Mūsų ruoštų patiekalų nuotraukos (galerija)
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-11-04, 6:45 PM | Žinutė # 1441 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ačiū mua tai visa laimė,kad soti juokas juokas tikrai laimė Quote (Laurituke) snieguoliuke, pyragas jėginis liuks liuks ačiukas ryt vėl pažadėjau vėl iškepti Quote (Romeniukas) skaniai atrodo, tik va rzinos kaip suprantu tai nemėgstu geda ačiukas oj ne ne razinos ten o naminės vynuogės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Sekmadienis, 2012-11-04, 6:46 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-11-04, 6:47 PM | Žinutė # 1442 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ai puiku, nauja virtuvė ikvepenčiai veikia liuks tikrai taip
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-11-04, 6:48 PM | Žinutė # 1443 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ačiukas oj ne ne razinos ten o naminės vynuogės a tai tada kitas reikalas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-11-04, 6:57 PM | Žinutė # 1444 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| va kokį tortuką vežėmės į svečius jau ne pirmą kartą tokį kepiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-11-04, 7:13 PM | Žinutė # 1445 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va kokį tortuką vežėmės į svečius jau ne pirmą kartą tokį kepiau Super Va žiūriu ir tu tvorelę iš šokolado darei, darysiu ir aš tik sako labai rizikinga daryti iš balto šokolado,labiau skyla, neteko tau bandyti? Tortukas super
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Sekmadienis, 2012-11-04, 7:15 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-11-04, 7:15 PM | Žinutė # 1446 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va kokį tortuką vežėmės į svečius mirkt mirkt jau ne pirmą kartą tokį kepiau liuks koks gražuolis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-11-04, 7:57 PM | Žinutė # 1447 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) koks gražuolis mirkt gerai ačiukas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-11-04, 8:01 PM | Žinutė # 1448 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Super liuks Va žiūriu ir tu tvorelę iš šokolado darei, darysiu ir aš tik sako labai rizikinga daryti iš balto šokolado,labiau skyla, neteko tau bandyti? galvoju Tortukas super ačiukas su kuo tik aš esu nedariusi ir su tvorele ir su visu kitu na kažin kas sakė kad baltas šokoladas labaiu skyla vienodas tas sokoladas tiek baltas tiek juodas, bet jei rankos neįgudusios tai joks šokoladas nepadės , nes norint kad sakykim tvorelė dailiai išeitų ir nesutrupėtų tikrai reikia pasistengti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-11-04, 8:04 PM | Žinutė # 1449 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ačiukas su kuo tik aš esu nedariusi ir su tvorele ir su visu kitu na kažin kas sakė kad baltas šokoladas labaiu skyla vienodas tas sokoladas tiek baltas tiek juodas, bet jei rankos neįgudusios tai joks šokoladas nepadės , nes norint kad sakykim tvorelė dailiai išeitų ir nesutrupėtų tikrai reikia pasistengti Na intere skaičiau,kad atsargiau su baltu šokoladu, aišku kitos sako jokio skirtumo koks šokoladas, nors baltasis skiriasi, bet greičiausiai čia bus dėl neigudusių rankų tokioms tvorelėms,nes tikiu,kad reikia pasistengti, na bandysiu ir žėsiu kaip čia man pasiseks
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Sekmadienis, 2012-11-04, 8:06 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-11-04, 8:08 PM | Žinutė # 1450 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na intere skaičiau,kad atsargiau su baltu šokoladu, aišku kitos sako jokio skirtumo koks šokoladas, nors baltasis skiriasi, bet greičiausiai čia bus dėl neigudusių rankų tokioms tvorelėms,nes tikiu,kad reikia pasistengti, na bandysiu ir žėsiu kaip čia man pasiseks geda tikrai jokio skirtumo bet man baltasis šokoladas nelabai žiūrisi esu dariusiu šeip papuošimus tai dar busę velnio
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-11-04, 8:11 PM | Žinutė # 1451 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai jokio skirtumo bet man baltasis šokoladas nelabai žiūrisi esu dariusiu šeip papuošimus tai dar busę velnio Man tai gražu kai tvorelė iš juodo ir iš balto pamaišyta papuošimai labai gražūs iš šokolado
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-11-04, 8:16 PM | Žinutė # 1452 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man tai gražu kai tvorelė iš juodo ir iš balto pamaišyta liuks papuošimai labai gražūs iš šokolado gerai aišku gražu ir skanu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-11-05, 4:30 PM | Žinutė # 1453 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Bulvių apkepas su šonine ir sūriu.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-11-06, 8:10 PM | Žinutė # 1454 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mano kukli vakarienė skaniai pavalgiau (bulvės valdo)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-11-06, 9:07 PM | Žinutė # 1455 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mano kukli vakarienė geda skaniai pavalgiau gerai (bulvės valdo) juokas Romeniukas, ot pasinešei ant maisto fotografavimo anksčiau pizdavodavai kai kitos viską fotografuodavo, bet dabar ir pati pasinešei man tai patinka irgi įamžinti kas skaniai atrodo, bet kartais pamirštu
|
Atsijungęs |
| |