Dovanos mažiesiems nuo Kalėdų Senelio
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:21 PM | Žinutė # 346 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| a ar patenkinti vaikuciai dovanomis?
Musu vaikunukai tai patenkinti, gavo daugiau neiprase
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:22 PM | Žinutė # 347 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, jusu Dominykas gavo ta masina is babilono? mes planuojame rytoj tokia pirkti Deivydui ant gimtadienio, sakau gal ka pasakysi apie ja,ar nenusivylete?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:27 PM | Žinutė # 348 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (Romeniukas) snieguoliuke, jusu Dominykas gavo ta masina is babilono? mes planuojame rytoj tokia pirkti Deivydui ant gimtadienio, sakau gal ka pasakysi apie ja,ar nenusivylete? aga gavo ir krikštasūniui tėveliai nupirko, tai jam iškart sulužo na tokia ne labai tvirta man atrodo, bet kai mūsiškis saugo žaislus, tai ir nepergyvenam tik tiek kad kaina sakyčiau tikrai per aukšta o tai taviškiui gal net nebereikia mašinos, jei gavo per Kalėdas gavo kokia mašiną paskui galės laužyti, nes daug turės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:28 PM | Žinutė # 349 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (Romeniukas) Musu vaikunukai tai patenkinti, gavo daugiau neiprase liuks liuks liuks manau tikrai daug vaikų gavo daugiau nei prašė, bent jau taip dažniausiai būna mūsų tai baisiausiai patenkintas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:30 PM | Žinutė # 350 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (snieguoliuke) aga gavo ir krikštasūniui tėveliai nupirko, tai jam iškart sulužo na tokia ne labai tvirta man atrodo, bet kai mūsiškis saugo žaislus, tai ir nepergyvenam tik tiek kad kaina sakyčiau tikrai per aukšta o tai taviškiui gal net nebereikia mašinos, jei gavo per Kalėdas gavo kokia mašiną paskui galės laužyti, nes daug turės eik tu sau, o tai kokia tada ten garantija duoda tai masinai? na jam masinu per daug nebus gerai nenukrypsiu nuo temos
lauksime vaikuciu dovanu foto jei kas spejo nufotografuoti, mes tai spejome, bet ne visas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:35 PM | Žinutė # 351 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (Romeniukas) eik tu sau, o tai kokia tada ten garantija duoda tai masinai? galvoju na jam masinu per daug nebus juokas gerai nenukrypsiu nuo temos geda
lauksime vaikuciu dovanu foto jei kas spejo nufotografuoti, mes tai spejome, bet ne visas juokas oj žinok davė nepamenu lyg ir pusei metų , bet jei vaikas pats sulaužo tai gi jokios garantijos nėra bet šeip už tokią kainą tikrai nepirkčiau bet kai dovanų gavo tai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:36 PM | Žinutė # 352 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (Romeniukas) auksime vaikuciu dovanu foto jei kas spejo nufotografuoti, mes tai spejome, bet ne visas juokas reikia sudėti į krūvą ir nutografuoti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:37 PM | Žinutė # 353 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (snieguoliuke) oj žinok davė nepamenu lyg ir pusei metų , bet jei vaikas pats sulaužo tai gi jokios garantijos nėra bet šeip už tokią kainą tikrai nepirkčiau bet kai dovanų gavo tai na aiskumas tada, tik idomu kas per garantija jei suluzimo atveju nesuteikiama, tai kokiu atveju ji suteikiama, as isivaizdavau,kad ji labai tvirta ir labai kokybiska.
(snieguoliuke) reikia sudėti į krūvą ir nutografuoti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:47 PM | Žinutė # 354 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (Romeniukas) na aiskumas tada, tik idomu kas per garantija jei suluzimo atveju nesuteikiama, tai kokiu atveju ji suteikiama, as isivaizdavau,kad ji labai tvirta ir labai kokybiska. na gan tvirta, bet va sakau krikštasūnis pasivažinėjo ir sulužo, gal palankstė ten ką o garantija tai detalėm davė, kaip ir viskam duoda sakykim sugedo gas, bet aišku jei sulaužė vaikas tai tikrai garantija negalios
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 10:13 AM | Žinutė # 355 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūsų vaikinukų pagrindinės dovanėlės Vienas atsiemė ps močiutę kitas rado po eglute Deivydas labai džiaugėsi savo mašina
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 1:41 PM | Žinutė # 356 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (Romeniukas) ūsų vaikinukų pagrindinės dovanėlės gerai Vienas atsiemė ps močiutę kitas rado po eglute gerai Deivydas labai džiaugėsi savo mašina liuks labai šaunu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 1:42 PM | Žinutė # 357 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (snieguoliuke) labai šaunu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2013-01-16, 10:18 PM | Žinutė # 358 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūsų dovanėlės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2013-11-16, 4:28 PM | Žinutė # 359 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ka ir vel arteja sventes ko vaikuciai nori dovanu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2013-11-16, 4:29 PM | Žinutė # 360 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus tai kuklus norai, dove nori x box, croks batu ir lego o deive asmeninio kopo, dvieju masinyciu ir lego
|
Atsijungęs |
| |