Mūsų ruoštų patiekalų nuotraukos (galerija)
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-04, 8:17 PM | Žinutė # 1336 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nėra kam gaminti nėra valgančių juokas juokas juokas tai namuose du berniukai, pas mus vienas ir tai vis prašo sausainiukų ar pyragėlių, sako pirktiniai ne tokie skanūs kaip naminiai o be to dar kai pats padeda daryti tai išvis super o tai ką tu viską perki iš parduotuvių jau pagamintą o man patinka gaminti ir lepinti vyrukus ir draugus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-04, 8:17 PM | Žinutė # 1337 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) mmm... net seilė tysta... geda ačiukas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-10-07, 7:54 PM | Žinutė # 1338 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Krizės meniu, daktariška dešra tešloje.
Keksiukai ( nelabai pavyko)
Pirmasis mano darytas tortukas, kuris visiems labai patiko
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-10-07, 8:14 PM | Žinutė # 1339 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Krizės meniu, daktariška dešra tešloje. juokas aš esu dariusi su dešrelėmis labai skanu Quote (Romeniukas) Pirmasis mano darytas tortukas, kuris visiems labai patiko liuks liuks čia pertepimus pertepimus su žele darei kitą kartą leisk šaldytuve pastovėti per naktį tada toks standus bus aš jei naudoju želę arba želatiną taip darau, tai būna super skaniai atrodo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-10-07, 8:18 PM | Žinutė # 1340 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) čia pertepimus pertepimus su žele darei kitą kartą leisk šaldytuve pastovėti per naktį tada toks standus bus aš jei naudoju želę arba želatiną taip darau, tai būna super skaniai atrodo ai čia turėjo būti su žėlė gabaliukais, bet tingėjau laukti kol žėlė sustings tai paprastai užpyliau. Jo kad pastovėtų per nakti manau gerai, nes standumo trūko ir vien dėl žėlės. Šiaip dėjau viską ką turėjau šaldytuve, varškė, grietinė, uogienė, jogurtas. Purškiau grietinėle bet ji išsileido ištežo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-10-07, 8:23 PM | Žinutė # 1341 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ai čia turėjo būti su žėlė gabaliukais, bet tingėjau laukti kol žėlė sustings juokas tai paprastai užpyliau. Jo kad pastovėtų per nakti manau gerai, nes standumo trūko ir vien dėl žėlės. Šiaip dėjau viską ką turėjau šaldytuve, varškė, grietinė, uogienė, jogurtas. Purškiau grietinėle bet ji išsileido ištežo juokas jei dėjai jogurtą ir uogienę, tai būtinai reikėjo ir želatinos ir nemažai, aš šip uogienės nededu, nes ji nestingsta nebent džemą grietinėlė visada žinok purškiama išsileidžia jei norėjai daryt papuošimus su grietinėlė tai kitą kartą bandyk skystos grietinėlės pirkti ir su želatina išsiplak, tai tikrai neišteš
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-10-07, 8:26 PM | Žinutė # 1342 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jei dėjai jogurtą ir uogienę, tai būtinai reikėjo ir želatinos ir nemažai Dėjau ir nemažai želatinos.
Quote (snieguoliuke) grietinėlė visada žinok purškiama išsileidžia jei norėjai daryt papuošimus su grietinėlė tai kitą kartą bandyk skystos grietinėlės pirkti ir su želatina išsiplak, tai tikrai neišteš Žinosiu kitam kartui.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-10-07, 8:30 PM | Žinutė # 1343 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dėjau ir nemažai želatinos. tai tada turėjo sustingti ir labai greitai gal želatina bloga oj man kartais būna taip kad atrodo daug želatino o nestingsta nors tu ką
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-10-07, 8:33 PM | Žinutė # 1344 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai tada turėjo sustingti ir labai greitai gal želatina bloga oj man kartais būna taip kad atrodo daug želatino o nestingsta nors tu ką Tai kad normaliai manau viskas sustingo, man čia koją pakišo grietinėlė kurią apipurškiau iš šonų ir ant viršaus, o nestabilumas buvo nuo žėles kuri gal nelabai iki gali susingusi buvo, kremas tai sustingo kuo puikiausiai
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Sekmadienis, 2012-10-07, 8:33 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-09, 5:19 PM | Žinutė # 1345 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tortas draugytei, gimtadienio proga
Varškės spurgytės
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2012-10-09, 5:20 PM |
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Antradienis, 2012-10-09, 6:26 PM | Žinutė # 1346 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mmmm
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-10-09, 7:40 PM | Žinutė # 1347 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 5:20 PM | Žinutė # 1348 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Jogurtinis trintų Selga sausainių tortukas (praktikuojuosi, reiks Dovydo krikšto mamytei ant gimtadienio pagaminti)
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Ketvirtadienis, 2012-10-11, 5:22 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 6:52 PM | Žinutė # 1349 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jogurtinis trintų Selga sausainių tortukas gerai (praktikuojuosi, reiks Dovydo krikšto mamytei ant gimtadienio pagaminti) gerai gražus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 6:56 PM | Žinutė # 1350 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau