Mūsų ruoštų patiekalų nuotraukos (galerija)
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 1:29 PM | Žinutė # 46 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tas suši kaip skaniai atrodo o jį sunku padaryti?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 1:33 PM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na kiek maciau tai reik spec ryziu jie sulipe yra.zalios zuvies ir tu juodu padu<is juru dumblo ar zoles nepamenu bet ju yra pirkt>o va sukt yra sunkiausia reik per bambukini padekla juos sukt,bet nemoku paaiskint .ta lekste 3 sutasem
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 1:43 PM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) juru dumblo ar zoles nepamenu aga yra jų pirkt kaip norėčiau pabandyti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 1:48 PM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na seip nera sunku,bet kaip visada pirmas kartas buna sunkesnis,o paskui jau kazkaip pagauni ta tehnika
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 4:45 PM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na seip nera sunku,bet kaip visada pirmas kartas buna sunkesnis,o paskui jau kazkaip pagauni ta tehnika kartą pabandžius negalėsiu sustot
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 9:56 AM | Žinutė # 51 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, Skaniai ir įspūdingai atrodo tavo patiekalai :_liuks_:
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2010-11-15, 10:50 AM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 9:57 AM | Žinutė # 52 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pirmą kartą kepti vafliai,bet labai gerai gavosi,Įdarą padėjo draugė padaryti Kepiau su senovine vafline,sako su naujom tokie neišeina,jie būna tokie plonučiai,o čia tokie galingi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 10:40 AM | Žinutė # 53 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) skaniai atrodo _liuks_ _liuks_ iš kur gavai senovinę vaflinę?gal pirkai, man irgi reikia miela Nea nepirkau uošvenė pasiskolino iš kaimynkos tai ir man davė pasinaudoti Quote (snieguoliuke) gaunasi su elektrine dar storesni _liuks_ _liuks_ _liuks_ todėl ir nesusisuka juokas juokas juokas va todėl man ir nepatinka elektrinė, kai pirkom galvojau bus tokie pat kaip senovinė, bet pasirodo visai ne juokas juokas Gal ir taip,aš kažkaip galvojau,kad kaip tik plonučiai gaunasi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 10:44 AM | Žinutė # 54 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) uošvenė pasiskolino iš kaimynkos tai ir man davė pasinaudoti tau pasisekė Quote (Romeniukas) Gal ir taip,aš kažkaip galvojau,kad kaip tik plonučiai gaunasi na žiūrint kokią tešlą darai, aš tai tirštą labai darau tai netgi labai stori gaunasi aš tai turiu senovinę grybukų keptuvę, bei riešutukų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 10:52 AM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tau pasisekė _liuks_ _liuks_ Gal ir pasisekė Quote (snieguoliuke) na žiūrint kokią tešlą darai, aš tai tirštą labai darau tai netgi labai stori gaunasi juokas juokas _liuks_ aš tai turiu senovinę grybukų keptuvę, bei riešutukų _liuks_ _liuks_ Grybukų ir mes turime senovinę, bet niekada kažkaip ja nesinaudojau Tiksliau ji ne mūsų,o buvo palikta nomuojamame bute,šeimininkė leido naudotis
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:50 AM | Žinutė # 56 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) varškės ir jogurto tortukas jau kaip skaniai atrodo reiks kada panabdyt padaryt. ir išvis kiek čia skanumynų pridėta, gerai, kad ankščiau ir nežiūrėjau, nes taip dbr užsimaniau, kad oj oj
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 2:08 PM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| čeburekai su pikantiška užtepėle
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 4:36 PM | Žinutė # 58 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) čeburekai su pikantiška užtepėle miela vyras zyzia jau kiek laiko kad nori čeburėkų reiks kada vėl kepti o kokia čia ta užtepėlė iš ko?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 4:59 PM | Žinutė # 59 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) vyras zyzia jau kiek laiko kad nori čeburėkų reiks kada vėl kepti o kokia čia ta užtepėlė iš ko? mane tai draugės reketuoja dažniausiai sako kaip tau ta mielinė tešla gaunasi užtepėlė labai paprastas bet labai tinka prie čeburekų tereikia keleto svogūnų, juos reikia supjaustyti aš pjaustau stambiau nes maniškis taip mėgsta, o šeip reikėtų smulkiai supjaustyti, kelias česnako gabalėlius išspausti, įberti pipirų, galima čili pipiriuką, aš tai dedu cili prieskonius, viską gerai išmaišyti, tada keli šaukštai grietinės ir tomato, ir viską išmaišai, dar kartais dedu mėtos lapelį . štai ir viskas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-16, 11:25 PM | Žinutė # 60 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, niam duok man
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |