Mūsų ruoštų patiekaliukų nuotraukytės (galerija) 2 tema
|
|
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2013-03-07, 2:28 PM | Žinutė # 331 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pagrindas iš sausainių ir sviesto , paruoštą pagrindą sudėti ir suspausti formoje, ir padėti į šaldytuvą kol ruošim masę . Varškę reikia gerai išsukti su cukrumi ir kokias 3-4 šaukštais grietinės, kad neliktų gumuliukų, įdedu dar vanilės, želatiną užpilame pienu, palaukiame kol išbrinks, tada ištirpdome ir supilame į varškės masę, ir vėl gerai išplakame, ir kai pradės stingti pilame ant pagrindo, tada sudedame uogas ir į šaldytuvą mirkt , kai varškės masę jau bus gerai sustingusi, uogas apipilame atvėsinta žėle, ir vėl į šaldytuvą mirkt varšk tinka bet kokia ir iš pokelių ir iš indelių mirkt ačiū kai bus daugiau laiko tikrai išmėginsiu tik valgytojų reikia,o tai aš atsisakiau visokių skanėstų...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2013-03-07, 4:40 PM | Žinutė # 332 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ačiū mirkt kai bus daugiau laiko tikrai išmėginsiu tik valgytojų reikia,o tai aš atsisakiau visokių skanėstų... sypsausi tikrai labai skanu aš žinok irgi gamint galiu prigamint o kai reikia valgyti, tai vyrukams tenka darbuotis nors gabalėlio neatsisakau ir aš dabar lengvą desertą dadar su jogurtu ir žele ,
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2013-03-12, 11:10 AM | Žinutė # 333 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
Tortukas pagal snieguoliuke, receptuka, tik as dar dejau jogurto Sveciai isgyre, sake labai skanu, o man nepatiko sausainia su sviestu, kazkaip neskanu, kita karta nebent deciau ne sviesta, o koki kondensuota piena gal, net nezinau, man sausainiai nepatiko, labai jauciau sviesta... O siaip skanu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Antradienis, 2013-03-12, 11:10 AM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-03-12, 11:18 AM | Žinutė # 334 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sveciai isgyre, sake labai skanu, o man nepatiko sausainia su sviestu, kazkaip neskanu, kita karta nebent deciau ne sviesta, o koki kondensuota piena gal, net nezinau, man sausainiai nepatiko, labai jauciau sviesta... O siaip skanu gerai o kaip tu dėjai sviestą dažniausiai darau padą su sausainiais ir sviestu ir jokio sviesto nesijaučia kaip sausainius susmulkinai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2013-03-12, 11:25 AM | Žinutė # 335 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kaip tu dėjai sviestą dažniausiai darau padą su sausainiais ir sviestu ir jokio sviesto nesijaučia kaip sausainius susmulkinai
su bulviu grustuve medine sutryniau sasusainius, istirpinau sviesta ir supyliau ant sausainiu... na cia gal man taip, nes visiems labai skanu sake... man tai fe
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-03-12, 11:28 AM | Žinutė # 336 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) su bulviu grustuve medine sutryniau sasusainius, istirpinau sviesta ir supyliau ant sausainiu... na cia gal man taip, nes visiems labai skanu sake... man tai fe juokas na sausainiai tokiam pagrindui turi būti visai be gumuliukų, tarsi miltai ir gal paprasčiausiai tu per daug to sviesto dėjai , nes jei darau iš 2 pokelių sausainių dedu daugmaž pusę pakelio, gal šiek tiek daugiau, o jei iš kokių 3 pokelių sausainių tai beveik visą pokelį ištirpinto sviesto nes su kondensuotu pienu, bus labai labai labai saldu , esu bandžiusi tai valgyt tiesiog buvo neįmanoma
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-03-12, 11:40 AM | Žinutė # 337 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| va čia praeitą savaitę keptas šokoladinis varškės pyragas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2013-03-12, 1:51 PM | Žinutė # 338 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mmm...kaip čia viskas skanu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2013-03-13, 10:18 PM | Žinutė # 339 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Skanaus užkandis prie arbatos
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2013-03-14, 9:42 AM | Žinutė # 340 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Skanaus mirkt užkandis prie arbatos mirkt kas čia per užkandis? su obuoliais kažkas?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2013-03-14, 2:52 PM | Žinutė # 341 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kas čia per užkandis? su obuoliais kažkas? sluoksniuota teųla ir obuoliai su cinamonu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2013-03-15, 9:01 AM | Žinutė # 342 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sluoksniuota teųla ir obuoliai su cinamonu mirkt mirkt skanu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2013-03-15, 12:35 PM | Žinutė # 343 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) skanu sypsausi tikrai skanu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2013-03-15, 4:24 PM | Žinutė # 344 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sausainiu pyragas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2013-03-15, 4:30 PM | Žinutė # 345 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sausainiu pyragas gerai labai skanus ir greita ir skanu
|
Atsijungęs |
| |