Farmville
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 12:46 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai užvedantis žaidimukas,ir labai labai įdomus Siūlau prisijungti kas dar nesate ten. Diskutuokime,kvieskime į kaimynus,rašykime ko kam reikia dovanų. Sėkmės Norint pradėti žaisti,reikia prisiregistruoti FACEBOOKE,tada pagrindiniam psl.,kairėj pusėj,po savo nuotrauka rasit ŽAIDIMAI,ten susirandat FARMVILLE ir t.t.
Merginų sąrašiukas kurios žaidžia fermoje ir nori draugauti bei kaimynų
jurgutex-Jurgita Miglutė Saloona-Dzeneta Simaityte leibel- Daiva Šakočiuvienė idit-editazostautaite Ditė-Samanta Petrošė lile-vilite kulaitiene boruzele-Svetlana Kesiliene Norvile-Neringa Rabikauskiene laurintare- Laura Mikalauskiene
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-08-11, 10:03 AM | Žinutė # 1066 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) aš vis niekaip nesukrapštau tų 2 mln Aš turiu daugiau,galėčiau paskolinti,jei būtų galima nieko surinksi,aš kai gaunu magnolijas,medžius tuos,parduodu,nes auginti jų neapsimoka,bapkių neduoda,tai kam laikyti,tik vietą užima,o parduoti galima už 250,tai vis pardavinėju Quote (Valedy) Garažas liuks..jau porą traktoriukų iki maximumo pasididinau,tai taip fainai ,kai nebereikia knistis ilgai kol suari ar pasėji Oi laukiu ir aš statybos pabaigtuvių,paskui dar ten kažką reiks daryti,nes siunčia vis kažkokias dalis man,tai kaupiu jas Quote (Valedy) aš vyninę turiu,tai visai neblogai sekasi,nes ten tų bušelių reikia,kur einami auginimui augalai eina...na ta prasme ,kurie apsimoka ir taip augint geriau....tie goods man patinka,kai kuro nebėra,šast iškeičiu juos ir kuro pasipildau...nes kitaip užknisa ,kad kuro nėr kaip gaut pigiau,o eit per kaimynus ir tręšt,kad gaut kažkiek to kuro,tai man laiko gaila Va aš ir daba ratidžiau toj vyninėj apsižiūrėjau,nu liuks tų bušelių aš dar prisirenku,kai tik kas paskelbia pagrindiniam
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-08-11, 10:18 AM | Žinutė # 1067 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Aš turiu daugiau,galėčiau paskolinti,jei būtų galima Ot būtų gerai Quote (Irce) aš kai gaunu magnolijas,medžius tuos,parduodu,nes auginti jų neapsimoka,bapkių neduoda,tai kam laikyti,tik vietą užima,o parduoti galima už 250,tai vis pardavinėju Aha aš jas irgi parduodu,nes nei už vieną medį tiek daug neduoda parduodant Quote (Irce) Oi laukiu ir aš statybos pabaigtuvių,paskui dar ten kažką reiks daryti,nes siunčia vis kažkokias dalis man,tai kaupiu jas Su tom detalėm ir didinasi traktoriukai Quote (Irce) tų bušelių aš dar prisirenku,kai tik kas paskelbia pagrindiniam Tai aš irgi viską čiumpu kai tik užmatau,kas man naudinga
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-08-11, 10:19 AM | Žinutė # 1068 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Dar viena svarbu darom kažką tai aišku Quote (Irce) Aš dabar fermoj tą garažą statausi,greitai baigsiu miela dar reiks pasididinti fermikę,mačiau už 2 mil. galima miela jo mačiau reiks ir man didintis Quote (Irce) Aš dabar fermoj tą garažą statausi,greitai baigsiu dar net nemačiau jokių garažų einu žiūrėti Quote (Irce) Aš turiu daugiau,galėčiau paskolinti,jei būtų galima nieko surinksi,aš kai gaunu magnolijas,medžius tuos,parduodu,nes auginti jų neapsimoka,bapkių neduoda,tai kam laikyti,tik vietą užima,o parduoti galima už 250,tai vis pardavinėju juokas reiks ir man prakalti juos turiu nemažai į jų vietą užsodinti kas duodą lt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-08-11, 10:20 AM | Žinutė # 1069 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) aš jas irgi parduodu,nes nei už vieną medį tiek daug neduoda parduodant Quote (Irce) Tai va,apsimoka parduoti Quote (Valedy) Su tom detalėm ir didinasi traktoriukai Nu liuks tada turiu jau nemažai Quote (Valedy) aš irgi viską čiumpu kai tik užmatau,kas man naudinga manau dauguma taip daro
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-08-11, 10:22 AM | Žinutė # 1070 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) manau dauguma taip daro tikrai taip
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Trečiadienis, 2010-08-11, 11:13 AM | Žinutė # 1071 |
[ ( DE) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 637
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aisku kaimynes pirkit mano vyna jis skaniausias is visu :juokas: ir jei galit truksta 2vnt.viniu garazas bus baigtas
Paskutinį kartą redaguota boruzele - Trečiadienis, 2010-08-11, 11:13 AM |
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-08-11, 12:38 PM | Žinutė # 1072 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (boruzele) pirkit mano vyna jis skaniausias is visu Jumoristė Quote (boruzele) jei galit truksta 2vnt.viniu garazas bus baigtas Nusiunčiau vieną Man siūskit tik tuos vechile parts,didinuosi mašinas garaže,statyboms kolkas nieko nereikia
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2010-08-11, 1:06 PM | Žinutė # 1073 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Trečiadienis, 2010-08-11, 2:18 PM | Žinutė # 1074 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu nesuprantu panos kaip jus ten keiciat i kura o kam renkat tuos buchel kaip kas paskelbia pagrindiniam puslapi ka jis duoda
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Trečiadienis, 2010-08-11, 2:20 PM | Žinutė # 1075 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Nusiunčiau vieną
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-08-11, 3:58 PM | Žinutė # 1076 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (boruzele) nu nesuprantu panos kaip jus ten keiciat i kura Kai įeini į tą savo kepuklą vyndarystę ar spa,tai eini į USE-GOODS ir tada juos keiti į kurą ..na ten jau suprasi kokią knopką spaust Quote (boruzele) o kam renkat tuos buchel kaip kas paskelbia pagrindiniam puslapi ka jis duoda O bušelius renku tik tuos ,kurių man reikia vyno gamybai..nes be jų nieko nepadarysi
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 8:15 PM | Žinutė # 1077 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labutis Man tas SPA žalias miškas niekaip nesuprantu kas,kur,kaip ir kada
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 10:10 PM | Žinutė # 1078 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Man tas SPA žalias miškas niekaip nesuprantu kas,kur,kaip ir kada kad žionok ir man panašei nesigaudau aš ten
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Šeštadienis, 2010-08-14, 0:10 AM | Žinutė # 1079 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kad žionok ir man panašei nesigaudau aš ten Zaidziau truputi,bet manes nesudomino tas zaidimas,jau geriau DRAUGAS.LT,bent jau lietuviskai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-08-14, 0:41 AM | Žinutė # 1080 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Zaidziau truputi,bet manes nesudomino tas zaidimas,jau geriau DRAUGAS.LT,bent jau lietuviskai juokas oho kažkaip keistai čia tu kad neužsikblevai į žaidimą
|
Atsijungęs |
| |