Ar rašo jūsų vaikučiai laišką Kalėdų seniui?
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 8:18 PM | Žinutė # 136 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai ir nujaučiau,kad kaina graži,bet kad ir mažesnis jei matysiu,kad ne Deivydo rankutėms tai tikrai nepirksiu vienai dienai,medinis galėtų koks būti kaina tai už tai kad Benas tenas tai padovanok medinių mašinyčiu, nors nesulaužys
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 8:50 PM | Žinutė # 137 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na mes irgi galvojam, kažin kaip bus nors stalo žaidimus labai labai mėgsta žaisti, labai patinka, Alias žaisti ir pokerį dabar su draugais mėgsta pažaisti , ai gal ir monopolis tiks Visi vaikai skirtingi, jei taviškiui patinka visokie stalo žaidimai, tai ko gero mielai žais ior monopolį Quote (Laurituke) mes jau nupirkom žmogaus voro malūnsparnį tą kuris išsiskėčia ir ten su mašinikėm važinėtis galima lego nonjago irgi jau nupirktas uošvenė paprašė kad nupirkčiau sako aš nežinau dar ne tokį nupirksiu Nu super, šaunios dovanėlės Quote (snieguoliuke) ir fdar katytei liko kažką nupirkti O kodėl gi ne , negi katukas blogas buvo Quote (Laurituke) mums kokį kaulą Vinciui reiks nupirkti ir perišti raodonu kaspinu manau, šunius liktų laaaaabai patenkintas....aš irgi mąstau kokį skanėstą katei padėt po egle...nes ji mums kaip šeimos narys, negalima pamiršt
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 12:05 PM | Žinutė # 138 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) manau, šunius liktų laaaaabai patenkintas....aš irgi mąstau kokį skanėstą katei padėt po egle...nes ji mums kaip šeimos narys, negalima pamiršt as nupirkau jau pavadeli,tipo zuvyte is svarofkio
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 12:56 PM | Žinutė # 139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as nupirkau jau pavadeli,tipo zuvyte is svarofkio
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 1:36 PM | Žinutė # 140 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai padovanok medinių mašinyčiu, nors nesulaužys juokas aha o medinių matei žaislų kokios kainos? vos ne kaip ben tenai Quote (Valedy) Nu super, šaunios dovanėlės vaiko norai išpildyti dar šnd eisiu sakiau kvepaliukus nupirkti labai jau nori vaikinas kvepintis Quote (Valedy) manau, šunius liktų laaaaabai patenkintas....aš irgi mąstau kokį skanėstą katei padėt po egle...nes ji mums kaip šeimos narys, negalima pamiršt anwei tai jau taip yra gyvūnai šeimos nariai todėl reikia apdovanoti už ''gerą'' elgesį ooo geras dalykas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 7:20 PM | Žinutė # 141 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aha o medinių matei žaislų kokios kainos? vos ne kaip ben tenai Tai jau tikrai kainos kosminės,bet žinai net negaila būtų realiai nes amžinas praktiškai reikalas Tik esmė ta,kad neikiši vaikui tų medinių mašinyčių kai yra tokių šustrų
Ir šiaip manau mūms reikia persikelti į tam skirtą temą apie vaikučių dovanas.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 8:40 PM | Žinutė # 142 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ir šiaip manau mūms reikia persikelti į tam skirtą temą apie vaikučių dovanas. Taikliai pastebėta mat netyčia čia išsirutuliojo kalbos, kai pasisakėm KĄ parašė mūsų mažiai
Bet šiaip tai keliamės su pliurpalais apie žaislus ir kt dalykėlius į tam skirtą temą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 9:06 PM | Žinutė # 143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Taikliai pastebėta mat netyčia čia išsirutuliojo kalbos, kai pasisakėm KĄ parašė mūsų mažiai
Bet šiaip tai keliamės su pliurpalais apie žaislus ir kt dalykėlius į tam skirtą temą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-12-04, 9:56 PM | Žinutė # 144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Rasome rasome ir dabar sedi vaikinukai ir raso Deivydukas koks kuklus, nori tik masinos su pulteliu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-12-04, 9:57 PM | Žinutė # 145 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Lauksime atsakymo is kaledu senelio
|
Atsijungęs |
| |
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-12-05, 8:03 AM | Žinutė # 147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maniškis parašė jau net du
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-12-05, 12:04 PM | Žinutė # 148 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) maniškis parašė jau net du koks saunuolis maniskiai vakar taip ir nebepabaige
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-12-05, 12:09 PM | Žinutė # 149 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) maniškis parašė jau net du liuks liuks na ir pavaro vaikinukas dar manau ir trečias bus Quote (Romeniukas) koks saunuolis gerai maniskiai vakar taip ir nebepabaige juokas mūsiškis tai parašęs ant juodraščio sako reikia dabar gražiai perrašyti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-12-05, 1:05 PM | Žinutė # 150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ir pavaro vaikinukas liuks liuks liuks dar manau ir trečias bus liuks gali būti iki švenčių dar laiko truputį yra Quote (Romeniukas) koks saunuolis
|
Atsijungęs |
| |