Dovanos artimiesiems
|
|
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:32 PM | Žinutė # 91 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dar mastau, visokiu kvepaliuku ir tt, menkniekiu parvesiu is anglijos.. vyrukiu labiausiai patiktu gaut kazka su zvejyba, tai dar mastau.. dar labai noriu pasidovanot mums visiems, Alias zaidima
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:34 PM | Žinutė # 92 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) noriu pasidovanot mums visiems, Alias zaidima super dovana
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:35 PM | Žinutė # 93 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš dar nesumasčiau ką o gimtadienis brangiausiojo už 3 savaičių tai pirmą reikia dovanų ta proga
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:38 PM | Žinutė # 94 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš tai visiems po kokią smulkmenėlę simbolisšai,visgi krizė negalima išlaidauti Vaikams tai kaip visada kažką gudresnio o ką dar nežinau,nes mažylio gimtadienis dar po kalėdų tai pasipurtyk avinėli vadinasi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 8:08 PM | Žinutė # 95 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai visiems po kokią smulkmenėlę simbolisšai,visgi krizė negalima išlaidauti Vaikams tai kaip visada kažką gudresnio o ką dar nežinau,nes mažylio gimtadienis dar po kalėdų tai pasipurtyk avinėli vadinasi na draugams tai irgi net nežinau , bet kažką reikės, o vaikui tai kaip ir jau sugalvoję, bet dar nelabai aišku
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 8:10 PM | Žinutė # 96 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na draugams tai irgi net nežinau galvoju galvoju galvoju , bet kažką reikės, o vaikui tai kaip ir jau sugalvoję, bet dar nelabai aišku galvoju miela Na ir ką galvojate Aš tai vis matau apie vaikišką kompiuterį tik labai jau brangu neišsiplėskime apie vaikų dovanas tam yra atskira tema
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 8:14 PM | Žinutė # 97 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na ir ką galvojate nrgaliu sakyti dabar, paskui dar neišeis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 8:15 PM | Žinutė # 98 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bet galvoju kad ir simboliškai pasveikinti draugus taip sakant nemažai susidės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 8:16 PM | Žinutė # 99 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet galvoju kad ir simboliškai pasveikinti draugus taip sakant nemažai susidės galvoju Tai kas be ko,kad ir tos smulkmenėlės vistiek kainuoja ir susideda
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 8:22 PM | Žinutė # 100 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai kas be ko,kad ir tos smulkmenėlės vistiek kainuoja ir susideda tai jau tikrai atrodo kad smulkmenos bet kai pasiskaičiuos kiek kainuoja , na bet vistiek reikės kažką dovanoti jug draugus reikia sveikinti ir smagu kad jie sveikina tave
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-11-09, 11:12 AM | Žinutė # 101 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dar nežinau ką dovanosiu artimiesiems...bet greičiausiai bus kalendoriai,nes pernai buvo labai patenkinti tokia dovana..na ir dar po kokią mažą smulkmę pridėsiu....nes iš tikro nėra iš kur išlaidauti tokiais kiekiais
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-11-09, 11:18 AM | Žinutė # 102 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jei viskas iseis pagal plana tai moteriskaites gaus po prijuoste,o vyrija gales brangusis rupintis ,vaikinai didieji zioma po knyga ir pasistengsiu kad butu ne plona,o Zygiui kopiuteriukui dar viena zaidimu kasete
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 1:37 PM | Žinutė # 103 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) jei viskas iseis pagal plana tai moteriskaites gaus po prijuoste,o vyrija gales brangusis rupintis ,vaikinai didieji zioma po knyga ir pasistengsiu kad butu ne plona,o Zygiui kopiuteriukui dar viena zaidimu kasete va su prijuoste tai čia gerai sugalvojai Quote (Valedy) nes iš tikro nėra iš kur išlaidauti tokiais kiekiais tikra tiesa
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-11-09, 1:42 PM | Žinutė # 104 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va su prijuoste tai čia gerai sugalvojai na jas ismokino dar mokykloj siuti beje reik masina isbandyt normaliai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 1:55 PM | Žinutė # 105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na jas ismokino dar mokykloj siuti beje reik masina isbandyt normaliai nors mašiną atidavė draugė bet manau man nelabai pavyktų pasiųti
|
Atsijungęs |
| |