Mūsų ruoštų patiekaliukų nuotraukytės (galerija) 2 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-03-04, 9:31 AM | Žinutė # 316 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) juokas juokas juokas na va, vis uzsleptos mintys juokas juokas juokas tikrai taip draugytė irgi kelis receptus atsišvietė sako bus proga išmokti tortą kepti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2013-03-04, 2:01 PM | Žinutė # 317 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) raugytė irgi kelis receptus atsišvietė sako bus proga išmokti tortą kep man atrodo ir tu mums tuoj perfotkinsi knyga
as esu gustavo receptu knyga persifotkinus, tai lb fainu recepciuku yra su vaikais galima gaminti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2013-03-04, 2:17 PM | Žinutė # 318 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) man atrodo ir tu mums tuoj perfotkinsi knyga juokas aga
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2013-03-04, 2:17 PM | Žinutė # 319 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) as esu gustavo receptu knyga persifotkinus, tai lb fainu recepciuku yra su vaikais galima gaminti liuks įsivaizduoju,nes ir laideles kai pasižiūri faini ten receptukai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-03-04, 3:21 PM | Žinutė # 320 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) man atrodo ir tu mums tuoj perfotkinsi knyga juokas
as esu gustavo receptu knyga persifotkinus, tai lb fainu recepciuku yra su vaikais galima gaminti liuks jei koks patiks torčiukas ir jums kodėl gi ne o va man gustavo nevisi receptukai patinka, yra gerų bet ne visi, kažkaip ir knyga netraukė, aš turiu dar Gordono Ramzio i Oliverio, tai gerų receptų yra, bet ir kosmosų pilna
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-03-05, 10:34 PM | Žinutė # 321 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Buvo varškės vyšnių, tai sumeistravau nekeptą varškės ir vyšnių torčiukas
kepti sparneliai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2013-03-06, 9:28 AM | Žinutė # 322 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Buvo varškės vyšnių, tai sumeistravau nekeptą varškės ir vyšnių torčiukas mirkt kaip nerealiai atrodo,noriu receptuko turiu braškių gal ir su jomis galima daryti?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2013-03-06, 11:51 AM | Žinutė # 323 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kaip nerealiai atrodo,noriu receptuko turiu braškių gal ir su jomis galima daryti? tikrai galima vėliau receptuką įkelsiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2013-03-06, 12:13 PM | Žinutė # 324 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Buvo varškės vyšnių, tai sumeistravau nekeptą varškės ir vyšnių torčiukas
kaip skanu, visai noreciau dabar, reiks ir man kuria diena sumeistrauti, gal ant pirmadienio, nes sulauksime daug veciu is Vilniaus, tai reiks kazkuom vaisinti.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2013-03-06, 2:13 PM | Žinutė # 325 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, laukiame receptuko tortuko
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2013-03-07, 8:11 AM | Žinutė # 326 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vėliau receptuką įkelsiu gerai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2013-03-07, 9:41 AM | Žinutė # 327 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nekeptą varškės ir vyšnių torčiukas pagrindas iš sausainių ir sviesto , paruoštą pagrindą sudėti ir suspausti formoje, ir padėti į šaldytuvą kol ruošim masę . Varškę reikia gerai išsukti su cukrumi ir kokias 3-4 šaukštais grietinės, kad neliktų gumuliukų, įdedu dar vanilės, želatiną užpilame pienu, palaukiame kol išbrinks, tada ištirpdome ir supilame į varškės masę, ir vėl gerai išplakame, ir kai pradės stingti pilame ant pagrindo, tada sudedame uogas ir į šaldytuvą , kai varškės masę jau bus gerai sustingusi, uogas apipilame atvėsinta žėle, ir vėl į šaldytuvą varšk tinka bet kokia ir iš pokelių ir iš indelių
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2013-03-07, 9:53 AM | Žinutė # 328 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pagrindas iš sausainių ir sviesto , paruoštą pagrindą sudėti ir suspausti formoje, ir padėti į šaldytuvą kol ruošim masę . Varškę reikia gerai išsukti su cukrumi ir kokias 3-4 šaukštais grietinės, kad neliktų gumuliukų, įdedu dar vanilės, želatiną užpilame pienu, palaukiame kol išbrinks, tada ištirpdome ir supilame į varškės masę, ir vėl gerai išplakame, ir kai pradės stingti pilame ant pagrindo, tada sudedame uogas ir į šaldytuvą , kai varškės masę jau bus gerai sustingusi, uogas apipilame atvėsinta žėle, ir vėl į šaldytuvą varšk tinka bet kokia ir iš pokelių ir iš indelių
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2013-03-07, 9:54 AM | Žinutė # 329 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, kiek cia mazdaug reikia sausainiu, sviesto ir varskes?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2013-03-07, 1:53 PM | Žinutė # 330 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) snieguoliuke, kiek cia mazdaug reikia sausainiu, sviesto ir varskes? priklauso nuo formos ir kokio dydžio nori daryti, aš visada kaip sakant dedu iš akies
|
Atsijungęs |
| |