Photoshop'o draugės ne apie photoshop'ą-3 tema
|
|
sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:31 PM | Žinutė # 1111 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5896
Apdovanojimai: 22
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) NU MATAI NELABAI GERAI NUO PIETU PRADETI SAMPA GERTI Ir dar dvi bonkos iškarto Ir tooooks tortas
El.parduotuve www.sdgsventems.lt
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:31 PM | Žinutė # 1112 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus irgi vien tik tevelis dirba ir jei ne jo papildomi darbai tai kazin kaip butu rugseji pati is darbo isejau, nes nenorejau mazes i darza vesti o palikti nebuvo su kuo, o ir pati norejau su mazike pabuti, nes labai mazai buvau... buciau zinojusi, kad sausi mazins darbuotoju skaiciau buciau tada isejusi.. na bet yra kaip yra
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:32 PM | Žinutė # 1113 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sandrulia7) kur tada antra vaiką paliksiu... Tai va,kad nera kur palikti tokiu maziu.Bet gerai pamascius antro leliaus vistiek reiks kada
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:32 PM | Žinutė # 1114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) tie patys pinigai man atrodo Pinigai tai tie patys Quote (plepute) gali pabandyti ir verti is karoliuku Tai moku aš ir iš karoliukų verti, bet ... Quote (Atile) va Dani84 jau isivaziavo kaip maciau Aha, mačiau ir aš, kad pasigaminti galima pinigėliu
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:33 PM | Žinutė # 1115 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) ,paskui visas uzdarys i Panevezi NU JEI VISAS KARTU,TAI AS NIEKO PRIES Quote (Irce6) tai aisku liunda,sposink dazniau TAI,KAD JAU MANAU PER DAZNAI AS CIA PASPOSINU KAD KIENO NORS RUSTYBES NEUZSITRAUKCIAU
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:33 PM | Žinutė # 1116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Aga,atidarysim fabrikeli,paskui visas uzdarys i Panevezi tai nieko..as jums dziovintos bulkos per tvora imesiu
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:34 PM | Žinutė # 1117 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sandrulia7) Ir tooooks tortas A TAI TAU NUO TORTO,O AS GALVOJAU,KAD NUO SAMPANO
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:35 PM | Žinutė # 1118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (plepute) i norejau su mazike pabuti, nes labai mazai buvau... buciau zinojusi, kad sausi mazins darbuotoju skaiciau buciau tada isejusi.. na bet yra kaip yra Aisku yra kaip yra As tai norejau dar metus namie pabuti ir vyras nepriestaravo,bet kai sumazino atlyginima jam,tai jau ne kas Vistiek jam geriau kai as namie,valgyt padaryta,vaikai suziureti,o kai eisiu teks namie paciam daugiau suktis.
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:35 PM | Žinutė # 1119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (plepute) pas mus irgi vien tik tevelis dirba ir jei ne jo papildomi darbai tai kazin kaip butu Pas mane pašalpa dvigubai didesne nei vyro alga... Iš vyro algos mirtume badu arba kaime sedėčiau su vaiku. Quote (Irce6) Tai va,kad nera kur palikti tokiu maziu Mano tėvas į pensiją išeina, tai pabūtų jis... Bet... Quote (Irce6) gerai pamascius antro leliaus vistiek reiks kada Ir aš labai noriu kito leliuko. Donatukui butu jau du metukai, metu skirtumas butu idealus. Man vienas sedejimas namuose. Idealu, tik va su ta nauja prezidente neaisku kaip bus. Nors ji per zinias varianta kuri sake del motinystės pasalpu, tai man patiko ir tiko. Na kad palikti du metus, tik sumažinti išmokas... Kad ir sumažins, man labiau namie buti apsimokes...
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:36 PM | Žinutė # 1120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Va atejo protingas zmogiukas Tikra tiesa,man snd ir personalo vedeja pasake,kad negali manes atleisti,nes pagal istatymus as turiu teise grysti i savo darbo vieta Aisku jei darboviete bankrutavus tai cia kalbos nera taip kai imone bankrutuoja tai jau nieko nepadarysi, o vat kai isdurineja zmones, tai jau kitas reikalas, turi zmogus pats dometis kas tau priklauso pagal istatymus jei ne, tai ir ant galvos uzlips Quote (sandrulia7) Aš kiek suprantu, tai man turi siūlyti kitą vietą, bet jei atleido ir mane pavaduojančia merginą... na ir kas kad atleido, tau vieta vistiek privalo buti taip, kad ramiai, na o kad ismokes uz 6men i prieki, tai vel gi gerai, i birza dar nueisi vel gausi 6menesiukus pasalpele ir bus ramiau
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:36 PM | Žinutė # 1121 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) as jums dziovintos bulkos per tvora imesiu Ir tai bus didelis ačiūūūū
|
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:36 PM | Žinutė # 1122 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sandrulia7) SANDRULIA7 AS KAIP PASTEBEJAU TU MUDVI SU LINUCIUXXX PAINIOJI Negali buti 8 Pirmai atsisveikinau su tavimi, nes esu mandagi ir tu buvai forum NU ATSISVEIKINAI..BET KAD AS NESIRUOSAU ISEIT..NIEKUR NERASIAU BYE MERGINOS..LINUCIUXX LYG RASE.. VAKAR IR SUSIPAINIOJUS BUVAI..KAD NE LINUCIUUXXX FONUS MODERUOJ ..
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:36 PM | Žinutė # 1123 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) A TAI TAU NUO TORTO,O AS GALVOJAU,KAD NUO SAMPANO Ir nuo to, ir nuo to
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:37 PM | Žinutė # 1124 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) JEI VISAS KARTU,TAI AS NIEKO PRIES As ir,ten vistiek ko gero ir kompai yra Quote (linuciuxxxx) KAD KIENO NORS RUSTYBES NEUZSITRAUKCIAU Cia daba kas,kokia dar rustybe,gi mums linksmiau Quote (linuciuxxxx) as jums dziovintos bulkos per tvora imesiu Cha man rodos ir pati kartu butum uzdaryta
|
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Trečiadienis, 2009-05-20, 3:38 PM | Žinutė # 1125 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sandrulia7) Quote (linuciuxxxx) NU MATAI NELABAI GERAI NUO PIETU PRADETI SAMPA GERTI Ir dar dvi bonkos iškarto -cha- -cha- Ir tooooks tortas NUO LABO RYTO PJANKE VYKSTA TAI VA KAME REIKALAS ..
|
Atsijungęs |
| |