Kauniečių forumiukas
|
|
Irce | Data: Trečiadienis, 2009-04-29, 8:59 PM | Žinutė # 406 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sela2000) niekada jokių žaizdelių neturėjau As jau seniai zaizdele turiu,dar gimdzius nebuvau,jau turejau,kas karta kai tik nueinu pasitikrinti siuncia tyrimus i onkologini.Nesinervink tu ,gal tik siaip pridegins tau ta zaizdele,galu gale isoperuos,nors tikrai to nelinkiu...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
sela2000 | Data: Trečiadienis, 2009-04-29, 9:04 PM | Žinutė # 407 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 466
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) As jau seniai zaizdele turiu,dar gimdzius nebuvau,jau turejau,kas karta kai tik nueinu pasitikrinti siuncia tyrimus i onkologini.Nesinervink tu ,gal tik siaip pridegins tau ta zaizdele,galu gale isoperuos,nors tikrai to nelinkiu... žinau, bet tokia nuotaika durna, kad nemoku pasakyti, o dar kai mano močiutė mirė nuo gimdos vėžio,,, veju aišku aš visas mintis ir žinau, kad ryt bus geriau, bet nelabai ką galiu su savim padaryti pykstu ant savęs, kad depresuoju kol nėra reikalo, bet nesitikėjau tokios apžiūros
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Ketvirtadienis, 2009-04-30, 1:49 AM | Žinutė # 408 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sela 2000, žinau, kad lengva pasakyt.... bet nesinerink tu taip anksčiau laiko .Laikykis mergyt Pasakykit man gražuolytės kaip jūs visur suspėjat Irce6, Linuciukxxxx? Tiek gražių darbelių pridarot ir visos temos jūsų aplankytos ir visur gerą jūsų žodį galima rasti. Aš kažkaip niekur nespėju Dar jei prie kokios PS pamokos prisėdu tai ir kuičiuos - mokausi. O dar vaikus reik pamaitint ir į lauką kartu išeit. Žaviuosi jumis tiek gėrio dalinat už dyką gaišdamos savo laiką. Pamokėlių įdealumas neišpasakytas nu ir t.t. Nemėgstu tokių besikartojančių frazių ir begalinių liaubsėjimų, bet jūs čia visos tikrai esat fantastiškos :love1: Niu einu gal jau ir aš į lovele, grįš mano brangusis gegužės 10d. baigsis mano naktinėjimai
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
Paskutinį kartą redaguota dEdRA - Ketvirtadienis, 2009-04-30, 1:50 AM |
Atsijungęs |
| |
JM | Data: Ketvirtadienis, 2009-04-30, 8:16 AM | Žinutė # 409 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 112
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas,,, sela 2000,,,,stiprybės, nervai iš anksto nieko gero neduoda....viskas bus OK... Aš kol mažiukė miega ramiai kavutės pagurkšnosiu, paskui tepensim į darželį....
Paskutinį kartą redaguota JM - Ketvirtadienis, 2009-04-30, 8:16 AM |
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2009-04-30, 8:31 AM | Žinutė # 410 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labutis as ir cia su kava Sela2000 zinau,kad sunku,laikykis,viskas susitvarkys dedra aciu uz grazius zodzius Nu sukames kaip galim,nieko as nespeju ka noriu padaryti,PS visai laiko nebelieka,o turiu dar fotkiu pagrazinti vienai panelei Quote (dEdRA) grįš mano brangusis gegužės 10d. baigsis mano naktinėjimai Va va,bus tau naktineti O kiek laiko jis namie pabuna?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Ketvirtadienis, 2009-04-30, 9:41 AM | Žinutė # 411 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas visoms ,as ir jau su kavyte Sela2000 stiprybes tau ,laikykis mergyt,galvok,kad viskas turi buti gerai dedra aciu tau ,nevisur jau taip ir speju,jei pasedziu prie kompo,tai namai nukencia
|
Atsijungęs |
| |
sela2000 | Data: Ketvirtadienis, 2009-04-30, 11:08 AM | Žinutė # 412 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytelis visoms Ačiū visoms už palaikymą šiandien jau nuotaika žymiai geresnė, žinau, kad nėra gerai nervuotis anksčiau laiko, bet kartais su savim nelabai ką gali padaryti
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Ketvirtadienis, 2009-04-30, 12:39 PM | Žinutė # 413 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) O kiek laiko jis namie pabuna? 4 savaitėles na ketvirtos savaitės penktadienio rytą būna ATE. Kai 8 savaites dirba tai taip lėtai laikas eina o kai jis namie tai tas mėnesiuka tik fit ir praeitį Quote (linuciuxxxx) nevisur jau taip ir speju,jei pasedziu prie kompo,tai namai nukencia Tai vat vat ir man tas pats. O dar reik ir su sūnum kompu dalintis tai tik naktinėt ramiai ir belieka. LABAS MERGIKĖS... Aš dar vis su kava Eisiu šiandien vakare į susirinkimą mokykloje dėl ketvirtoko išleistuvių, jatau kaip greit tie metelei prabėgo Dabar vis suvokiu, kad jau vaikis vis savarankiškesnis su metais taps. Kai pagalvoju, kad dar patys gyvenimo nesusitvarkę o jau dičkis baigia užaugt Niu gerai, einu dar pašniukštinėt į jūsų kurybą, taip knieti. Vis galvojau nelįsiu kol pati neturėsiu ko parodyt, bet tas moteriškas smalsumas
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Ketvirtadienis, 2009-04-30, 12:43 PM | Žinutė # 414 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sela2000) šiandien jau nuotaika žymiai geresnė Nu ir šaunu Quote (sela2000) žinau, kad nėra gerai nervuotis anksčiau laiko, bet kartais su savim nelabai ką gali padaryti Tai čia turbūt normalu, kai kitam patart pasakyt nesinervink tai ir aš galiu, o va kai pačiai reik tų patarimų paisyt tai nelabai kas ir gaunasi Na bet tikrai reik galvot, kad viskas bus gerai tai ir bus gerai Kaip A.Mamontovas dainuoja, ''ko bijosi tas ir bus''....
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Ketvirtadienis, 2009-04-30, 12:46 PM | Žinutė # 415 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) Kai 8 savaites dirba tai taip lėtai laikas eina o kai jis namie tai tas mėnesiuka tik fit ir praeitį 12 isivaizduoju Quote (dEdRA) O dar reik ir su sūnum kompu dalintis tai tik naktinėt ramiai ir belieka. nu del sito tai as problemu neturiu,nes vyras nuperkes man kompa asmeniskai ,tai todel ir namu tvarkymas lieka antrame plane,nes pirmiausia ps ir sis forumas Quote (dEdRA) Eisiu šiandien vakare į susirinkimą mokykloje dėl ketvirtoko išleistuvių tau turetu buti smagu Quote (dEdRA) Kai pagalvoju, kad dar patys gyvenimo nesusitvarkę o jau dičkis baigia užaugt o tai ka man kalbet mano dickiai jau liepa bus 17 Quote (dEdRA) Vis galvojau nelįsiu kol pati neturėsiu ko parodyt, bet tas moteriškas smalsumas o galetum jau ka nors ir parodyti ,netikiu kad neturi ka
|
Atsijungęs |
| |
sela2000 | Data: Ketvirtadienis, 2009-04-30, 1:22 PM | Žinutė # 416 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mergičkos, o jūs gal žinote kokių gerų vaistų plaukams, nagams, odai?
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Ketvirtadienis, 2009-04-30, 1:23 PM | Žinutė # 417 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) tau turetu buti smagu Piniginei irgi jaučiu bus smagu Quote (linuciuxxxx) o tai ka man kalbet mano dickiai jau liepa bus 17 Maniškiui liepa 11, dar truputį laiko yrą Quote (linuciuxxxx) o galetum jau ka nors ir parodyti ,netikiu kad neturi ka Nu žinok tikrai nieko neturiu Aš tik labai norėjau išmokt nuotraukytes įsirėmint, bet kai čia tiek pamokų tai dabar visko noriu tai ir ten griebiu ir ten puolu ir nieko iki galo Dar labai daug ko nesuprantu ir man rodos tokių elementarių dalykų Nu su laiku gal ir aš ką parodysiu. Šiaip tai neesu meninkė ir bijau fantazijos pritrūksiu kurti tokius grožius kaip jūs Niu dabar jau tikrai einu tvarkytis
|
Atsijungęs |
| |
zana | Data: Ketvirtadienis, 2009-04-30, 1:38 PM | Žinutė # 418 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 649
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) bet va kokia etikete ar sokoladui popiereli noriu nesti tikrai copy one daro aš irgi ten spausdinau sveikutės
https://pigu.lt/rekomenduoti?hash=dcde970ba...09f2c975d946dbf
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Ketvirtadienis, 2009-04-30, 1:40 PM | Žinutė # 419 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) Dar labai daug ko nesuprantu ir man rodos tokių elementarių dalykų ko nesupranti,iskarto klausk,taip greiciau ismoksi ,is patirties patariu Quote (sela2000) o jūs gal žinote kokių gerų vaistų plaukams, nagams, oda net neisivaizduoju,siaip esu bandziusi,perfectil,bet negaliu pasakyti kad jie man labai padejo ,o dabar tai jie isvis ziauriai pabrange
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Ketvirtadienis, 2009-04-30, 1:41 PM | Žinutė # 420 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau