Photoshop'o draugės ne apie photoshop'ą-3 tema
|
|
plepute | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:21 PM | Žinutė # 1096 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) as neturiu kur grizti..mano imone bankrutavo..nuo liepos as bedarbe bet seip galvoju per ziema namie dar buyti..mazius i darzeli prades eiti tai vistiek labiau sirgs..o nuo pavasario rimtai pradesiu ieskotis..bet bus matyti kaip viskas susiklostys eik i birza ir dar puse metu piniegliu gausi Quote (sandrulia7) Pas mane nebankrutavo, bet mano etato žinau, kad jau nebėra, todėl grįžusi būsiu atleista... tavo etato panaikinti negalejo, tau darbo vieta bet kokiu atveju priklauso ir jie privalo ja laikyti, o jei nores atleisti nepamirsk kompensaciju issireikalauti, juk turi mazameti vaika, o tokiu atveju apie atleidima turi pranesti pries kelis menesius ir sudaryti palanku darbo grafika susirasti kitam darbui
|
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:21 PM | Žinutė # 1097 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sandrulia7) a tai jus vis dar apie ta krize... Aha, ir vėl ji mus užpuolė.. kazkaip ta krize pas mumis ne tiek jau ir jaucias..nu tik tiek kad darbu sunkiau gaut..nu bet kas iesko tas randa..
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:21 PM | Žinutė # 1098 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) TU ANTRA LELIUKA ISITAISYK O cia gera ideja Sandrulia ir tie patys pinigai man atrodo Quote (linuciuxxxx) GERAI,KAD TIK AKYSE Baik cia sposinti Quote (sandrulia7) dar mažiukas, dar negula ir nerekauja jei ko neperku Maniskiai nei vienas nekrisdavo ir nekrenta,geri vaikai (tfu tfu tfu)
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:23 PM | Žinutė # 1099 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sandrulia7) O jo pas mus net nebuvo Taip nebuvo... a apie ta gripas cia visi karke karke gripas kiauliu ..taip toliau..o daba kazkaip nutilo..zmones iveike ta pauksciu gripa tai ir kiaules grpas neisgasdino..kazin istikruju ar tas gripas te ir bvo kazi nuo ko mire te tie zmones kur gripas tipo buva...
|
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:24 PM | Žinutė # 1100 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Quote (sandrulia7) dar mažiukas, dar negula ir nerekauja jei ko neperku Maniskiai nei vienas nekrisdavo ir nekrenta,geri vaikai (tfu tfu tfu) mano ir nekrenta pardej..jei pasaku kad ne padedam i veta tuom ir baigas..o jei jau labai matau kad nori tai perku..arba kazka kita paimam pigesni..
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:25 PM | Žinutė # 1101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sandrulia7, jei moki is vilnos daryti, tai gali pabandyti ir verti is karoliuku per sventes manau tokius labai puikiai perka
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:25 PM | Žinutė # 1102 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu aisku tada...nieko, kaip nors...stampuosim babkes...va Dani84 jau isivaziavo kaip maciau
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:26 PM | Žinutė # 1103 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Baik cia sposinti NU KAIP GI BE SPOSU JUK LIUDNA BUS
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:26 PM | Žinutė # 1104 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sandrulia7) kai tokia situacija su darbais, tai grįžčiau jei tik priimtų... Tai kad pasirinkimo nera,as dziaugiuosi kad nemeta lauk Quote (sandrulia7) i daug laiko buvai namie Nemazai Quote (plepute) tau darbo vieta bet kokiu atveju priklauso ir jie privalo ja laikyti, o jei nores atleisti nepamirsk kompensaciju issireikalauti, juk turi mazameti vaika, o tokiu atveju apie atleidima turi pranesti pries kelis menesius ir sudaryti palanku darbo grafika susirasti kitam darbui Va atejo protingas zmogiukas Tikra tiesa,man snd ir personalo vedeja pasake,kad negali manes atleisti,nes pagal istatymus as turiu teise grysti i savo darbo vieta Aisku jei darboviete bankrutavus tai cia kalbos nera. Quote (jurgiux28) bet kas iesko tas randa.. Jums gerai.
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:27 PM | Žinutė # 1105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) .va Dani84 jau isivaziavo kaip maciau TAIP TAIP DANI TUOJ TRUPUTI ISIVAZIUOS IR VISKAS BUS OKEI
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:27 PM | Žinutė # 1106 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5896
Apdovanojimai: 22
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (plepute) tavo etato panaikinti negalejo Mano etatas panaikintas, tikrai žinau... Quote (plepute) tau darbo vieta bet kokiu atveju priklauso ir jie privalo ja laikyti Aš kiek suprantu, tai man turi siūlyti kitą vietą, bet jei atleido ir mane pavaduojančia merginą... Quote (plepute) nepamirsk kompensaciju issireikalauti, juk turi mazameti vaika Jo, mane turės įdarbinti 4 mėnesiams plius kompensacija. Bet mano darbovietė yra linkusi iškart sumokėti visą kompensaciją, nes atleidžiamas žmogus banke skaitomas nepatikimu... Gausiu pinigėlių už 6 mėnesius arba įdarbins kita darbą dirbti jei bus kokia pareigybė steigiama... Šitą žinau... plepute, vistiek labai ačiūū Kažkaip ramiau iškarto
El.parduotuve www.sdgsventems.lt
|
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:27 PM | Žinutė # 1107 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| SANDRULIA7 AS KAIP PASTEBEJAU TU MUDVI SU LINUCIUXXX PAINIOJI A MES TOKISO PANASIOS ESAM
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:29 PM | Žinutė # 1108 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgiux28) .kazin istikruju ar tas gripas te ir bvo kazi nuo ko mire te tie zmones kur gripas tipo buva... A biesas zino,kaip ten buvo Quote (jurgiux28) arba kazka kita paimam pigesni Tai ir as taip prasisuku Quote (Atile) .stampuosim babkes...va Dani84 jau isivaziavo kaip maciau Aga,atidarysim fabrikeli,paskui visas uzdarys i Panevezi Quote (linuciuxxxx) JUK LIUDNA BUS tai aisku liunda,sposink dazniau
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:30 PM | Žinutė # 1109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgiux28) A MES TOKISO PANASIOS ESAM NU MATAI NELABAI GERAI NUO PIETU PRADETI SAMPA GERTI
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:30 PM | Žinutė # 1110 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5896
Apdovanojimai: 22
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) O cia gera ideja Sandrulia Žinok situo klausimu diskutuojame su vyru Bet va neaišku kaip su tomis motinystės pašalpomis bus nuo birželio Gerai jei leis du metus sedeti, tik sumažins pašalpas - toks variantas man tinka O jei bus tik metai, kur tada antra vaiką paliksiu... Quote (jurgiux28) SANDRULIA7 AS KAIP PASTEBEJAU TU MUDVI SU LINUCIUXXX PAINIOJI Negali buti Pirmai atsisveikinau su tavimi, nes esu mandagi ir tu buvai forume O dabar ka parasiau ne taip. kad sakai jog supainiojau? Atrodo nepainioju
El.parduotuve www.sdgsventems.lt
|
Atsijungęs |
| |