Dovanos mažiesiems nuo Kalėdų Senelio
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-12-05, 8:02 AM | Žinutė # 241 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir šeip kiek pastebėjom labai patinka loginiai žaidimai mirkt mirkt bet pasirinkimo kaip ir nebėra, nes monopolį turi alias turi, šeip visokių turi tai net nežinau, jei užmatysim ką gal pasimsim liuks o krikštąsūniai irgi nori mašinų mirkt tai jau nupirktos liuks liko tik mažiausiuosius apipirkt mua jei būsi kada šiauliuose iki švenčių užsuk būtinai į Akropolį yra Galvosūkių pasaulis lyg taip vadinasi ta parduotuvė,vien žaidinai vaikams mes Airidukui pirkom iš ten žaidimą,tai žaidžia db patenkintas labai didelis pasirinkimas tiek loginių tiek ne
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-12-05, 12:10 PM | Žinutė # 242 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jei būsi kada šiauliuose iki švenčių užsuk būtinai į Akropolį yra Galvosūkių pasaulis lyg taip vadinasi ta parduotuvė,vien žaidinai vaikams liuks mes Airidukui pirkom iš ten žaidimą,tai žaidžia db patenkintas liuks labai didelis pasirinkimas tiek loginių tiek ne mirkt pas mus Babilone atrodo irgi yra kažkas panašaus reikės pasižiūrėti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-12-05, 1:05 PM | Žinutė # 243 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus Babilone atrodo irgi yra kažkas panašaus reikės pasižiūrėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-12-05, 6:04 PM | Žinutė # 244 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pasirūpinome šiandien dauguma dovanų
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-12-05, 7:51 PM | Žinutė # 245 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) pasirūpinome šiandien dauguma dovanų liuks Maximoje ką nors nupirkai radot ką tinkamo na ir kokiomis dovanomis džiaugsis bernužėliai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-12-05, 8:10 PM | Žinutė # 246 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Maximoje ką nors nupirkai radot ką tinkamo na ir kokiomis dovanomis džiaugsis bernužėliai Nieko gudro maxei nera, paimem tik Lego City Dovydui. Deivydui nupirkome didele sportine masina su pultu. Reiks dar dovydui koki lego paimti ir MP nuziurejau, o ko dar nori tai jau perduosime mociutei, kriksto mamoms
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-12-05, 8:21 PM | Žinutė # 247 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nieko gudro maxei nera, paimem tik Lego City Dovydui. Deivydui nupirkome didele sportine masina su pultu. Reiks dar dovydui koki lego paimti ir MP nuziurejau, o ko dar nori tai jau perduosime mociutei, kriksto mamoms juokas nu jo tikrai nelabai yra pasirinkimo o mašina gal makvyno mes tai pirkom iš babilono tą šokančią tai net garantinį davė
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-12-05, 8:25 PM | Žinutė # 248 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nu jo tikrai nelabai yra pasirinkimo o mašina gal makvyno mes tai pirkom iš babilono tą šokančią tai net garantinį davė nea ne makvyno nes turi jau tokia. dabar sportine. maciau tas babilone galvojau ir as apie tokia gal ant gimtadienio, dar bus matyt. jam nieko sake nereikia tik masinu ir masinu tai nuziurejau dar viena tokia didele nebloga zmogaus voro, patiko tuo kad ir kraunama ne elementais, nes siaubas su tais elementais.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-12-05, 8:56 PM | Žinutė # 249 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) maciau tas babilone galvojau ir as apie tokia gal ant gimtadienio, dar bus matyt. jam nieko sake nereikia tik masinu ir masinu juokas tai nuziurejau dar viena tokia didele nebloga zmogaus voro, patiko tuo kad ir kraunama ne elementais, nes siaubas su tais elementais. Titei ritei yra neblogų mašinų mes babilone vaikų mieste matėm didelį didelį makvyną vos ne tokio didumo kaip mašinos ant kurių vaikai sėdasi, bet čia su pulteliu bet ir kaina graži
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-12-05, 9:01 PM | Žinutė # 250 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) didele nebloga zmogaus vor aš tai maksei mačiau neblogą žmogaus voro kažkokią, toks kaip rutulys bet ten kažkokia mašina
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-12-05, 10:39 PM | Žinutė # 251 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Titei ritei yra neblogų mašinų mes babilone vaikų mieste matėm didelį didelį makvyną vos ne tokio didumo kaip mašinos ant kurių vaikai sėdasi, bet čia su pulteliu bet ir kaina graži titei ritei ir pirkome mašiną
Quote (snieguoliuke) aš tai maksei mačiau neblogą žmogaus voro kažkokią, toks kaip rutulys bet ten kažkokia mašina Nemačiau aš, reiks dar šiaip pažėt maxei,nes dar sesės vaikams reikia dovanų
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-06, 2:46 PM | Žinutė # 252 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dičkiai nori,bent po 100lt<teko paaiškint kad kalėda pinigu nepaišo tik žaislus gamina >kol kas nenusprendem ar telefonus ar laikrodžius,na o mažylis nori sienos trasos ir kitu nesamoniu ka reklamuoja o mastau apie judanti robota.i mokykla sutarem kad deliones visi pirks tai siandien nuziurejau''kuponai.lt'' 3d deliones<ir seip fainu zaislu ten yra man patiko masinyte varoma druskos tirpalu >
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-06, 3:08 PM | Žinutė # 253 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| einu pasidairyti ir aš ten
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-06, 3:50 PM | Žinutė # 254 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šiandien jau mūsų viršininkė vaikams išdalino dovanas nes išvažiuoja pas dukrą atostogų tai iš anksto padavė mums tai kinderiui paimė lego 360d ten susedada visa policijos stotis, trys ar keturios mašinos manau tikrai patiks
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-06, 7:05 PM | Žinutė # 255 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) dičkiai nori,bent po 100ltkol kas nenusprendem ar telefonus ar laikrodžius,na o mažylis nori sienos trasos ir kitu nesamoniu ka reklamuoja o mastau apie judanti robota.i mokykla sutarem kad deliones visi pirks tai siandien nuziurejau''kuponai.lt'' 3d deliones Gerai čia vaikams paaiškinai geras tas kuponai.lt aš užmačiau MP4 visai neblgas, mano vyresnėlis nori.
|
Atsijungęs |
| |