Farmville
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 12:46 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai užvedantis žaidimukas,ir labai labai įdomus Siūlau prisijungti kas dar nesate ten. Diskutuokime,kvieskime į kaimynus,rašykime ko kam reikia dovanų. Sėkmės Norint pradėti žaisti,reikia prisiregistruoti FACEBOOKE,tada pagrindiniam psl.,kairėj pusėj,po savo nuotrauka rasit ŽAIDIMAI,ten susirandat FARMVILLE ir t.t.
Merginų sąrašiukas kurios žaidžia fermoje ir nori draugauti bei kaimynų
jurgutex-Jurgita Miglutė Saloona-Dzeneta Simaityte leibel- Daiva Šakočiuvienė idit-editazostautaite Ditė-Samanta Petrošė lile-vilite kulaitiene boruzele-Svetlana Kesiliene Norvile-Neringa Rabikauskiene laurintare- Laura Mikalauskiene
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-05-01, 5:22 PM | Žinutė # 916 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Nu kaimynkos,kaip jums su dovanom,normaliai galit visas priimti galvoju galvoju mane jau nervina kaip,duoda kelias priimti ir paskui meta,kad tipo pilna dėžutė,nors ji pustuštė būna...ir tas dovanų priėmimas kažkoks durnas dabar,paimi vieną ir iškart į žaidimą meta,anksčiau iškart leisdavo kitą priimti,ar čia man vienai taip galvoju sveikute kaimynka man priimti leidžia bet nervina ir mane kad iš karto meta į žaidimą ka-kokios nesmonės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Šeštadienis, 2010-05-01, 5:27 PM | Žinutė # 917 |
[ ( GB) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, tai reiškias ne man vienai taip...man ne visas priimti leidžia,nu bet nieko,nervina kad į žaidimą meta,gal sutvarkys viską kada
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-05-01, 5:35 PM | Žinutė # 918 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Laurituke, tai reiškias ne man vienai taip...man ne visas priimti leidžia,nu bet nieko,nervina kad į žaidimą meta,gal sutvarkys viską kada miela gal čia tik laikinai taip
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Šeštadienis, 2010-05-01, 5:40 PM | Žinutė # 919 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gal čia tik laikinai taip tikėkimės,nes tikrai nervina...
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2010-05-01, 11:17 PM | Žinutė # 920 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Gal galit paaiškinti ką reiškia tas vokas su dviem rodyklėm Turbūt jau aiškinimo nebereikia ,bet vistiek pasakysiu...jei gerai supratau ką klausi,tai facebookas nori ,kad patvirtintum savo emailą ,kad alia tipo galėtum info gauti Labukas fermerės Niu ką ūkiai klesti Irce nenusimink bus dar tų grapes'ų O aš jau pastebėjau,kad jei kokią naujovę tas žaidimas diegia vat tada ir būna nerealūs tie strigimai..bet kai sudeda kažką naujo,bent pas mane tai facebookas veikia liuks ...galėtų aišku dar geriau veikt
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2010-05-01, 11:18 PM | Žinutė # 921 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Šiaip džiaugiuosi,kad pasibaigė kiaušai ,o tai buvo atsibodę jau
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 3:36 PM | Žinutė # 922 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Šiaip džiaugiuosi,kad pasibaigė kiaušai ,o tai buvo atsibodę jau MAN JAU IRGI JIE BUVO PABODE Quote (Valedy) O aš jau pastebėjau,kad jei kokią naujovę tas žaidimas diegia vat tada ir būna nerealūs tie strigimai..bet kai sudeda kažką naujo,bent pas mane tai facebookas veikia liuks ...galėtų aišku dar geriau veikt DABAR JAU IR PAS MANE VEIKIA GERAI BŪNA PASTRINGA BET TIKRAI LABAI RETAI NE TAIP KAIP BUVO FERMERĖS ČIA TOKIOS APRIMUSIOS BET ŪKIAI KLESTI KAIP MATAU
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 8:21 PM | Žinutė # 923 |
[ ( DE) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 637
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes ligones kas pasakys del suniuko dingo kazkur ar gali buti kad nuo alkio kojas pakrate ,vis truko pinigeliu pirkt maistui o kaimynai nepagailejo sunelio neatsiunte laiku ir pokst dabar jo neturiu ka teks dabar is naujo pirkti
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-05-04, 4:54 PM | Žinutė # 924 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (boruzele) kas pasakys del suniuko Ot nežinau,bet greičiausiai kaip sakai,kojas pakratė ...must tokiu pat principu kaip jei ir derliaus nenuimi laiku Aš tai to šunio neturiu,jau užtenka vien to ,kad reikia rūpintis kada derlių nuiminėti Quote (Laurituke) FERMERĖS ČIA TOKIOS APRIMUSIOS BET ŪKIAI KLESTI KAIP MATAU Aha klesti nors man kaip gaila,kai ateinu aplankyt kokio tai ūkio ir matau supsuvusį derlių man tuoj bapkių gaila pasidaro
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 5:06 PM | Žinutė # 925 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (boruzele) sveikutes ligones kas pasakys del suniuko miela dingo kazkur ar gali buti kad nuo alkio kojas pakrate ,vis truko pinigeliu pirkt maistui o kaimynai nepagailejo sunelio neatsiunte laiku ir pokst dabar jo neturiu 12 ka teks dabar is naujo pirkti dabar reikia tų FV pinigėlių ir tada vėl jį atgausi man irgi taip buvo kai nepamaitinau Quote (Valedy) Aha klesti nors man kaip gaila,kai ateinu aplankyt kokio tai ūkio ir matau supsuvusį derlių liudna man tuoj bapkių gaila pasidaro kitų žmonų pinigų gaila? mano buvo nuvytes tai turėjau vieną purkštuką tą tokį su gėlyte dovanų gavusi tai visą ūkį atgaivinau geras dalykas kad daugiau jų gavus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 5:55 PM | Žinutė # 926 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) turiu ir aš vieną,gal prireiks kada o kam tie kaulai šunims reikalingi,gal žinot galvoju turiu ciuciuką,ale tą pigesnį,gaila bapkių ant kito buvo kaulai reikalingi bus kai šuniukas paauga o kol mažas reikia duoti tą puppy maistą. Quote (Irce6) Klesti klesti tie ūkiai,kai akopia per lygius nerealiu greičiu Valedy, čia apie tave pavarai mergyt,kiek pamenu pradėjai vėliau už mane žaisti,o pralenkaiai seniai jau šaunuolė jo ji čia gerai pavarė aš daug ankščiau pradėjau žaisti ir va mane pralenkė
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-05-04, 5:57 PM | Žinutė # 927 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| boruzele, tai kai reikia šuniukui maisto duok žinią,atsiūsim o dabar tikrai žalių reiks,kad susigrąžintum jį...kiek žinau,ten rodo,jog po 24val jis vėl bus alkanas,ir va jei nepašersi, jis dings
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 5:58 PM | Žinutė # 928 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) boruzele, tai kai reikia šuniukui maisto duok žinią,atsiūsim jo aš tai visada skelbiu ko reikia ir laaabai daug prisiunčia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-05-04, 6:11 PM | Žinutė # 929 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) visada skelbiu ko reikia ir laaabai daug prisiunčia ir man atsiunčia,geri kaimynai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-05-04, 6:12 PM | Žinutė # 930 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Klesti klesti tie ūkiai,kai kas kopia per lygius nerealiu greičiu Valedy, čia apie tave pavarai mergyt,kiek pamenu pradėjai vėliau už mane žaisti,o pralenkiai seniai jau šaunuolė Quote (Laurituke) jo ji čia gerai pavarė aš daug ankščiau pradėjau žaisti ir va mane pralenkė Na čia taip netyčia kažkaip gavosi ,bet iš tikro sunkiai einasi tuos xp rinkt...čia pakilau taip greit vien todėl ,kad vilą vieną pardaviau ir kitą į vietą nusipirkau vat tada vienu lygiu ir peršokau mat parduodant vilą duoda berods 10000 xp ..taiva ir visa mano sėkmės paslaptis Užtat dabar bapkių mažokai bėra ...apie vilą pasvajoti bet kai pagalvoju ir nebereikia...užtenka tų pastatų..laukiu kažko naujo ,gal duos už cointus įperkamą normalų namuką ,o ne už FV siaubas nesuprantu kaip reikia gražiam namukui surinkt sakykim kokius 56 FV jaučiu per visą žaidimą tiek nesurinksiu
|
Atsijungęs |
| |