Pajūrio forumiukas
|
|
Leila | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-19, 11:02 AM | Žinutė # 121 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) spėju ,kad ausytės kažkiek atllepusios ane Man atrodo,kad ner labai atlepusios.Cia dar maziukas buvo Mokykloj vaikai saiposi.Ziaurus vaikai siais laikais is tikro
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-19, 11:03 AM | Žinutė # 122 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 298
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) O kam dabar prireikė Kepk kepk,reikia o ir laiko kiek suvalgo tie kepimai bet gražu bus ai dėl darbo.. žinau,tik kad nuo forumo neatsiplėšiu..bet reik kitaip nespėsiu
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-19, 11:06 AM | Žinutė # 123 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nuo frm ir man neina atsiplesti.Greta saukia kitam kambari.Kai verkt prades varysiu.Geras vaikas su zaisliukais zaidzia,nors mamai lengviau
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-19, 11:06 AM | Žinutė # 124 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Man atrodo,kad ner labai atlepusios.Cia dar maziukas buvo Nu tikrai ,kad nėr labai blogai,bet matyt vaikui užtenka ,kad kompleksus įsivaryt Quote (Leila) Mokykloj vaikai saiposi.Ziaurus vaikai siais laikais is tikro O taip,tikra tiesa... Quote (Saulytė) žinau,tik kad nuo forumo neatsiplėšiu..bet reik kitaip nespėsiu Va va ,man irgi reik eit darbukus nudirbt,o nepakeliu minkštosios nuo kėdės
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-19, 11:07 AM | Žinutė # 125 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Nuo frm ir man neina atsiplesti.Greta saukia kitam kambari.Kai verkt prades varysiu.Geras vaikas su zaisliukais zaidzia,nors mamai lengviau Šaunuolė mergytė Beje labai gražus tavo berniukas
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-19, 11:07 AM | Žinutė # 126 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Leila,nėr atlėpusios,normaliai viskas,pas maniški panašiai..tik jis neima galvon nebent taviškis jautrus labai,o vaikai iškart mato kai reaguoja,turiu patirties su vyriausiaja tokioj situacijoj,nepadeda nė pokyčiai tada merginos,atsiprašauuž gramatines klaidas..kažko šian nusirašau visai
Paskutinį kartą redaguota Saulytė - Ketvirtadienis, 2009-11-19, 11:10 AM |
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-19, 11:09 AM | Žinutė # 127 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Mokykloj vaikai saiposi.Ziaurus vaikai siais laikais is tikro visais laikais buvo. bet seip tai nelabai ir matos,buciau nezinojus net nepastebeciau.
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-19, 11:09 AM | Žinutė # 128 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tai va,kad neina atsneketi.Prigasdinau,kad lb skaudes nemarins taves. nepasiduoda.Iskentesiu sake.
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-19, 11:12 AM | Žinutė # 129 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) nepasiduoda.Iskentesiu sake. Matyt tikrai jau visas tas pašaipas krauna vaikas širdelėn
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-19, 11:14 AM | Žinutė # 130 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Tai va,kad neina atsneketi.Prigasdinau,kad lb skaudes nemarins taves. nepasiduoda.Iskentesiu sake. mano mergina tūrėjo tą kompleksą,tai aš tikriausiai labai baisi mama ,bet pasakiau nedarysim jokių bereikalyngų operacijų,kai būsi suaugus ir pati save išlaikysi,jei norėsi pasidarysi,o aš NESUTINKU dabar jai penkiolika,tai susitaikė..ir viskas normoj..
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-19, 11:14 AM | Žinutė # 131 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saulytė) ,turiu patirties su vyriausiaja tokioj situacijoj,nepadeda nė pokyčiai tada Kai pagalvoji kiek kartu išgyveni pergyvenimų kartu su vaikais ...vat iš ko žylam ir raukšlėjamės ,bet faktas ,kad ir džiaugsmas tie vaikai..nors ir prinervina kai kada
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-19, 11:16 AM | Žinutė # 132 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Daktarai pasakys kiek proc. cia pas mus netvarkoj.Jau prie kompo sedim dviese issisiepe.Zaislai atsibodo.Per stala patrankyt idomiau
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-19, 11:17 AM | Žinutė # 133 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Matyt tikrai jau visas tas pašaipas krauna vaikas širdelėn bet ar operaciją pakeis vaikų požiūrį aš kažkaip visad dar pagalvoju ar nebus blogiau,kvaila,bet
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-19, 11:19 AM | Žinutė # 134 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Kai pagalvoji kiek kartu išgyveni pergyvenimų kartu su vaikais ...vat iš ko žylam ir raukšlėjamės ,bet faktas ,kad ir džiaugsmas tie vaikai..nors ir prinervina kai kada sisiškai sutinku,jie mūsų mūsų gėris Quote (Leila) Daktarai pasakys kiek proc. cia pas mus netvarkoj.Jau prie kompo sedim dviese issisiepe.Zaislai atsibodo.Per stala patrankyt idomiau
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-19, 11:19 AM | Žinutė # 135 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saulytė) mano mergina tūrėjo tą kompleksą,tai aš tikriausiai labai baisi mama ,bet pasakiau nedarysim jokių bereikalyngų operacijų,kai būsi suaugus ir pati save išlaikysi,jei norėsi pasidarysi,o aš NESUTINKU dabar jai penkiolika,tai susitaikė..ir viskas normoj.. Berniukam kitaip,nein paslepti po plaukais kai trumpi padarysim ta operacija,kai numirsiu gal paminkla pastatys
|
Atsijungęs |
| |