti tešlą ir iškepti lietinius blynus. Produktus skirtis įdarui sumaišyti. Dėti šaukštą įdaro ant blyno , suvynioti ir apkepti keptuvėje, kol gražiai apskrus. skanaus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2011-03-21, 12:56 PM | Žinutė # 21 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Alytus
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Lietiniai su daržovių įdaru Lietiniams: 2 kiaušiniai, stiklinė pieno, stiklinė vandens, miltų Įdarui:Virta morka, didelis svogūnas, truputis kopūsto, marinuotų žirnelių, sviesto (pakepti svogūnams) pusė stiklinės pieno, druskos pagal skonį. Aliejaus blynams kepti Eiga: Iš produktų paruošti tešlą lietiniams ir iškepti Kopūstą supjaustyti ir išvirti pieno ir vandens mišinyje( kad nebūtų kartūs), virtą morką sutarkuoti, svogūną supjaustyt ir pakepint ant sviesto. Svogūnus morkas, kopūstus ir žirnelius sumaišyt, įdėti druskos. Skanaus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2011-03-21, 12:57 PM | Žinutė # 22 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Alytus
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Lietiniai su varškės ir konservuotų vaisių įdaru. Lietiniams: 2 kiaušiniai, stiklinė pieno, stiklinė vandens, miltų, saujalė aguonų . Aliejaus kepti. Įdarui: varškės, cukraus, kokių nors konservuotų vaisių Eiga: Iš produktų paruošti tešlą lietiniams ir iškepti. Įdarui, paimti varškę, ją pasaldinti įdėti suskulkintus konservuotus vaisius, truputėlį įpilti sirupo, nuo konservuotų vaisių. Įdaro šaukštą dėti į blyno vidurį, blyną padaryti panašų į krepšiuką. skanaus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2011-03-21, 12:57 PM | Žinutė # 23 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Alytus
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Blynų tortas Lietiniams: 2 kiaušiniai, stiklinė pieno, stiklinė vandens, miltų Įdarui:Virta morka, didelis svogūnas, truputis kopūsto, marinuotų žirnelių, sviesto (pakepti svogūnams) pusė stiklinės pieno, druskos pagal skonį. 2 įdarui: apie 400 g maltos mėsos Tarkuoto lydyto sūrio apie 200 g, aliejaus lietinių kepimui, sviesto aptept viršutiniam blynui Eiga: Iš produktų paruošti tešlą lietiniams ir iškepti (Tortui reikės 11 lietinių). Kopūstą supjaustyti ir išvirti pieno ir vandens mišinyje( kad nebūtų kartūs), virtą morką sutarkuoti, svogūną supjaustyt ir pakepint ant sviesto. Svogūnus morkas, kopūstus ir žirnelius sumaišyt, įdėti druskos. Maltą mėsą apkept keptuvėje, ir truputėlį patroškint, pasūdyt, įdėti prieskonių. Į karščiui atsparų indą dėti 2 blynus (vieną ant kito) dėti daržovių įdaro, truputėlį pabarstyti tarkuotu lydytu sūriu, tada vėl 2 blynus, mėsos įdarą (pusę įdaro), sūrio, tada vėl 2 blynus, daržovių įdaro, sūrio, 2 blynus, mėsos įdarą, sūrio, blyną, viršų apteti lydytu sviestu ir pašauti pusvalandžiui į vid karštumo orkaitę, Iškepus “tortui” ant viršaus sudėtu likusį daržovių padažą ir lydytą sūrį ir dar 5 minutėm pašauti į orkaitę. Skanaus.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |