Mūsų ruoštų patiekalų nuotraukos (galerija)
|
|
Valedy | Data: Šeštadienis, 2011-03-12, 8:45 PM | Žinutė # 526 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Tarkuotų obuolių pyragas Domina receptas parašyk arba čia ,arba tam tikroje temoje ..kur pyragai Ačiū
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-12, 10:05 PM | Žinutė # 527 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Domina receptas parašyk arba čia ,arba tam tikroje temoje ..kur pyragai parašysiu rytoj ryte labai paprastas receptukas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2011-03-12, 10:36 PM | Žinutė # 528 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) parašysiu rytoj ryte labai paprastas receptukas lauksiu
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:06 PM | Žinutė # 529 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vafliai pertepti braškių uogiene ir kondensuotu pienu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:42 PM | Žinutė # 530 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Domina receptas parašyk arba čia ,arba tam tikroje temoje ..kur pyragai Reikės : 1- 1,5 kg obuolių 1,5 stiklinės miltų 1 stiklinės manų 100g sviesto 1stiklinės cukraus 1-1,5 šaukštelio kepimo miltelių Produktų kiekį galima mažinti arba didinti savo nuožiūra Gamyba : Obuolius nulupti ir sutarkuoti su burokine tarka . Miltus, manus, cukrų ir kepimo miltelius sumaišyti. Geriau naudoti atsegamą kepimo formą bet aš kepiau stiklinėje formoje patepame kepimo indą riebalais, tada beriame pirmą sluoksnį tai yra sumaišytus miltus, tada dedame tarkuotus obuolius, vel padengiame miltais, o tada dedame gabaliukais supjaustytą sviestą, tada vėl obuoliai ir vėl miltai. Viršutinis sluoksnis būtinai turi būti miltų ir apdeliojame plonai supjaustytą sviestą. sluoksnių gali būti kiek nori. Šauname į 180laipsnių orkaitę ir kepam 30-40min. Skanaus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:44 PM | Žinutė # 531 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vafliai pertepti braškių uogiene ir kondensuotu pienu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:05 PM | Žinutė # 532 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Skanaus Varškės riestainiukai: reikės 2 pakelių varškės, 3 kiaušinių, cukraus, kepimo miltelių 2 šaukštų grietinės, miltų. varškę ištriname cu cukrumi , kiaušiniais,grietine ir kepimo milteliais. tada sudedame miltus padarome tešlą, bet ne darome jos labai kietos, nes spurgos bus neskanios. tada paėmi gabaliuką tešlos, iškočioji kelių centimetrų storio ir su stikline spaudi apskritimą ir su mažesne padari vidurį. Virti reikia aliejuje. Skanaus
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2011-03-14, 9:29 AM |
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2011-03-14, 8:50 AM | Žinutė # 533 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Reikės : 1- 1,5 kg obuolių 1,5 stiklinės miltų 1 stiklinės manų 100g sviesto 1stiklinės cukraus 1-1,5 šaukštelio kepimo miltelių
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2011-03-14, 8:50 AM | Žinutė # 534 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vafliai pertepti braškių uogiene ir kondensuotu pienu reikės ir man tokį desertą pasidaryti
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2011-03-14, 8:51 AM | Žinutė # 535 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Skanaus Tai dabar sakyk,kaip čia tas barankas darei? Jos turbūt minkštos gavosi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-03-14, 9:29 AM | Žinutė # 536 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Tai dabar sakyk,kaip čia tas barankas darei? Jos turbūt minkštos gavosi parašiau receptuką prie nuotraukos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-03-14, 6:36 PM | Žinutė # 537 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Varškės riestainiukai: reikės 2 pakelių varškės, 3 kiaušinių, cukraus, kepimo miltelių 2 šaukštų grietinės, miltų. varškę ištriname cu cukrumi , kiaušiniais,grietine ir kepimo milteliais. tada sudedame miltus padarome tešlą, bet ne darome jos labai kietos, nes spurgos bus neskanios. tada paėmi gabaliuką tešlos, iškočioji kelių centimetrų storio ir su stikline spaudi apskritimą ir su mažesne padari vidurį. Virti reikia aliejuje. Skanaus _liuks_ Reikės pabandyti,labai jau skaniai atrodo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-03-14, 6:40 PM | Žinutė # 538 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Reikės pabandyti,labai jau skaniai atrodo ir skanios labai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-03-14, 6:41 PM | Žinutė # 539 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir skanios labai tikiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-03-15, 4:41 PM | Žinutė # 540 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Šendieniniai pietūs,virginijak siurpriziukas ir šaltibarščiai,bulvių košikė su svogūnų laiškais į virginijak siurprizą dėjau raugintus kopūstus daugiau viską kaip ji nu skonis super darysiu dar sakiau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |