Farmville
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 12:46 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai užvedantis žaidimukas,ir labai labai įdomus Siūlau prisijungti kas dar nesate ten. Diskutuokime,kvieskime į kaimynus,rašykime ko kam reikia dovanų. Sėkmės Norint pradėti žaisti,reikia prisiregistruoti FACEBOOKE,tada pagrindiniam psl.,kairėj pusėj,po savo nuotrauka rasit ŽAIDIMAI,ten susirandat FARMVILLE ir t.t.
Merginų sąrašiukas kurios žaidžia fermoje ir nori draugauti bei kaimynų
jurgutex-Jurgita Miglutė Saloona-Dzeneta Simaityte leibel- Daiva Šakočiuvienė idit-editazostautaite Ditė-Samanta Petrošė lile-vilite kulaitiene boruzele-Svetlana Kesiliene Norvile-Neringa Rabikauskiene laurintare- Laura Mikalauskiene
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-07-25, 7:38 AM | Žinutė # 1051 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| geras vat dabar nujiminėjau derlių ir gavau aš tą motinėlę
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Sekmadienis, 2010-07-25, 6:18 PM | Žinutė # 1052 |
[ ( DE) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 637
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aisku viskas einu dabar tik geles sodint paziuresiu ar gausim nes iki 50lygio ohoho teks ilgai laukt
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-07-25, 8:25 PM | Žinutė # 1053 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (boruzele) aisku viskas einu dabar tik geles sodint paziuresiu ar gausim miela nes iki 50lygio ohoho teks ilgai laukt liudna gausi aš va 48 ir gavau
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2010-07-25, 9:07 PM | Žinutė # 1054 |
[ ( US) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) geras kokias sodunai gėles Quote (Laurituke) geras vat dabar nujiminėjau derlių ir gavau aš tą motinėlę Tai nesvarbu kokias gėles džiaugiuosi,kad jau turi motinėlę nervinausi ir aš kol gavau Quote (boruzele) iki 50lygio ohoho teks ilgai laukt Gausi ir tu,sodink vis gėles ir gausi,kai nuiminėsi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 7:32 AM | Žinutė # 1055 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Tai nesvarbu kokias gėles miela džiaugiuosi,kad jau turi motinėlę nervinausi ir aš kol gavau jo jau ir man pikta buvo
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 12:53 PM | Žinutė # 1056 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš dar pagalvojau,kad sunkiau rast tą motinėlę buvo gal dėl to,jei plotas mažas derliui...gal va todėl ir reikėjo tau Laurituke kelis kart gėles sodint....pas mane kai nemenkas plotas sodinimui,matyt pakako vieno karto gėlių užsodint
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 2:52 PM | Žinutė # 1057 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Aš dar pagalvojau,kad sunkiau rast tą motinėlę buvo gal dėl to,jei plotas mažas derliui...gal va todėl ir reikėjo tau Laurituke kelis kart gėles sodint....pas mane kai nemenkas plotas sodinimui,matyt pakako vieno karto gėlių užsodint anwei tai taip aišku kad nuo kiekio priklauso aš nujėmiau savo vieną kartą ir dar truputį antro ir užteko
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Antradienis, 2010-08-10, 10:22 PM | Žinutė # 1058 |
[ ( DE) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 637
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos ukininkes gal galit paaiskint su tais lygiais kur spa,bakery ir vyna gamint ka duoda tie lygiai pas mane jau pastatas pastatytas ar butinai ten toliau tuos lygius pereiti ir isivo kiek ten tu lygiu yra iki kelinto skaiciaus
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-08-10, 11:11 PM | Žinutė # 1059 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| boruzele, laba kaimynėle Quote (boruzele) gal galit paaiskint su tais lygiais kur spa,bakery ir vyna gamint ka duoda tie lygiai pas mane jau pastatas pastatytas ar butinai ten toliau tuos lygius pereiti ir isivo kiek ten tu lygiu yra iki kelinto skaiciaus Aš ten ir nesigaudau,kažką darau,ale ką nesuprantu gal atsiras protingesnių ir apšvies mus
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2010-08-11, 1:00 AM | Žinutė # 1060 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj tie gaminimai mane ir nervina.tu busheliu ner ir ner.pas mane kepykla...jauciu teks ir teks gaminti.gi parduoti tuos goods jei kas nuperka gali gi ten kazko gauti.o jei daug goods turi galima iskeisti i kura.va tep va...jau ferma mane nervina...tingiu ten kuistis.daba uzsikabinau su fronterville
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-08-11, 8:28 AM | Žinutė # 1061 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Aš ten ir nesigaudau,kažką darau,ale ką nesuprantu juokas gal atsiras protingesnių ir apšvies mus miela va,va turiu spa kažką darau bet nesuprantu ką Quote (noele) oj tie gaminimai mane ir nervina.tu busheliu ner ir ner.pas mane kepykla...jauciu teks ir teks gaminti.gi parduoti tuos goods jei kas nuperka gali gi ten kazko gauti.o jei daug goods turi galima iskeisti i kura.va tep va...jau ferma mane nervina...tingiu ten kuistis.daba uzsikabinau su fronterville juokas aš kelios dienos ir kaip neinu į fermą pabodo bet po kiek laiko vėl pradėsiu žinau save o aš neužsikabinau tam fronter nesupratau ką ten daryti pasirodė neidomu
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-08-11, 9:29 AM | Žinutė # 1062 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) tie gaminimai mane ir nervina.tu busheliu ner ir ner.pas mane kepykla...jauciu teks ir teks gaminti.gi parduoti tuos goods jei kas nuperka gali gi ten kazko gauti.o jei daug goods turi galima iskeisti i kura.va tep va Aga,matai kaip Quote (noele) ferma mane nervina...tingiu ten kuistis.daba uzsikabinau su fronterville O aš tik fermą žaidžiu,į kitus nebeeinu,dėl laiko stokos Quote (Laurituke) turiu spa kažką darau bet nesuprantu ką Dar viena svarbu darom kažką
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-08-11, 9:34 AM | Žinutė # 1063 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš dabar fermoj tą garažą statausi,greitai baigsiu dar reiks pasididinti fermikę,mačiau už 2 mil. galima
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-08-11, 9:53 AM | Žinutė # 1064 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o aš neužsikabinau tam fronter nesupratau ką ten daryti pasirodė neidomu Mano sūnus kažkiek jį žaidžia,tai aš ir įlindau..tai man ten be ryšio visai tas žaidimas pasirodė O aš vyninę turiu,tai visai neblogai sekasi,nes ten tų bušelių reikia,kur einami auginimui augalai eina...na ta prasme ,kurie apsimoka ir taip augint geriau....tie goods man patinka,kai kuro nebėra,šast iškeičiu juos ir kuro pasipildau...nes kitaip užknisa ,kad kuro nėr kaip gaut pigiau,o eit per kaimynus ir tręšt,kad gaut kažkiek to kuro,tai man laiko gaila O aš vis niekaip nesukrapštau tų 2 mln vis kam nors išsileidžiu ir taip pritrūkstu po porą šimtų gabaliukų
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-08-11, 9:54 AM | Žinutė # 1065 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Garažas liuks..jau porą traktoriukų iki maximumo pasididinau,tai taip fainai ,kai nebereikia knistis ilgai kol suari ar pasėji
|
Atsijungęs |
| |