|
Kauniečių forumiukas
|
|
| dEdRA | Data: Penktadienis, 2009-05-01, 11:56 AM | Žinutė # 436 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas merginos... Nu kokios jūs čia visos auksarankės , sela2000 Aš ruošiuos į kaimo prekybcentrius neupykčiau jei nors vieną normalę pardę kas pastatytų, o tai visos rūsei kažkoki Tai va, vakar susirinkime-vakarėlį sužinojau, kad mano ketvirtoko auklėtoja liks ta pati mokytoja kadangi ji superinis žmogus ir pedagogas tai labai visi laimingi patapom nuo tos žinios Tikimės, kad direktorius neapsigalvos Mūsų vaikiukai jau kartą nuskriausti buvo, po antros klasės jų pirmoji mokytoja, kuri buvo laaabai gera, išėjo į dekretą tai visiem buvo ašarų ir labai bijojo ką gausim, bet pasirodo dirktorius intensyvei ieškojo ne prastesnės pamainos, nes klasė sakė labai gera ir negalima jos bet kam atiduoti. Kai girdi tokius žodžius tai taip gera pasidaro . Tai va ir dabar sako, ne duos bile kam o mum tai smagumėlis Varo mane dičkis į pardę greičiau, vėliau prisėsiu iki iki..
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |
| linuciuxxxx | Data: Penktadienis, 2009-05-01, 12:45 PM | Žinutė # 437 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas visoms po vakarykscio naktinejimo tik nesniai atsikeliau Quote (Irce6) nuciuxxxx ar ilgai dar naktinejai? nelabai ilgai ,gal dar koki ppusvalandi aciu uz kavute
|
Atsijungęs |
| |
| linuciuxxxx | Data: Penktadienis, 2009-05-01, 12:48 PM | Žinutė # 438 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) kad mano ketvirtoko auklėtoja liks ta pati mokytoja 5 kadangi ji superinis žmogus ir pedagogas tai labai visi laimingi patapom nuo tos žinios love tai tikrai saunu smagu kai dar yra tokiu superiniu mokytoju Quote (dEdRA) Tikimės, kad direktorius neapsigalvos jei jau prizadejo,tai gal nespsigalvos Quote (dEdRA) Varo mane dičkis į pardę greičiau, vėliau prisėsiu iki iki.. gerai bek ikissss
|
Atsijungęs |
| |
| Irce | Data: Penktadienis, 2009-05-01, 1:59 PM | Žinutė # 439 |
[ ( GB) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (JM) ir lekiam į zoologijo sodą.... Laukiam ispudziu mes ir norim,reiks lekti kuria diena
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
| Irce | Data: Penktadienis, 2009-05-01, 2:02 PM | Žinutė # 440 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) Kai girdi tokius žodžius tai taip gera pasidaro Tikrai smagu girdeti pagyras ir saunu,kad mokytoja ta pati lieka,nes vaikai pripranta,prisirisa ir tikrai blogai jei keiciasi jos.As bijau,kas bus kai maniskis eis i 5 klase,nes teks i kita mokykla eiti,sita tik pradine ir jau naikins,kai baigs 4kl. daugiau nebebus cia mokyklos,nes darzelio pastate,darys lopselio grupes...Gailiuosi,kad i kita mokykla neleidau,bet cia po langais,man ramiau kai vietoj.
|
Atsijungęs |
| |
| Irce | Data: Penktadienis, 2009-05-01, 2:03 PM | Žinutė # 441 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) gal dar koki ppusvalandi tai ne daug
|
Atsijungęs |
| |
| zana | Data: Penktadienis, 2009-05-01, 2:15 PM | Žinutė # 442 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 649
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės
https://pigu.lt/rekomenduoti?hash=dcde970ba...09f2c975d946dbf
|
Atsijungęs |
| |
| zana | Data: Penktadienis, 2009-05-01, 2:20 PM | Žinutė # 443 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Siaip tai dideli kruviai kiek zinau,sesuo mokosi,tai ir depresuota visa aį irgi žiauriai depresuota, bet žinau kad po to viskas praeis, tik kad pas mus tiktriausiai sistema tokia yra kad apie 10- 15 žmonių sodina ir turi ateiti perlaikyti kitais metais egzą, va dėl ko aš labiausia nerbvuojos, nežinau papulsiu į tą ratą ar ne jiem pinigai o žkonėms nervai, geriau iškarto sumokėčiau bet kad būtų išlaikyta Quote (sela2000) o ką tu mokiniesi? gal galiu pagelbėti? Aš šiaip referatų, kursinių ir pan. rašytoja esu, tai gal ką turėsiu ir galėsiu pagelbėti aš mokausi teisėj labai tau ačiū aš jau pasirašiau, iš tiesų tai pati visus savo rašto darbus darau, paskui lengviau apsiginti kai žinai apie ką rašėi tik mergaitės gal kas mokat gerai anglų kalbą man reikia keletą sakinukų išversti 
|
Atsijungęs |
| |
| zana | Data: Penktadienis, 2009-05-01, 2:23 PM | Žinutė # 444 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sela2000) Aš tai biški meninkė tik kopijuoju dažniau oho tikrai labai gražu 
|
Atsijungęs |
| |
| linuciuxxxx | Data: Penktadienis, 2009-05-01, 2:37 PM | Žinutė # 445 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikute zana Quote (zana) tik mergaitės gal kas mokat gerai anglų kalbą jau ko ko ,bet su anglu man tai sunku,savo laiku tingejau mokytis,o dabar gailiuosi
|
Atsijungęs |
| |
| Irce | Data: Penktadienis, 2009-05-01, 3:06 PM | Žinutė # 446 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba Quote (zana) nežinau papulsiu į tą ratą ar ne jiem pinigai o žkonėms nervai, geriau iškarto sumokėčiau bet kad būtų išlaikyta Eina sau,tikrai nervai gali pavaziuoti,ot sistema... Quote (zana) gal kas mokat gerai anglų kalbą man reikia keletą sakinukų išversti Nueik i PS plepesius paklausk,gal ten kuri moka Kiek zinau deiido gaudosi gerai anglu,bet negarantuoju,reikia jos pacios klausti Quote (linuciuxxxx) savo laiku tingejau mokytis,o dabar gailiuosi Ir as taip pat butu kas gerai i sikna ikretes buciau ismokusi,nes mokiausi gerai
|
Atsijungęs |
| |
| zana | Data: Penktadienis, 2009-05-01, 3:11 PM | Žinutė # 447 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Ir as taip pat butu kas gerai i sikna ikretes buciau ismokusi,nes mokiausi gerai žiunot aš galiu pasakyti vieną dalyką yra žmonės kurie nestudijuoja ir jie gyvena kuo puikiausiai turi darbus ir t.t. yra laimingi, okas iš tų mokslų, aš sutikčiau eiti dirbti į fabriką, stovėti pri konteinerio ir man būtų ramu, o čia mokaisi metų metais nu ir kas iš to darbo nėra, jei priima reikalavimai didžiausi nervai kiekvieną dieną, jie patys nežino ko nori, atlyginimas dažniausiai nuo parduoto kiekio, nu ir kas iš tų mokslų 
Paskutinį kartą redaguota zana - Penktadienis, 2009-05-01, 3:12 PM |
Atsijungęs |
| |
| dEdRA | Data: Penktadienis, 2009-05-01, 3:34 PM | Žinutė # 448 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Gailiuosi,kad i kita mokykla neleidau,bet cia po langais,man ramiau kai vietoj. Nu tas irgi tiesa, mūsų tai mokykla visai prie namų, per kiemą pereini ir mokykla Bet pati tik pradinę joje baigiau paskui į 7vidurinę važinėdavau. O bratkis džiaugesi, kad ne paskui seses bėgo, nes būdavo mes anksčiausei kelemės, kad važiuot o jis strykt iš lovos ir mokykloj. O su tais mokslais tai galas žino , aš gailiuosi, kad savo laiku nesiekiau aukštumų, dabar kišenė neišneštų o ir galvelė jau nebe ta. O tie kas be mokslų gerai gyvena kiek perkračiau pažystamų tokių nėra, na vieną pažystų, bet senais laikais jo tėvai jau gerai stovėjo, o tai reiškia taip vadinami spekulentai-verslininkai buvo ir dabar velnei žino kuo užsiima, sūnelis dundukas bet jau baisus ponas. Ai...... mat jį šunes. Aš manau zana pasikankinsi, bet kai baigsi tikrai nesigailėsi Nu gal man taip atrodo. Nes dabar prisiminiau, kad mano seska du metai kai baigė mokslus o darbuko nėra, pas vyrą kontoroj vis patirtį kaupia.
|
Atsijungęs |
| |
| dEdRA | Data: Penktadienis, 2009-05-01, 3:36 PM | Žinutė # 449 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Prisigaminau aš jau šiandienai ir rytojui valgyt, užmigdžiau mažiuką tai kaimynas grežt kalt pradėjo Ale taip atrodo, kad tuoj per sieną pas mus prasibraus Nieko nepadarysi, ne nuosavas namas
|
Atsijungęs |
| |
| Irce | Data: Penktadienis, 2009-05-01, 3:46 PM | Žinutė # 450 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zana) jie patys nežino ko nori, Cia tai tu teisi Bet as nesutinku del mokslu,kas is to,kad nesimokiau niekur,kur darba rasti,nueisiu sakys aciu visogero,atejo kokia atsilikus,jaunu ir isimokslinusiu pilna,bent kazka baigti reikia,vis kazkaip kitaip atsizvelgia,nei nieko Bet daug kas ir nuo darbdaviu priklauso... Quote (dEdRA) Nieko nepadarysi, ne nuosavas namas Pas mus ir visko pasitaiko,o kas liecia darbus tai dabar visiems sunku rasti,tiek baigus mokslus,tiek ne,bet manau ateity issimokslinusiems bus lengviau,nei tokiem kaip as
|
Atsijungęs |
| |