Dovanos mažiesiems nuo Kalėdų Senelio
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 5:55 PM | Žinutė # 226 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Taip jau būna su tais ko labai reikia,maniškis gi alpo dėl hero factorių gavo per gimtadienį 7 ir ką gal dar porą dienų pažaidė ir fsio db dėžėje guli sudėti Tai jau tikrai, kaip ir mes kur nupirkome Žaibo didelę mašiną su pilteliu, jau nebeveikia pamatė pardei tokią pat sako man tokios reikia Sakom turi guli lentynoje nereikalinga numesta, nu žodžiu su tais vaikais
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 7:38 PM | Žinutė # 227 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aip jau būna su tais ko labai reikia,maniškis gi alpo dėl hero factorių gavo per gimtadienį 7 ir ką gal dar porą dienų pažaidė ir fsio db dėžėje guli sudėti geda gerai dažnai taip būna pas mūsų krikštasūnius panašei Quote (Romeniukas) Tai tai pat kaip ir Dovydas nori kažkokio sušikto lego kuris kainuoja apie ir visrš 200lt nu nesamonė kažkokia vieną kokią detalę pames ir viskas 200lt kaip i balą nepatinka nežinau man daigtas neatitinka realybės ir kainos tai pilna labai panašių ir tikrai už mažesnę kainą nemanau kad vaikas nusivils jei gaus ne lygiai tokį pat Quote (Romeniukas) Tai jau tikrai, kaip ir mes kur nupirkome Žaibo didelę mašiną su pilteliu, jau nebeveikia pamatė pardei tokią pat sako man tokios reikia juokas Sakom turi guli lentynoje nereikalinga numesta, nu žodžiu su tais vaikais na aišku jei vaikas pats sugadina tai net neverta pirkti, nebent medinių žaislų bet jei sakykim buvo koks defektas ir sugedo vaikas nekaltas, tai manau tikrai per kalėdas galima ir palepinti tada
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 7:41 PM | Žinutė # 228 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Svarbiausiai manau ne kokią dovaną vaikas gaus o tai kad gaus ją nuo Kalėdų senelio, kaip smagu kad vaikai vis dar tuo tiki dar manau kokie metai ir baigsis tos pasakos o šeip visas kalėdų senelio dovanas kinderis kažkaip labai saugo jis ir taip nemegėjęs laužyti ar mėtyti žaislų, sako žaislai nuo kalėdų senelio patys mylimaiusi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 9:31 PM | Žinutė # 229 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai pilna labai panašių ir tikrai už mažesnę kainą nemanau kad vaikas nusivils jei gaus ne lygiai tokį pat kas pilna jei jam reikia konkretaus to lego kazkokio ninjago apzejome kiek jie kainuoja.
Quote (snieguoliuke) na aišku jei vaikas pats sugadina tai net neverta pirkti, nebent medinių žaislų bet jei sakykim buvo koks defektas ir sugedo vaikas nekaltas, tai manau tikrai per kalėdas galima ir palepinti tada gerai butu jei defektas ratas numontuotas
Siandien kalbejome Dovydui jau sake bus gerai bet koks lego kad ir maza dezute koks geras vaikas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 9:45 PM | Žinutė # 230 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) kas pilna jei jam reikia konkretaus to lego kazkokio ninjago apzejome kiek jie kainuoja. ai tu čia apie ninjago turim mes kelis juos na įdomu vaikams bet kaina jų tai ojojoi Quote (Romeniukas) gerai butu jei defektas juokas ratas numontuotas juokas juokas juokas tai vadinasi jam dovanų nereikia, jei jau toks didelis berniukas ir taip nesaugo nes tikrai būtų gaila bent jau man pirkti brangesnio jei žinočiau kad tuoj bus sulaužyta Quote (Romeniukas) Siandien kalbejome Dovydui jau sake bus gerai bet koks lego kad ir maza dezute gerai koks geras vaikas
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Penktadienis, 2012-11-30, 2:06 PM | Žinutė # 231 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mažiukas užsiprašė policijos mašinos, manau nebus sunku rasti kaledų seneliui o vyresnėlis tai knygų, enciklopedijų ir pan.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-11-30, 7:23 PM | Žinutė # 232 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) Mažiukas užsiprašė policijos mašinos, manau nebus sunku rasti kaledų seneliui o vyresnėlis tai knygų, enciklopedijų ir pan. nu va konkreti ir aiški dovana
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-12-02, 9:11 PM | Žinutė # 233 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes jau buvom susitikę Kalėdų senelį tai jam į ausį pasakė ko nori dovanų, bet pažadėjo ir laišką parašyti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-12-04, 10:31 PM | Žinutė # 234 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ir ką apsisprendėm vaikučiams dovanoti nuo Kalėdų senelio
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2012-12-04, 10:56 PM | Žinutė # 235 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as tai nezinau.turim mes wii..bet nesinori jai duoti zaisti.tai maciau pirkti princeses kazkoki kompiuteriuka kur jungias ant teliko.kazkur 60lt.ir aisku devetas bet net nesimato kad devetas..va tokia noreciau padet po aglute.tai gales zaisti sau ant laisvo teliko aisku ne kievkiena diena.tai nors negules dezei kaip dabar visas pilnas kampas.ko ji tik neturi...dar mastau apie princes dvd playeri.nes ta kur turi pakrovejas nusproges...butu gerai nauja suveikti.ziuresim ka su vyru gero rasim..nesinori tu leliu nieko.nu gal dar koki puzle arba stalo zaidima idomesni..bet leleiu neeeee.pernai gavo dvi barbes princeses.spekit ar labai jau zaide
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-12-04, 10:57 PM | Žinutė # 236 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ir ką apsisprendėm vaikučiams dovanoti nuo Kalėdų senelio Oj tos dovanos tai nera taip paprasta. Deivydukas tai šiemet labai kuklus, nori tik mašinos su pultu. O Dovydas nori lego,mašinos su pultu ir MP3
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-12-04, 10:59 PM | Žinutė # 237 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) as tai nezinau.turim mes wii..bet nesinori jai duoti zaisti.tai maciau pirkti princeses kazkoki kompiuteriuka kur jungias ant teliko.kazkur 60lt.ir aisku devetas bet net nesimato kad devetas..va tokia noreciau padet po aglute.tai gales zaisti sau ant laisvo teliko aisku ne kievkiena diena.tai nors negules dezei kaip dabar visas pilnas kampas.ko ji tik neturi...dar mastau apie princes dvd playeri.nes ta kur turi pakrovejas nusproges...butu gerai nauja suveikti.ziuresim ka su vyru gero rasim..nesinori tu leliu nieko.nu gal dar koki puzle arba stalo zaidima idomesni..bet leleiu neeeee.pernai gavo dvi barbes princeses.spekit ar labai jau zaide kažkaip žiūriu šiuolaikinės mergaitės nelabai žaidžia su lėlėmis kiek aš žinau mergaičių tai joms mašinos labiau rūpi nei lėlės, kiek turi gražiū lėlių ar barbių tai stovi kaip grožis lentynose ir renka dulkes.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-12-04, 11:04 PM | Žinutė # 238 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) as tai nezinau.turim mes wii..bet nesinori jai duoti zaisti.tai maciau pirkti princeses kazkoki kompiuteriuka kur jungias ant teliko.kazkur 60lt.ir aisku devetas bet net nesimato kad devetas..va tokia noreciau padet po aglute.tai gales zaisti sau ant laisvo teliko aisku ne kievkiena diena.tai nors negules dezei kaip dabar visas pilnas kampas.ko ji tik neturi...dar mastau apie princes dvd playeri.nes ta kur turi pakrovejas nusproges...butu gerai nauja suveikti.ziuresim ka su vyru gero rasim..nesinori tu leliu nieko.nu gal dar koki puzle arba stalo zaidima idomesni..bet leleiu neeeee.pernai gavo dvi barbes princeses.spekit ar labai jau zaide juokas va aš irgi už kokį žaidimą kažkaip lėles gal jau išaugo Quote (Romeniukas) Oj tos dovanos tai nera taip paprasta. Deivydukas tai šiemet labai kuklus, nori tik mašinos su pultu. O Dovydas nori lego,mašinos su pultu ir MP3 mūsiškis irgi nori mp3, tai užsakė brangiausiasis kažkotį ten šustrą o šeip knygos konkrečios aišku mašinos tai nupirkom jau tokią šustrą net garantinį davė ir šeip dar esu šį bei tą sugalvojus bus kinderiui staigmena
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-12-04, 11:06 PM | Žinutė # 239 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ir šeip kiek pastebėjom labai patinka loginiai žaidimai bet pasirinkimo kaip ir nebėra, nes monopolį turi alias turi, šeip visokių turi tai net nežinau, jei užmatysim ką gal pasimsim o krikštąsūniai irgi nori mašinų tai jau nupirktos liko tik mažiausiuosius apipirkt
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2012-12-04, 11:19 PM | Žinutė # 240 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as tai brolio mergytei net nezinau ka nupirkti.ji tokia dar coliuke..nzn galvoju apie karulese ant lovytes.kitam brolio vaikui ir nzn ka.masinu jis turi belenkiek.aisku su jom zaidzia.bet nepirksiu.stalo zaidimo nepirksiu nes per mazas.gal koki domino kur deliot ne skaiciais bet vaisiais.nu tegu lavina makaule....ai dar paziuresim.dabar kaiptik akcijos maksei.paziuresim ka nors...brolis turi dar tu zonos vaikus.ta tiems viena bendra stalo zaidima sakiau nupirksiu.ara kokia laivu musi.gales kautis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |