Dovanos artimiesiems
|
|
titanike | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 9:56 PM | Žinutė # 106 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na o mes susitarėm su draugais,jog tik vaikams dovanosim iš vyro pusės ir tik vaikams,nes brolienė nenori jai katorga tipo nes viską daro paskutine minute o su savo šeimyną nors sesės ir sunkiai gyvena keičiames kasmet ir sutarem jog asmeniui 20 lt skirsim,jos jau užsiprašė kalendoriu ,nes pernai patiko tai man atkrinta galvojimas beveik.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-23, 1:16 PM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na merginos ką dovanosite savo artimiesems šiais metais
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 12:16 PM | Žinutė # 108 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kol kas dar nežinau,kai ieškosiu kažką tai nupirksiu,reikės dar pasiklausinėti kam ko reikia
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
jurgutex | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 8:01 PM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gal jau nusprendėte, ką dovanosite savo artimiesiems?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 11:13 PM | Žinutė # 110 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) Gal jau nusprendėte, ką dovanosite savo artimiesiems? Tikrai dar nea,bet maždaug jau galvoju nieko įspudingo,draugams šiaip ką nors gražaus, uošvenei gal kokį arbatų rinkinį ar vitaminus,o vyrui net neįsiviazduoju,buvo mintis padovanoti vestuvinį žiedą,nes nebeturi,bet kad labai jau brangu nesurinksiu kiek reikia ant žiedo Tai gal kokį šiltą megstinį,nes neturi su kaklu
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2011-01-05, 11:17 PM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Šiemet kuklios buvo dovanėlės artimiesiems savo mamai ir uošviams padovanojau po kalendorių (su surašytom artimųjų gimimo datom ir kitais svarbiais įvykiais),dar kitiems muiliukus su taukmedžio sviestu ...dar kitiems praktiškas dovanas tokias kaip šlepetės su kojinėm ....na ir vaikams saldainiai,konstruktoriai,lego. (čia visos ne mano šeimai dovanotos dovanos )
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-01-05, 11:20 PM | Žinutė # 112 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Šiemet kuklios buvo dovanėlės artimiesiems 10 savo mamai ir uošviams padovanojau po kalendorių (su surašytom artimųjų gimimo datom ir kitais svarbiais įvykiais),dar kitiems muiliukus su taukmedžio sviestu ...dar kitiems praktiškas dovanas tokias kaip šlepetės su kojinėm ....na ir vaikams saldainiai,konstruktoriai,lego. (čia visos ne mano šeimai dovanotos dovanos 10 ) Pas mus draugams ir artimiesiems tai pat buvo kuklios bet praktiškos dovanos,gavo to ko norėjo geriau kai gauni tai koreikia,nei kokį šuduką ir numeti į tolimiausią lentynos vietą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-05, 11:22 PM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Šiemet kuklios buvo dovanėlės artimiesiems savo mamai ir uošviams padovanojau po kalendorių (su surašytom artimųjų gimimo datom ir kitais svarbiais įvykiais),dar kitiems muiliukus su taukmedžio sviestu ...dar kitiems praktiškas dovanas tokias kaip šlepetės su kojinėm ....na ir vaikams saldainiai,konstruktoriai,lego. (čia visos ne mano šeimai dovanotos dovanos ) draugėms padariau po kalendorių taip pat saldainių dėžutę, vienai draugų šeimynai nupirkome su kitais draugais maniežą leliukui ( čia buvo kaip ir dovana tiek kalėdų tiek mažylės gimimo), vaikams po lego Duplo ir lego city, ir dar vyno vienai draugytei nupirkau ( nes kolekcionuoja),
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2011-01-05, 11:25 PM | Žinutė # 114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) geriau kai gauni tai koreikia,nei kokį šuduką ir numeti į tolimiausią lentynos vietą Sutinku geriau jau toks daiktas ,kai gali sunaudoti,o ne ,kad stovi lentynoj ir dulkes renka Quote (snieguoliuke) dar vyno vienai draugytei nupirkau ( nes kolekcionuoja), Wow kaip fainai tai jau jai visada dovana aiški
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-05, 11:29 PM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Wow kaip fainai tai jau jai visada dovana aiški tikrai taip aš kažkaip irgi gavau daug vyno (tai nori kad 2011 bučiau girta)
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-01-05, 11:30 PM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Sutinku geriau jau toks daiktas ,kai gali sunaudoti,o ne ,kad stovi lentynoj ir dulkes renka Tai jau kas be ko,aplamai nepatinka kai žmonės prisikrauna pilnas lentynas,apsigriozdina daigtais daigteliais,tai neisivaizduoju kiek reikia laiko išsivalyti dulkes,iškilnoti visus tuos niekučius,juos nuvalyti,žodžiu ne kas
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2011-01-05, 11:43 PM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš kažkaip irgi gavau daug vyno (tai nori kad 2011 bučiau girta) Arba galvoja,kad visada užsukę gaus vyno taurelę Quote (Romeniukas) kiek reikia laiko išsivalyti dulkes,iškilnoti visus tuos niekučius,juos nuvalyti,žodžiu ne kas Čia tokius daiktus reikia anytoms dovanoti,kad jų nekamuotų visokios depresijos,kad vaikai neatvažiuoja turės darbo ir nebus kada skųstis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-01-05, 11:47 PM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Čia tokius daiktus reikia anytoms dovanoti,kad jų nekamuotų visokios depresijos,kad vaikai neatvažiuoja juokas turės darbo ir nebus kada skųstis Tai taip,galėtų kilnoti ir dulkes valyti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 11:57 AM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Čia tokius daiktus reikia anytoms dovanoti,kad jų nekamuotų visokios depresijos,kad vaikai neatvažiuoja juokas turės darbo ir nebus kada skųstis velniškai gerai pasakyta aš anytai dovanoju jei patinka
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 5:55 PM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) velniškai gerai pasakyta juokas aš anytai dovanoju jei patinka Aš tai pat nes mano uošvenei tai pat patinka viskas ką galima dėti į lentyną
|
Atsijungęs |
| |