Farmville
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 12:46 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai užvedantis žaidimukas,ir labai labai įdomus Siūlau prisijungti kas dar nesate ten. Diskutuokime,kvieskime į kaimynus,rašykime ko kam reikia dovanų. Sėkmės Norint pradėti žaisti,reikia prisiregistruoti FACEBOOKE,tada pagrindiniam psl.,kairėj pusėj,po savo nuotrauka rasit ŽAIDIMAI,ten susirandat FARMVILLE ir t.t.
Merginų sąrašiukas kurios žaidžia fermoje ir nori draugauti bei kaimynų
jurgutex-Jurgita Miglutė Saloona-Dzeneta Simaityte leibel- Daiva Šakočiuvienė idit-editazostautaite Ditė-Samanta Petrošė lile-vilite kulaitiene boruzele-Svetlana Kesiliene Norvile-Neringa Rabikauskiene laurintare- Laura Mikalauskiene
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-05-04, 6:14 PM | Žinutė # 931 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) ir man atsiunčia,geri kaimynai Tikrai taip,geri kaimynai aš jau sakiau viskas daugiau jokių statybų su tom siunčiamom dalim bet kur tau tiek prisiuntė ,kad nebedaug beliko prašyt tai ir pasistačiau tą botanikos sodą kažkokį per parą laiko
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-05-04, 6:25 PM | Žinutė # 932 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) vilą vieną pardaviau ir kitą į vietą nusipirkau a kam pardavei nelabai dašyla,vieną pardavei ir vėl pirkai Quote (Valedy) jaučiu per visą žaidimą tiek nesurinksiu jo ,tie žali lėtai kaupiasi... Quote (Valedy) pasistačiau tą botanikos sodą kažkokį per parą laiko man dar ir dabar siunčia jau nebepriimu...gi kam reikia,paprašyti,paskelbti gali
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-05-04, 6:26 PM | Žinutė # 933 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tiesa,tą botanikos sodą,gailiuosi kad pirkau ir stačiau,galvojau gal ką auginti bus galima jame ar pan.,o dabar tik vietą užima...nors tos vietos yra pas mane,jau kai laiko turėsiu reiks ten apsitvarkyti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 7:08 PM | Žinutė # 934 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) ir man atsiunčia,geri kaimynai daug jų tokių gerai kai yra Quote (Valedy) Tikrai taip,geri kaimynai aš jau sakiau viskas daugiau jokių statybų su tom siunčiamom dalim bet kur tau tiek prisiuntė ,kad nebedaug beliko prašyt 10 tai ir pasistačiau tą botanikos sodą kažkokį per parą laiko aš per dieną jį pasistačiau tiek siunčia dar ie dabar tų dalių Quote (Irce6) Tiesa,tą botanikos sodą,gailiuosi kad pirkau ir stačiau,galvojau gal ką auginti bus galima jame ar pan.,o dabar tik vietą užima...nors tos vietos yra pas mane,jau kai laiko turėsiu reiks ten apsitvarkyti jo jis čia dėl grožio kad vietos nemažai užima tai tiesa
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-05-04, 8:05 PM | Žinutė # 935 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) a kam pardavei nelabai dašyla,vieną pardavei ir vėl pirkai Kaip mano draugė sako,čia greičiau kilt gali lygiais kai perki-parduodi..nes juk už parduodamus kai kuriuos daiktus nemažai duoda xp..va taip ir kyli Aš tai nieko priimu visas dovanas ,tegul tik siunčia gerieji kaimynai ,o aš išparceliavot staigiai sugebu neapsikraunu visom kiaurai dovanom...man turi būti kaip noriu,o ko nenoriu vadinasi nereikia
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-05-04, 8:07 PM | Žinutė # 936 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo jis čia dėl grožio kad vietos nemažai užima tai tiesa Būtent aš ir galvojau,kad jis kažkokią naudą neš,bet kas tau ..jaučiu parduosiu..nervina kai toks didelis griozdas daug vietos užima,man lysvikių kartais pritrūksta kai bendram darbui jungiuosi ..tai tada kavoju viską kas tik įmanoma ir telpa sandėliuke
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-05-04, 8:48 PM | Žinutė # 937 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) čia greičiau kilt gali lygiais kai perki-parduodi..nes juk už parduodamus kai kuriuos daiktus nemažai duoda xp..va taip ir kyli Nu matai,kokios jūs gudrios Quote (Valedy) priimu visas dovanas ,tegul tik siunčia gerieji kaimynai ,o aš išparceliavot staigiai sugebu Quote (Valedy) priimu visas dovanas ,tegul tik siunčia gerieji kaimynai ,o aš išparceliavot staigiai sugebu Kai laiko turiu ir aš priimu,persiunčiu,bet dabar taip striukas su laiku...net nėra laiko dovanom visom susirinkti parduodu ir aš ko nenoriu,ir dar turiu nemažai ką parduoti,tik laiko reikia nu nieko,kaip sakoma ateis laikas bus ir vaikas
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-05-04, 8:50 PM | Žinutė # 938 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) jaučiu parduosiu..nervina kai toks didelis griozdas daug vietos užima,man lysvikių kartais pritrūksta kai bendram darbui jungiuosi ..tai tada kavoju viską kas tik įmanoma ir telpa sandėliuke Ale tiksliai,aš gi visai apie tuos sandėliukus pamiršau,reiks ir man kai ką pakavoti o lysvikių pas mane ne daug,ai,nekokia ūkininkė iš manęs
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 11:50 PM | Žinutė # 939 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Kaip mano draugė sako,čia greičiau kilt gali lygiais kai perki-parduodi..nes juk už parduodamus kai kuriuos daiktus nemažai duoda xp..va taip ir kyli miela Aš tai nieko priimu visas dovanas ,tegul tik siunčia gerieji kaimynai ,o aš išparceliavot staigiai sugebu juokas neapsikraunu visom kiaurai dovanom...man turi būti kaip noriu,o ko nenoriu vadinasi nereikia matai kas čia per dalykas reiks ir mums gal pradėti pardavinėti o dėl dovanų tai jo ir aš priimu viską ir parduodu ko nereikia Quote (Irce6) nu nieko,kaip sakoma ateis laikas bus ir vaikas geri žodžiai Quote (Irce6) o lysvikių pas mane ne daug,ai,nekokia ūkininkė iš manęs viskas gerai yra nėra kur skubėti gi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 11:50 PM | Žinutė # 940 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Irce6, matei susitvarkė dovanos dabar gerai viskas jau nebemeta į žaidimą pajėmus dovaną
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:33 PM | Žinutė # 941 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) matei susitvarkė dovanos dabar gerai viskas jau nebemeta į žaidimą pajėmus dovaną Aga,labai liuks,kad susitvarkė tik man kita bėda,kažko labai išsididina pats žaidimas ir šiaip kai dovanas imu,toookiooos raidės ir pav. dideli pasidaro...nieko nesuprantu,viskas gerai,kol neinu į žaidimus arba ko nors nepriimu iš dovanų a jums taip nėra
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 2:18 PM | Žinutė # 942 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nu išsiaiškinau su tuo išdidinimu,pasirodo vaikai prispaudinėjo pačioj moziloj nustatymus jau susitvarkiau viską kaimynėlės,kaip jūsų ūkiai lauke orai geri tai ir fermikėse mažai kas sėdit
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 2:39 PM | Žinutė # 943 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) kaimynėlės,kaip jūsų ūkiai miela lauke orai geri tai ir fermikėse mažai kas sėdit jo jaučiu nebėra kada tiek būti prie kompo mano ūkis gerai tik buvo nuvytes po savaitgalio kadangi negalėjau nuimti derliaus
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 2:41 PM | Žinutė # 944 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) buvo nuvytes po savaitgalio kadangi negalėjau nuimti derliaus Niu va,nors viena kaimynka apsireiškė gaila,kad nuvyto,bet ne pasaulio pabaiga
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 2:41 PM | Žinutė # 945 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) gaila,kad nuvyto,bet ne pasaulio pabaiga ai tai dar ir nebrangūs nuvyto tai negaila kažkaip juk čia tik žaidimas
|
Atsijungęs |
| |