Mūsų ruoštų patiekalų nuotraukos (galerija)
|
|
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-10-29, 7:31 PM | Žinutė # 1411 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) niam niam niam tikrai,man kaip jie patinka mm.....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-10-29, 7:34 PM | Žinutė # 1412 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tortukas draugės berniukui Jogurtinis su žėlė gabaliukais gerai skonis pasakiškas, kas ragavo prašo padaryti gerai kuklus tortukas,bet labai skanus liuks labai gražiai atrodo tie damų piršteliai išbandytas reikalas o va šeip per daug pripylei tų pabarstukų, ir vardas netaip kažkaip išdeliotas ir ryškiai per didelės o skonis aš įsivaizduoju kad pasakiškas nes jogurtas su želė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-10-29, 7:35 PM | Žinutė # 1413 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tikrai,man kaip jie patinka mm..... tikrai labai skanūs aš dar svogūno dedu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-10-29, 8:02 PM | Žinutė # 1414 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Blyniukai su cukinija ir morkomis. Cukinija,morkos,miltai,kiaušiniai,vegeta,pipirai ir kmynai. cukiniją su morkomis sutarkavau su burokine tarką,dėjau 2 kaušinius,miltus,prieskonius ir kmynus. Niam niam kaip skaniai atrodo
Quote (Laurituke) Romeniukas, o koks tirtas o kodėl vardas atvirkčiai parašytas Nu kad neatvirkščiai Čia tipo žemyn einančios raidės,neapskaičiavau raidžių dydžio ir tortuko pločio
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-10-29, 9:10 PM | Žinutė # 1415 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai labai skanūs aš dar svogūno dedu mirkt aga,reiks ir man įdėti kai sekantį kartą darysiu,kažkaip aš jį vis užmirštu Quote (Romeniukas) Niam niam kaip skaniai atrodo liuks ačiuka Quote (Romeniukas) Nu kad neatvirkščiai galvoju Čia tipo žemyn einančios raidės,neapskaičiavau raidžių dydžio ir tortuko pločio geda ne nu ta prasme,kad į kitą pusę kažkaip užrašas eina,ne taip iš pradžių gal parašiau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-10-29, 9:12 PM | Žinutė # 1416 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aga,reiks ir man įdėti kai sekantį kartą darysiu,kažkaip aš jį vis užmirštu geda bet kad ir be svogūno vistiek labai skanu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-10-29, 9:15 PM | Žinutė # 1417 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ne nu ta prasme,kad į kitą pusę kažkaip užrašas eina,ne taip iš pradžių gal parašiau ai gi pirmas blynas prisvilęs tokia iš manęs tortų puošėja,bet draugės giria sako mes ir taip nemokam Kitą kartą manau daug gražiau išeis, praktika savo daro
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-10-29, 9:24 PM | Žinutė # 1418 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet kad ir be svogūno vistiek labai skanu mirkt mirkt Quote (Romeniukas) ai gi pirmas blynas prisvilęs juokas tokia iš manęs tortų puošėja,bet draugės giria sako mes ir taip nemokam juokas Kitą kartą manau daug gražiau išeis, praktika savo daro aišku,kad taip iš pirmo karto nenorėk labai stebūklų didelių
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-10-29, 9:31 PM | Žinutė # 1419 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aišku,kad taip iš pirmo karto nenorėk labai stebūklų didelių Tai kas be ko niekas negimė mokėdamas vaikščioti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-10-30, 10:07 AM | Žinutė # 1420 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) mokėdamas vaikščioti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-30, 10:54 AM | Žinutė # 1421 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Čia tipo žemyn einančios raidės,neapskaičiavau raidžių dydžio ir tortuko pločio geda paprasčiausiai reikėjo kitaip raideles perdeliot ir viskas būtų gerai v:mirkt: Quote (Romeniukas) ai gi pirmas blynas prisvilęs juokas tokia iš manęs tortų puošėja,bet draugės giria sako mes ir taip nemokam juokas Kitą kartą manau daug gražiau išeis, praktika savo daro liuks aišku išmoksi, svarbu noras :liuks:
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2012-10-30, 10:55 AM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-10-30, 10:58 AM | Žinutė # 1422 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aišku išmoksi, svarbu noras Būtent svarbu noras,o noras yra
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-10-30, 5:29 PM | Žinutė # 1423 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Marinuoti sparneliai,marinuotos bulvytės,kepiau viską ant kepimo popieriaus valandą pakepiau uždengusi su foliją,paskui nuėmiau ,pakepiau,kad apskrustų skanaus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-30, 8:10 PM | Žinutė # 1424 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Marinuoti sparneliai,marinuotos bulvytės,kepiau viską ant kepimo popieriaus valandą pakepiau uždengusi su foliją,paskui nuėmiau ,pakepiau,kad apskrustų mirkt skanaus mua fantastika
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-10-30, 9:17 PM | Žinutė # 1425 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) fantastika liuks ačiū
|
Atsijungęs |
| |