Ar rašo jūsų vaikučiai laišką Kalėdų seniui?
|
|
Valedy | Data: Antradienis, 2011-12-06, 7:20 PM | Žinutė # 106 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Manieji irgi parašė laiškučius..jau senokai...atrodo mano dičkis jau lyg ir turėtų suprast, kad nėra jokio Kalėdų senio, bet kita vertus kaip miela, kad jis dar vaikas ir juo tiki Na o mažoji tai kas be ko, kad tiki ir gavau už ją parašyt laišką, kiekvieną žodį teiravo kokį parašiau ir ar viską surašiau
O norai tai laaabai nemaži gerai, kad Kalėdos tik kartą metuose tebūna kitaip reiktų likusius bankus apiplėšt nes Snorą jau kažkas apipėšė
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-12-06, 9:59 PM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va pagaliau nupirkom kinderiui monopolį, o jau kainos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-12-07, 3:46 AM | Žinutė # 108 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va pagaliau nupirkom kinderiui monopolį, o jau kainos i Ne kainos esme,o žaislo naudigumas. Labai jau mėgsti pabrėžti žaislo kainą,ligtai jinai ką nors pasako... Visi žinome,kad žaislai geresni brangiai kainuoja...
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2011-12-07, 8:14 AM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o kur užsakai? ŠTAI ČIA užsakau individualų laišką savo vaikams,iškarto abiems,kainuoja 20 lt.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2011-12-07, 8:17 AM | Žinutė # 110 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) .atrodo mano dičkis jau lyg ir turėtų suprast, kad nėra jokio Kalėdų senio, bet kita vertus kaip miela, kad jis dar vaikas ir juo tiki O maniškis jau abejoja...yra kas paprotina,sako : "mokykloj visi klasiokai sako,kad tėvai žaislus padeda" ir žiūri į mane ką sakysiu,o aš lyg niekur nieko,sakau,tai jei netiki seneliu,jis ir neateis kolkas to užtenka...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-12-07, 8:48 AM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) ŠTAI ČIA užsakau individualų laišką savo vaikams,iškarto abiems,kainuoja 20 lt. :liuks: Quote (Romeniukas) Ne kainos esme,o žaislo naudigumas. Labai jau mėgsti pabrėžti žaislo kainą,ligtai jinai ką nors pasako... Visi žinome,kad žaislai geresni brangiai kainuoja... prie ko čia tos kainos pabėžtumas :juokas: ir šeip ne visi geresni žaislai brangiai kainuoja na bet ai.....................
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2011-12-07, 8:52 AM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-12-07, 8:50 AM | Žinutė # 112 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) O maniškis jau abejoja...yra kas paprotina,sako : "mokykloj visi klasiokai sako,kad tėvai žaislus padeda" ir žiūri į mane ką sakysiu,o aš lyg niekur nieko,sakau,tai jei netiki seneliu,jis ir neateis kolkas to užtenka... žinok mokykloje manau ir sužinos apie tai, bet mūsų kolkas irgi tiki manau dar kitamet patikės ir viskas, o kas ten žino, gal ir ilgėliau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-12-07, 9:20 AM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) ŠTAI ČIA užsakau individualų laišką savo vaikams,iškarto abiems,kainuoja 20 lt. geras puslapiukas,dėkui
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-12-13, 8:55 PM | Žinutė # 114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na va mūsų kinderio norai Kalėdų seneliui
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2011-12-13, 9:00 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-12-13, 9:23 PM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu va vaikas kad išdėstė viską
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-12-13, 9:28 PM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu va vaikas kad išdėstė viską liuks liuks tai iš pradžių rašė juodraštyje, liepė klaidas ištaisyti perašinėjo kelis kartus, sako noriu, kad gražus būtų
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Antradienis, 2011-12-13, 10:59 PM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Na va mūsų kinderio norai Kalėdų seneliui laiškutis, nors norų tai ojojoj
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 1:05 PM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va pagaliau nupirkom kinderiui monopolį, Maniškis turi monopolį, tai dabar jau drąsiai galiu pasakyt, kad tas žaidimas ne mano vaikams..nesukėlė jokio susidomėjimo...dabar guli ir dulkes renka
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 1:20 PM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maniskiai irgi parase nors puikiai zino kad Kaleda perveda mum pinigelius i kortele o mes jau nuperkam,ir kuo geresni buvo tuo daugiau pinigeliu imeta
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 1:36 PM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) maniskiai irgi parase nors puikiai zino kad Kaleda perveda mum pinigelius i kortele o mes jau nuperkam,ir kuo geresni buvo tuo daugiau pinigeliu imeta Koks originalus būdas tiesai išvengt o ir vaikams nebus taip skaudu sužinoti, kad visai nėra to raudonkepurio dėdės
|
Atsijungęs |
| |