Ketvirtadienis, 2025-02-06, 3:06 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Forum moderator: jurgutex, Romeniukas  
Dovanos mažiesiems nuo Kalėdų Senelio
LauritukeData: Trečiadienis, 2012-12-05, 8:02 AM | Žinutė # 241

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (snieguoliuke)
ir šeip kiek pastebėjom labai patinka loginiai žaidimai mirkt mirkt bet pasirinkimo kaip ir nebėra, nes monopolį turi alias turi, šeip visokių turi tai net nežinau, jei užmatysim ką gal pasimsim liuks
o krikštąsūniai irgi nori mašinų mirkt tai jau nupirktos liuks liko tik mažiausiuosius apipirkt mua

jei būsi kada šiauliuose iki švenčių užsuk būtinai į Akropolį yra Galvosūkių pasaulis lyg taip vadinasi ta parduotuvė,vien žaidinai vaikams liuks mes Airidukui pirkom iš ten žaidimą,tai žaidžia db patenkintas liuks labai didelis pasirinkimas tiek loginių tiek ne mirkt

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2012-12-05, 12:10 PM | Žinutė # 242

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
jei būsi kada šiauliuose iki švenčių užsuk būtinai į Akropolį yra Galvosūkių pasaulis lyg taip vadinasi ta parduotuvė,vien žaidinai vaikams liuks mes Airidukui pirkom iš ten žaidimą,tai žaidžia db patenkintas liuks labai didelis pasirinkimas tiek loginių tiek ne mirkt

pas mus Babilone atrodo irgi yra kažkas panašaus reikės pasižiūrėti liuks liuks liuks

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
LauritukeData: Trečiadienis, 2012-12-05, 1:05 PM | Žinutė # 243

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
pas mus Babilone atrodo irgi yra kažkas panašaus reikės pasižiūrėti

gerai

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2012-12-05, 6:04 PM | Žinutė # 244

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
pasirūpinome šiandien dauguma dovanų liuks

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2012-12-05, 7:51 PM | Žinutė # 245

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
pasirūpinome šiandien dauguma dovanų liuks

Maximoje ką nors nupirkai :) radot ką tinkamo mirkt na ir kokiomis dovanomis džiaugsis bernužėliai :) :)

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2012-12-05, 8:10 PM | Žinutė # 246

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
Maximoje ką nors nupirkai radot ką tinkamo na ir kokiomis dovanomis džiaugsis bernužėliai

Nieko gudro maxei nera, paimem tik Lego City Dovydui. Deivydui nupirkome didele sportine masina su pultu. Reiks dar dovydui koki lego paimti ir MP nuziurejau, o ko dar nori tai jau perduosime mociutei, kriksto mamoms juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2012-12-05, 8:21 PM | Žinutė # 247

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Nieko gudro maxei nera, paimem tik Lego City Dovydui. Deivydui nupirkome didele sportine masina su pultu. Reiks dar dovydui koki lego paimti ir MP nuziurejau, o ko dar nori tai jau perduosime mociutei, kriksto mamoms juokas

nu jo tikrai nelabai yra pasirinkimo nepatinka nepatinka o mašina gal makvyno juokas juokas juokas mes tai pirkom iš babilono tą šokančią tai net garantinį davė juokas juokas juokas juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2012-12-05, 8:25 PM | Žinutė # 248

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
nu jo tikrai nelabai yra pasirinkimo o mašina gal makvyno mes tai pirkom iš babilono tą šokančią tai net garantinį davė

nea ne makvyno nes turi jau tokia. dabar sportine. maciau tas babilone galvojau ir as apie tokia gal ant gimtadienio, dar bus matyt. jam nieko sake nereikia tik masinu ir masinu juokas tai nuziurejau dar viena tokia didele nebloga zmogaus voro, patiko tuo kad ir kraunama ne elementais, nes siaubas su tais elementais.

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2012-12-05, 8:56 PM | Žinutė # 249

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
maciau tas babilone galvojau ir as apie tokia gal ant gimtadienio, dar bus matyt. jam nieko sake nereikia tik masinu ir masinu juokas tai nuziurejau dar viena tokia didele nebloga zmogaus voro, patiko tuo kad ir kraunama ne elementais, nes siaubas su tais elementais.

Titei ritei yra neblogų mašinų liuks liuks mes babilone vaikų mieste matėm didelį didelį makvyną vos ne tokio didumo kaip mašinos ant kurių vaikai sėdasi, bet čia su pulteliu liuks liuks liuks bet ir kaina graži juokas juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2012-12-05, 9:01 PM | Žinutė # 250

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
didele nebloga zmogaus vor

aš tai maksei mačiau neblogą žmogaus voro kažkokią, toks kaip rutulys bet ten kažkokia mašina liuks

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2012-12-05, 10:39 PM | Žinutė # 251

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
Titei ritei yra neblogų mašinų mes babilone vaikų mieste matėm didelį didelį makvyną vos ne tokio didumo kaip mašinos ant kurių vaikai sėdasi, bet čia su pulteliu bet ir kaina graži

titei ritei ir pirkome mašiną gerai

Quote (snieguoliuke)
aš tai maksei mačiau neblogą žmogaus voro kažkokią, toks kaip rutulys bet ten kažkokia mašina

Nemačiau aš, reiks dar šiaip pažėt maxei,nes dar sesės vaikams reikia dovanų :)

Atsijungęs
iditData: Ketvirtadienis, 2012-12-06, 2:46 PM | Žinutė # 252

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
dičkiai nori,bent po 100lt<teko paaiškint kad kalėda pinigu nepaišo tik žaislus gamina juokas >kol kas nenusprendem ar telefonus ar laikrodžius,na o mažylis nori sienos trasos ir kitu nesamoniu ka reklamuoja o mastau apie judanti robota.i mokykla sutarem kad deliones visi pirks tai siandien nuziurejau''kuponai.lt'' 3d deliones<ir seip fainu zaislu ten yra man patiko masinyte varoma druskos tirpalu liuks geda >
Atsijungęs
LauritukeData: Ketvirtadienis, 2012-12-06, 3:08 PM | Žinutė # 253

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
kuponai.lt

einu pasidairyti ir aš ten liuks

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-12-06, 3:50 PM | Žinutė # 254

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
šiandien jau mūsų viršininkė vaikams išdalino dovanas nes išvažiuoja pas dukrą atostogų tai iš anksto padavė mums liuks liuks tai kinderiui paimė lego 360d ten susedada visa policijos stotis, trys ar keturios mašinos liuks liuks liuks manau tikrai patiks liuks liuks

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-12-06, 7:05 PM | Žinutė # 255

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (idit)
dičkiai nori,bent po 100ltkol kas nenusprendem ar telefonus ar laikrodžius,na o mažylis nori sienos trasos ir kitu nesamoniu ka reklamuoja o mastau apie judanti robota.i mokykla sutarem kad deliones visi pirks tai siandien nuziurejau''kuponai.lt'' 3d deliones

Gerai čia vaikams paaiškinai juokas juokas juokas geras tas kuponai.lt aš užmačiau MP4 visai neblgas, mano vyresnėlis nori. gerai

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025