Namų saugumas
|
|
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 2:38 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ar esate patikėję savo namų saugumą kokiai nors apsaugos tarnybai? Ar verta vestis signalizaciją namuose ir būti ramiam dėl galimų įsilaužimų kol jūsų nėra namuose? Ar galvojate ,kad tai tik pinigų švaistymas?
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 2:41 PM | Žinutė # 2 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes esame įsivedę signalizaciją ir dėl to nė kiek nesigailime,nes ramia dūšia paliekame namučius O patikėjome saugoti mūsų tvirtovę apsaugos tarnybai "G4S"
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 9:29 AM | Žinutė # 3 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na pas mus tik garso signalizacija yra.dar turim dideli suni,ir gerus kaimynus,jei pasirodo kokia nepazystama masina kuri letai vazineja butinai uzsirasom numerius<jei ka>.ir seip pas mus labai ramu,kazkaip neteko girdet apie vagystes.tfu tfu tfu kad ir toliau taip liktu
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 2:26 PM | Žinutė # 4 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na o mes tai patikim sauguma uošviams kai išvažiuojam bet planuojam kada nors vėliau isivest signalizacija
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 2:29 PM | Žinutė # 5 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus nėra nes visada būna kas nors namuose tai nelabai ir reikia turime vilkinį šuniuką tokį ''GERĄ'' kurio išsigąsta kas tik pamato ir kaimynai yra su kuriais bendraujama ir kurie pažiūri jai kas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Antradienis, 2010-07-13, 10:24 AM | Žinutė # 6 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ir kaimynai yra su kuriais bendraujama ir kurie pažiūri jai kas tai gerai jog yra kas aki užmeta,nes pas mus sode pernai žiema pas kaimyne per kelis namus tai plastikinius langus išnešė ir niekas negirdėjo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-07-13, 12:22 PM | Žinutė # 7 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) tai gerai jog yra kas aki užmeta,nes pas mus sode pernai žiema pas kaimyne per kelis namus tai plastikinius langus išnešė ir niekas negirdėjo Mūsų draugė tai pat bijo dėl plastikinių langų sode,kad neišluptų,nes vagys vagia viską kas tik po ranka,ne tik langus išlupa bet ir dailylentes plėšo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-13, 3:14 PM | Žinutė # 8 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tai vat ,kad kaimynai nėra atsakingi už mūsų būstą...tad ar nepritariate mano nuomonei,kad pačiam vis dėlto reikia galvoti kaip apsaugoti ir saugiai palikt namus ,kai jūsų nėra namuose Aš pvz prasta kaimynė esu,kai miegu mane pačią gali išnešt,ką jau bekalbėt ,kad kaimynų turtą prižiūrėti juk vagys paprastai naktim landžioja,arba tiksliai žinodami ,kad šeimininkų nėra namie ....
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-07-13, 3:39 PM | Žinutė # 9 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Tai vat ,kad kaimynai nėra atsakingi už mūsų būstą...tad ar nepritariate mano nuomonei,kad pačiam vis dėlto reikia galvoti kaip apsaugoti ir saugiai palikt namus ,kai jūsų nėra namuose Aš pvz prasta kaimynė esu,kai miegu mane pačią gali išnešt,ką jau bekalbėt ,kad kaimynų turtą prižiūrėti juk vagys paprastai naktim landžioja,arba tiksliai žinodami ,kad šeimininkų nėra namie .... Tikrai jokie kaimynai manau neapsaugos kitų turto,reikia pačiam tuo pasirūpinti,bet kartais nepadeda nei signalizacija,yra tokių profų,kad viską apeina. aš tai džiaugiuosi,kad pas mus laiptinėje geros durys,kekvienas butas turi savo durų kodą ir be jo niekaip neieisi tai visai kažkaip saugu o kas liečia sodus tai prastai,ne visada ir šunys padeda,kai mano sesė gyveno sode tai buvo toks atvejis kai nunuodijo šuvį ir apiplėšė
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Antradienis, 2010-07-13, 3:40 PM |
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-13, 3:43 PM | Žinutė # 10 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tikrai jokie kaimynai manau neapsaugos kitų turto,reikia pačiam tuo pasirūpinti,bet kartais nepadeda nei signalizacija,yra tokių profų Čia tai faktas,kad profų nesustabdys jokios signalkės,bet va nuo narkomanų kokių tai tikrai Quote (Romeniukas) aš tai džiausgiuosi,kad pas mus laiptinėje geros drys,kekvienas butas turi savo durų kodą ir be jo niekaip neieisi tai visai kažkaip saugu Va čia liuks ,kad laiptinė saugesnė,o va pas mus tas pats kas be durų laiptinė ir kaimynams dzin ,kad jos tokios Quote (Romeniukas) o kas liečia sodus tai prastai,ne visada ir šunys padeda,kai mano sesė gyveno sode tai buvo toks atvejis kai nunuodijo šuvį ir apiplėšė Oi soduose tai jooo ,bet jau labai daug namukų yra kur gyvena žmonės pastoviai,nes juk daug kas išsikelia iš miestų ten bet man vistiek soduose daug nesaugiau...gal klystu nežinau,nes neturim mes sodo va tik uošviai turi,bet kaimynai vienas nuo kito kurie gyventų yra tolokai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-07-13, 4:02 PM | Žinutė # 11 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Va čia liuks ,kad laiptinė saugesnė,o va pas mus tas pats kas be durų laiptinė ir kaimynams dzin ,kad jos tokios Na pas mus namas renovuotas tai ir durys geros,ir gerai tuom,kad ne vienas kodas kaip pas kitus,ir beveik visi gali atspėti tą kodą pamaigę kelis kartus,o va pas mus kekvieno buto atskiras kodas ir jį atspėti manau sudėtina,nes kodas susideda ne tik iš skaičių nu jei pas jus durys tas pats kas jų nėra tai ne kas tada eina kas nori ir ko tik nori Quote (Valedy) Oi soduose tai jooo ,bet jau labai daug namukų yra kur gyvena žmonės pastoviai,nes juk daug kas išsikelia iš miestų ten bet man vistiek soduose daug nesaugiau...gal klystu nežinau,nes neturim mes sodo va tik uošviai turi,bet kaimynai vienas nuo kito kurie gyventų yra tolokai na mano sesuo kelis metus gyveno,vasarą tai gerai,bet žiemą tai labai nejauku ir baisu,kai vakare anksti temsta baisu išeiti į kiemą ir net langą praverti,buvo toks atvejis kai bežiūrint televizorių pradėjo kažkas duris rakinti,isivaizduok koks šokas buvo,viena sode nei ką prisikviesti,draugas dirbo tokiais atvejeis ne kas,bet jei pamato,kad kažkas gyvena nebelenda į tą namą eina kitur nunuodija šunis ir ko tik nepridaro,išskina visas daržoves ir panašiai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-13, 4:10 PM | Žinutė # 12 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nu jei pas jus durys tas pats kas jų nėra tai ne kas tada eina kas nori ir ko tik nori Va taip ir yra Quote (Romeniukas) buvo toks atvejis kai bežiūrint televizorių pradėjo kažkas duris rakinti, baisu Quote (Romeniukas) nunuodija šunis ir ko tik nepridaro,išskina visas daržoves ir panašiai Aha vagys jaučiasi kaip paleisti šunys
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-15, 11:24 AM | Žinutė # 13 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Oi soduose tai jooo ,bet jau labai daug namukų yra kur gyvena žmonės pastoviai,nes juk daug kas išsikelia iš miestų ten bet man vistiek soduose daug nesaugiau...gal klystu nežinau,nes neturim mes sodo va tik uošviai turi,bet kaimynai vienas nuo kito kurie gyventų yra tolokai na mano sesuo kelis metus gyveno,vasarą tai gerai,bet žiemą tai labai nejauku ir baisu,kai vakare anksti temsta baisu išeiti į kiemą ir net langą praverti,buvo toks atvejis kai bežiūrint televizorių pradėjo kažkas duris rakinti,isivaizduok koks šokas buvo,viena sode nei ką prisikviesti,draugas dirbo tokiais atvejeis ne kas,bet jei pamato,kad kažkas gyvena nebelenda į tą namą eina kitur nunuodija šunis ir ko tik nepridaro,išskina visas daržoves ir panašiai na mes dabar skaitosi kad soduose gyvenam,tai rinkomes tokius kur mazai vagysciu,va klaipedos dituva i savaite karta tikrai nuskamba,tai nuzude tai apvoge.o mes ramei,yra buve kad islekiam ir namo neuzrakinam,arba masinu visai nerakinam.vyras pyksta kam dienos metu laikau duris uzrakintas,bet jei bunu viena tai nejauku ,nors kaimynai nepraso kad ju trobelikes paziuretume,bet jei svetimas bando ieit i ju teritorija,tai tuoj suni pasieme einam aiskintis
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-15, 1:13 PM | Žinutė # 14 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Tai vat ,kad kaimynai nėra atsakingi už mūsų būstą...tad ar nepritariate mano nuomonei,kad pačiam vis dėlto reikia galvoti kaip apsaugoti ir saugiai palikt namus ,kai jūsų nėra namuose tai,kad neatsakingi kaimynai manau,bet ten ivyko nesusipratimas dėl draudimo,nes ji apdraudė nameli galvodama jog nuo viskonepasigilinus o draudėja ir nepaaiškino jog šis draudimas tik nuo stichiniu nelaimiu o vagystės neieina tai vargšė pensininkė nieko negavo,po to pakeitė draudima 50lt daugiau jog ir nuo vagiščiu.Daba reik pačiam viska kamantinėt nes kitaip tai taip ir išduria juk pas mus retai kada buna tos stihinės nelaimės daugiau vagystės..
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-15, 1:21 PM | Žinutė # 15 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) juk pas mus retai kada buna tos stihinės nelaimės daugiau vagystės.. Būtent Juk draudimo įmonės savęs neves į minusą gudrūs jie ten sėdi visi
|
Atsijungęs |
| |