Plepam prie kavos puodelio 34 tema.
|
|
Kristalija | Data: Penktadienis, 2009-08-14, 12:37 PM | Žinutė # 556 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kristinka, nu matai kaip puiku saunuole tikrai esi as laikausi delcios dietos jau antra diena,bet ryt teks sugriezyt nes maunam i kaima mociutes gimse ten saslus kepsim tai stengsiuos kuo maziu ju valgyt ir paskui sekmadieni vel testi dieta kita savaitgali man rimtas balius tai noriu dar iki kito sestadienio numesti 3kg manau man pavyks beje galiu save pagirti nuo vakar vel kibau daryti atsilenkimu nes pilvukas a[mazejes bet yra skura reikia ja stangrinti
|
Atsijungęs |
| |
kristinka | Data: Penktadienis, 2009-08-14, 12:41 PM | Žinutė # 557 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 667
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) beje galiu save pagirti nuo vakar vel kibau daryti atsilenkimu taip nes pilvukas a[mazejes bet yra skura 12 12 reikia ja stangrinti _pikt_ oi kokia tu saunuole ir kokia istverminga ir man reiketu pradet sportuka koki Quote (Kristalija) kito sestadienio numesti 3kg tau tikrai pavyks
"Nusišypsok, juk šypsena tai lašas spindulių, kyšančių pro debesis po audros"
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Penktadienis, 2009-08-14, 12:43 PM | Žinutė # 558 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kristinka) ir man reiketu pradet sportuka koki oi sportuot man labai sunku prisiversti nu tikekimes pavyks man
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-08-14, 12:54 PM | Žinutė # 559 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) kristinka, nu matai kaip puiku _liuks_ _liuks_ saunuole tikrai esi _mua_ as laikausi delcios dietos jau antra diena,bet ryt teks sugriezyt 12 12 nes maunam i kaima mociutes gimse ten saslus kepsim tai stengsiuos kuo maziu ju valgyt ir paskui sekmadieni vel testi dieta _mua_ kita savaitgali man rimtas balius tai noriu dar iki kito sestadienio numesti 3kg manau man pavyks _mua_ beje galiu save pagirti nuo vakar vel kibau daryti atsilenkimu taip nes pilvukas a[mazejes bet yra skura 12 12 reikia ja stangrinti _pikt_ man žinok šakės šnd balius o ir ryt balius pasirodo tai šnd tik skysčius tegeriu kad vakare biški šašlų galėčiau pavalgyti ryt vėl taip darysiu tik skysčius iki vakaro gersiu o vakare užkasiu aš darau irgi pratimus vienus turiu kompe fainūs kojoms labai gerai veikia o kitus iš atminties darau kiek žinau kiek darydavau geras dalykas tik prisiversti reikia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Penktadienis, 2009-08-14, 12:56 PM | Žinutė # 560 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) man žinok šakės šnd balius o ir ryt balius pasirodo tai šnd tik skysčius tegeriu kad vakare biški šašlų galėčiau pavalgyti ryt vėl taip darysiu tik skysčius iki vakaro gersiu o vakare užkasiu aš darau irgi pratimus vienus turiu kompe fainūs kojoms labai gerai veikia o kitus iš atminties darau kiek žinau kiek darydavau geras dalykas tik prisiversti reikia jo o prisiversti yra laaabbbbai sunku as siandien valgau tik varske o ryt man versiena mesa,biski apsirikus buvau su ta dieta tai sakau gerai ryt versiena tai kirsiu saslu Laurituke, jo jei skysciu gersi o vakare uzkasi manau neuzaugs tas kylas tau
|
Atsijungęs |
| |
kristinka | Data: Penktadienis, 2009-08-14, 1:03 PM | Žinutė # 561 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 667
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ot slidus dalykas tie kiliukai Quote (Kristalija) jo o prisiversti yra laaabbbbai sunku ir man labai sunku prisiverst jau prisiverciu tai savaitele padaru ir vel nuslystu nuo mankstos lekiu mkoncervuot darzoviu
"Nusišypsok, juk šypsena tai lašas spindulių, kyšančių pro debesis po audros"
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Penktadienis, 2009-08-14, 1:12 PM | Žinutė # 562 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kristinka) ir man labai sunku prisiverst jau prisiverciu tai savaitele padaru ir vel nuslystu nuo mankstos buna ir man taip,bet viena karta atsilenkimus kiekviena diena saziningai dariau beveik 2men Quote (kristinka) lekiu mkoncervuot darzoviu sekmes konservavime
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2009-08-14, 1:21 PM | Žinutė # 563 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytukas dietininkes jus mano as cvia su kava.neseniai islipau is lovos...eisiu siuvineti toliau.ryt mano brolienes braziles gimsiukas.varysim biski atsipusti...po to 21 ar kada vel varysim pas drauge.po to rugsejo 5 mano drauges.po to rugsejo 29 mano brolio.ir prasideda va taip svesntimai ir kg auginimai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Penktadienis, 2009-08-14, 1:34 PM | Žinutė # 564 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, labukas oi ir man tie gimtadieniai,baisu zinok,man per rugpjuti ir rugseji yra 6 gimtadieniai,rugpjucio 29diena yra babytes ir kumino tai jau ryt babytes svesim o kumino kita savaitgali,paskui rugsejo 29 kumos rugsejo 30 mamos.rugsejo 8 jokubo,rugsejo 16 manojo gimse.paskui jau spali mano
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Penktadienis, 2009-08-14, 1:40 PM | Žinutė # 565 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes merginos kas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-08-14, 1:51 PM | Žinutė # 566 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) Laurituke, jo jei skysciu gersi o vakare uzkasi manau neuzaugs tas kylas tau _liuks_ _liuks_ nu jai ir užaugs ar jį numesiu nafik ups susikeikiau soriukas Quote (noele) labas rytukas dietininkes jus mano 4 as cvia su kava.neseniai islipau is lovos...eisiu siuvineti toliau.ryt mano brolienes braziles gimsiukas.varysim biski atsipusti...po to 21 ar kada vel varysim pas drauge.po to rugsejo 5 mano drauges.po to rugsejo 29 mano brolio.ir prasideda va taip svesntimai ir kg auginimai hallo smagumėlis kiek balių Quote (Kristalija) noele, labukas oi ir man tie gimtadieniai,baisu zinok,man per rugpjuti ir rugseji yra 6 gimtadieniai,rugpjucio 29diena yra babytes ir kumino tai jau ryt babytes svesim o kumino kita savaitgali,paskui rugsejo 29 kumos rugsejo 30 mamos.rugsejo 8 jokubo,rugsejo 16 manojo gimse.paskui jau spali mano 10 va jatau taip ir prasigerti galima juokauju aišku šnd begalo gera nuotaika man titanikas, labutis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Penktadienis, 2009-08-14, 2:00 PM | Žinutė # 567 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, ,šiandien visa ryta negalėjau prie jusu prisijungt,tikriausia netas grybauja dėl vėjo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2009-08-14, 2:38 PM | Žinutė # 568 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanikas) Laurituke, hallo ,šiandien visa ryta negalėjau prie jusu prisijungt,tikriausia netas grybauja dėl vėjo taip nea tavo netas nekaltas visos negalėjome įjeiti kažkas buvo sistemai bet svarbiausia kad jau viskas gerai
|
Atsijungęs |
| |
|
titanike | Data: Penktadienis, 2009-08-14, 2:54 PM | Žinutė # 570 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Simutia, gero šventimo tau,tai rydienai tau reiktu fefyro man tai jis tinka po baliuku ar yra pas jus jo
|
Atsijungęs |
| |