Mūsų ruoštų patiekalų nuotraukos (galerija)
|
|
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-01-16, 7:44 PM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) Šiandieninės "šiuškės": KAIP TU JAS DARAI IR IŠ KO KAS ČIA DEDASI?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-01-16, 8:41 PM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) KAIP TU JAS DARAI IR IŠ KO KAS ČIA DEDASI? miela Aha ir man įdomu kas čia per patiekalas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
ausraa14 | Data: Antradienis, 2011-01-18, 11:43 AM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 866
Apdovanojimai: 19
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mano šleivas kreivas krokodilas .padarytas iš šaldytos tešlos,viduje faršas su kopūstais
|
Atsijungęs |
| |
ausraa14 | Data: Antradienis, 2011-01-18, 11:46 AM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Forminiai žagarėliai.Paprasta lietinių tešla,formuota su spec. įrankiu.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 1:29 PM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (ausraa14) Forminiai žagarėliai.Paprasta lietinių tešla,formuota su spec. įrankiu. aš irgi turiu kelis tokius įrankius, bet va man kažkaip nukrenta ta tešla nuo jo, gal mažai įkaitinu, kaip tu darai?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
ausraa14 | Data: Antradienis, 2011-01-18, 1:39 PM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš irgi turiu kelis tokius įrankius, bet va man kažkaip nukrenta ta tešla nuo jo, gal mažai įkaitinu, kaip tu darai Gal per skysta tesla.Tesla turetu but truputi tirstesne nei lietiniam.Ikaitinu iranki,kisu i tesla,paskui i alieju.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 1:49 PM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (ausraa14) Tesla turetu but truputi tirstesne nei lietiniam.Ikaitinu iranki,kisu i tesla,paskui i alieju. aš kai ikaitinus įkišu įrankį į tešlą tai ji aplimpa ir nukrenta
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Antradienis, 2011-01-18, 2:40 PM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) virginijak, kodėl šiuškės galvoju Nežinau , bet taip mano mama jas vadina... Quote (Laurituke) KAIP TU JAS DARAI IR IŠ KO KAS ČIA DEDASI? miela Quote (Romeniukas) Aha ir man įdomu kas čia per patiekalas 10 išvirtos bulvės sumalamos, įdedamas kiaušinis, druskos, truputukas rūgpienio (kelis šaukštus) , miltų nedaug, kad tešla liptų prie rankų. Rankas ištepus aliejumi formuojamos bandutės ir kepamos keptuvėja, tiesa, esu kepus ir orkaitėj, bet skaniau, keptos keptuvėje.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
ausraa14 | Data: Antradienis, 2011-01-18, 3:03 PM | Žinutė # 159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš kai ikaitinus įkišu įrankį į tešlą tai ji aplimpa ir nukrenta Nezinau tada ,bandyk kol gausis.man pradzioj tai prie to irankiu labai svilo,vis tesla neatsokdavo,ipyliau tada truputi vandens ir gavos.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-18, 3:25 PM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) išvirtos bulvės sumalamos, įdedamas kiaušinis, druskos, truputukas rūgpienio (kelis šaukštus) , miltų nedaug, kad tešla liptų prie rankų. Rankas ištepus aliejumi formuojamos bandutės ir kepamos keptuvėja, tiesa, esu kepus ir orkaitėj, bet skaniau, keptos keptuvėje. Kažką panašaus ir mano mama gamindavo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 3:34 PM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) išvirtos bulvės sumalamos, įdedamas kiaušinis, druskos, truputukas rūgpienio (kelis šaukštus) , miltų nedaug, kad tešla liptų prie rankų. Rankas ištepus aliejumi formuojamos bandutės ir kepamos keptuvėja, tiesa, esu kepus ir orkaitėj, bet skaniau, keptos keptuvėje. ačiukas reiks kada mėginti skanu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-18, 6:27 PM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ačiukas reiks kada mėginti skanu Jei čia tokie pat kaip darydavo mama,tai jie tokie minkštučiai ir labai skanūs,reikės ir man kurią dieną tokius išsikepti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 7:44 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Virginijak mes juos vadinam švilpikais , senai ir aš juos bedariusi, principas beveik kaip žemaičių blynų tik krakmolo nereikia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 8:43 PM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| skanaus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-18, 9:46 PM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ŽĖLĖ VAIKAMS Reikia gauti mašinos formeles,per koki gimtadienį būtų faina vaikams padaryti
|
Atsijungęs |
| |