Pirmadienis, 2024-12-23, 2:14 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''









  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: linuciuxxxx  
Prieš kurdami laužą atsiminkite...
linuciuxxxxData: Pirmadienis, 2011-02-07, 11:41 AM | Žinutė # 1








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Laužo kepsniams geriausiai tinka aviena-ją galite imti bet kokią,netgi su kauliukais.Jei rinksitės kiaulieną,geriausiai tiks sprandinė,na,o jau jautienos kepsnius šiek tiek ilgiau pamarinuokite.

-----------------------------------------------------------

Šašlykams mėsą pjaustykite didesniais gabaliukais (50 g)-taip jie kepdami liks sultingesni.

-----------------------------------------------------

Dideliame skysčio kiekyje marinuota mėsa kepdama sausės ir nebus sultinga,todėl marinatu ją ne užpilkite,o tik šiek tiek suvilgykite.

------------------------------------------------------

Nepadauginkite prieskonių,laužo kepsniai pasižymi puikiu savitu kvapu,taigi prieskonių gausa jį tik sugadins.

-------------------------------------------------------

Mėsai marinuoti geriausiai tinka moliniai indai,jei tokių neturite,naudokite emaliuotus arba stiklinius indus.

--------------------------------------------------------

Marinuojamą mėsą šiek tiek paspauskite,netgi paslėkite.


Atsijungęs
AnaStanData: Pirmadienis, 2013-08-12, 8:55 AM | Žinutė # 2








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Kaunas
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 33
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Aciu uz patarimus:)
Atsijungęs
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:



Kartą užsukęs negali sustoti© 2024