Dovanos mažiesiems nuo Kalėdų Senelio
|
|
rugi@gele | Data: Penktadienis, 2012-12-14, 10:25 AM | Žinutė # 316 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš taip pat per SEB paspaudžiau seb,užpildžiau viską ir leido sujungė mane su banku suvesti kodus visus nu nesuprantu
nu nesuprantu pirmiausia užeinu ant tos nuorodos kur IDIT įkėlė, atsidaro tas kompiuteriukas,spaudziu pirkti viską užpildau, varda pavarde adresa, tel. el.pasto adresa,tada apmokejima per SEB banką ir vel pirkti ir man niekas toliau nevyksta niekas neatsidaro, kad galeciau apmokėti.
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Penktadienis, 2012-12-14, 11:03 AM | Žinutė # 317 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ai vienu žodziu uzsisakiau tą kuponą, tai tada atsidarė pirkimo sąlygos, kaip ir viskas būtų aišku, bet kaina meta jau ne 29 Lt o 69 Lt + 5 Lt pristatymas, eina švilpt kaip nesiseka
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-12-14, 11:20 AM | Žinutė # 318 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) Ai vienu žodziu uzsisakiau tą kuponą, tai tada atsidarė pirkimo sąlygos, kaip ir viskas būtų aišku, bet kaina meta jau ne 29 Lt o 69 Lt + 5 Lt pristatymas, eina švilpt kaip nesiseka verkia verkia verkia verkia verkia verkia verkia ten kitame psl tu turėjai suvesti savo duomenis,paskui kur yra komentarai parašyti,kad nemokamas pristatymas ir kodą savo kvito tą kur užsakei ,viską rašo gautame faile,kai nusiperki iš kuponai.lt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-14, 6:24 PM | Žinutė # 319 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| rugi@gele, Aš pabandžiau tai man duoda pirkti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-12-14, 6:55 PM | Žinutė # 320 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) Ai vienu žodziu uzsisakiau tą kuponą, tai tada atsidarė pirkimo sąlygos, kaip ir viskas būtų aišku, bet kaina meta jau ne 29 Lt o 69 Lt + 5 Lt pristatymas, eina švilpt kaip nesiseka verkia verkia verkia verkia verkia verkia verkia aš irgi bandžiau irgi duoda
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-14, 6:56 PM | Žinutė # 321 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| rugi@gele, gal tau nupirkti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-12-14, 6:57 PM | Žinutė # 322 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) rugi@gele, gal tau nupirkti juokas gal kažką ne taip daro
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-12-14, 6:58 PM | Žinutė # 323 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šiandien kinderiui parnešiau dovaną nuo bendradarbės , jos vaikai dideli tai sako dabar tavo bernužėlį lepinsiu bet nupirko mašiną principas jos toks pats kaip ir mes nupirkom, tik spalva skiriasi tai turės dabar dvi panašias
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-14, 6:58 PM | Žinutė # 324 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gal kažką ne taip daro Aš ir taip manau, ten kairėje pusėje gal kokio telf nr ar el pašto neirašo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-14, 7:00 PM | Žinutė # 325 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) šiandien kinderiui parnešiau dovaną nuo bendradarbės , jos vaikai dideli tai sako dabar tavo bernužėlį lepinsiu bet nupirko mašiną principas jos toks pats kaip ir mes nupirkom, tik spalva skiriasi tai turės dabar dvi panašias Nu va kaip šaunu mes šiandien su močiute irgi fainą nupirkoe su dideliais minkštais ratais ji ten idomiai visaip važinėja ir stačiomis ir kaip tik nori
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-12-14, 7:11 PM | Žinutė # 326 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu va kaip šaunu liuks mes šiandien su močiute irgi fainą nupirkoe su dideliais minkštais ratais ji ten idomiai visaip važinėja ir stačiomis ir kaip tik nori juokas o ne šviečia kaip važiuoja nors kur mes nupirkom iš babilono antro tai ir švieiča, ir vartosi bet nėra didelė, ganėtinai maža , tai jau bus patenkinti bernužėliai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-14, 7:13 PM | Žinutė # 327 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o ne šviečia kaip važiuoja nors kur mes nupirkom iš babilono antro tai ir švieiča, ir vartosi bet nėra didelė, ganėtinai maža , tai jau bus patenkinti bernužėliai Nea nešviečia, žinau kokią jūs pirkote galvojau ir aš apie tokią, bet kažkaip pamatėm tą sportinę kuri jam tikrai labiau patiks
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-12-14, 7:15 PM | Žinutė # 328 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nea nešviečia, žinau kokią jūs pirkote galvojau ir aš apie tokią, bet kažkaip pamatėm tą sportinę kuri jam tikrai labiau patiks liuks tai aišku jei vaikui patiko tai super
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-14, 7:21 PM | Žinutė # 329 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai aišku jei vaikui patiko tai super Ten jo svajonių mašina su kuria jis laimi visas lenktynes, sako jei tokią turėčiau tai būtų faina na ir išsipildys vaiko noras
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Penktadienis, 2012-12-14, 9:22 PM | Žinutė # 330 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) rugi@gele, gal tau nupirkti Quote (snieguoliuke) gal kažką ne taip daro aciu ROMENIUKAI uz rupesti pavyko viskas uzsakiau as viska dariau gerai, aiskinausi su konsultante pasirodo kompas gryba pjove per vyro kompa viskas pavyko dabar jau laiminga esu LAURYTUKE jau nebereikes usakineti
|
Atsijungęs |
| |