Plepam prie kavos puodelio 34 tema.
|
|
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2009-08-12, 12:26 PM | Žinutė # 466 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ledelis, bek bek ikiukas as ksaitau apie ta dieta
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-08-12, 2:42 PM | Žinutė # 467 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) Laurituke, nu matai kaip puiku,as visad sau esu pasakius ka gali pradeti siandien,niekada neatidek rytojui 10 10 sekmes visoms pradedancioms,lekiu kefyro -cha- -cha- gal pigiau duos kad daug imsiu -cha- nu kiek užsipirkai?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2009-08-12, 2:47 PM | Žinutė # 468 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu kiek užsipirkai? 2 litrus viena sau,viena vyrukams vakare prie bulviu koses
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-08-12, 2:48 PM | Žinutė # 469 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanikas) tai ar jau prisipirkot kefyro -cha- aš prisipirkau jau geriu Quote (Kristalija) vaida, ne del to zinok,man kefyras visad partiko tik delto kai gamini kasdien zinai pvz kokia sriuba rygstyniu kuria as dievinu tai negi nepavalgysi nors mazo dubenelio 10 10 va,va čia ir esmė man tai nežinau kaip čia bus darai valgyti o kaip neparagauti hm nežinau nu dar kol kas gerai laikausi nors dar tik pietai išsiviriu bulvių tai valgysiu dabar Quote (ledelis) ors spec nieko nedariau taip isejo,o dabar nusiziurejau va sita tokia visai nieko ir kiek pastebejau veiksminga 10 nu ir teko lyda isbandyti 10 neblogai ten prirašyta patiko man kai laiko bus reiks pasiskaityti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2009-08-12, 2:49 PM | Žinutė # 470 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, laikykis jau stengiesi tai ir pavyks sekmes nepaklysk,jei biski ir nukrypsi jokiais budais nemesk dietos laikykis toliau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-08-12, 2:50 PM | Žinutė # 471 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) ledelis, rdau ziurineju kaip moteriskes sulieknejo vaje vaje kokie rezultatai _liuks_ _liuks_ _liuks_ nu bet super ten ką
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-08-12, 2:52 PM | Žinutė # 472 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) 2 litrus -cha- -cha- viena sau,viena vyrukams vakare prie bulviu koses 10 aš irgi nes pasakiau vyrui kad bulves virsiu su kefyru tai ir tas užsimanė teko daugiau bulvių virti ir kefyro daugiau pirkti Quote (Kristalija) Laurituke, laikykis jau stengiesi tai ir pavyks 10 _mua_ sekmes nepaklysk,jei biski ir nukrypsi jokiais budais nemesk dietos laikykis toliau _mua_ aga dabar jau susijėmiau tikrai nusprendžiau ir neturėčiau užlinkti
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2009-08-12, 2:54 PM | Žinutė # 473 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš irgi nes pasakiau vyrui kad bulves virsiu su kefyru tai ir tas užsimanė teko daugiau bulvių virti ir kefyro daugiau pirkti oi tie vyrai tai sakyk ryt gausi su manim vistos file valgyt su kefyru,berots ryt vistiena Quote (Laurituke) aga dabar jau susijėmiau tikrai nusprendžiau ir neturėčiau užlinkti sekmes.uzsuk i nauja temele kuria sukuriau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-08-12, 2:58 PM | Žinutė # 474 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) oi tie vyrai tai sakyk ryt gausi su manim vistos file valgyt su kefyru,berots ryt vistiena galvoju galvoju jo ryt vištiena Quote (Kristalija) sekmes.uzsuk i nauja temele kuria sukuriau 10 būtinai tuoj eisiu einu mėginti dar vaiką užmigdyti nemiega ir viskas žalčiukas
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2009-08-12, 3:01 PM | Žinutė # 475 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) būtinai tuoj eisiu einu mėginti dar vaiką užmigdyti nemiega ir viskas žalčiukas ok.jetau manasi numigo vos 35minutes,duodasi eina sienas ramstydamas virsdamas,matomai meigo truksta,o kai paguldau jis man lipa is lovytes,nebezinau ka bedaryt stoga jis man rauna
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-08-12, 3:11 PM | Žinutė # 476 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) ok.jetau manasi numigo vos 35minutes,duodasi eina sienas ramstydamas virsdamas,matomai meigo truksta,o kai paguldau jis man lipa is lovytes,nebezinau ka bedaryt _pikt_ _pikt_ stoga jis man rauna _pikt_ oj būna ir man tokių dienų jatau atrodo nu tiek išveda iš kantrybės kad siaubas
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2009-08-12, 3:16 PM | Žinutė # 477 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oj būna ir man tokių dienų jatau atrodo nu tiek išveda iš kantrybės kad siaubas aha tada nieko nesinori
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-08-12, 3:20 PM | Žinutė # 478 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Lūžo mano vaikinas tai ramybė valgau belvę ir geriu kefyrą oj kaip skanu bet jau persivalgiau
|
Atsijungęs |
| |
vaida | Data: Trečiadienis, 2009-08-12, 3:25 PM | Žinutė # 479 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1927
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| merginos ziuriu visi vaikai pietu beveik mazai pamiega
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2009-08-12, 3:27 PM | Žinutė # 480 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaida, oi patikek as isprotesiu tuoj eina duodasi viska vercia kaip jis nepavargsta man idomu
|
Atsijungęs |
| |