|
Paplepėkim prie kavos puodelio 38 tema.
|
|
| Norvile | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 8:56 AM | Žinutė # 931 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 812
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Norvile, oi prajuokinai nors ne pas mane vieną riksmai namie oi tikrai ne pas tave viena...kai kada net pries kaimynus geda...itariu ka jie pagalvoja kai as uzstaugiu Quote (noele) pasirodo ne as viena irgi tokia reksne nes as jau kai uzrekiua turbut ir kaimynai girdi.lygiai tas pats su prausimusi vakare jei kas leistu 100 kartu issimaudytu ir gueltu vonioj ilgai.tai kai uzsaukiu staigiai vandeni isleidzia maniske ir ilgaio vonioj gali mirkt...tik pasakau kag plaukucius plausim tai is vonios greit isoka sveikos....as su kavyte 
|
Atsijungęs |
| |
| Irce | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 9:30 AM | Žinutė # 932 |
[ ( DE) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Norvile) pries kaimynus geda...itariu ka jie pagalvoja kai as uzstaugiu nu ir aš pagalvoju...bet kast uri vaikų manau supranta aš prisimenu save,kai vaikų neturėjau,ir kaimynė rėkdavo ant vaiko,galvodavau nu ir mamka o dabar pati tokia Quote (Norvile) pasakau kag plaukucius plausim tai is vonios greit isoka tų plaukų niekas nemėgsta plauti,man ir nepatinka,ko iš vaikų norėt Aš jau apsižiūrėjau,apsidirbau truputį ir lekiu rimtais darbais užsiimti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 10:07 AM | Žinutė # 933 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas!Quote (Irce6) kas per žodžiai pasipasakok idomu visi rusų ir rieboki tokie nesikeiksiu aš čia,ir taip žinot svarbiausia pradžioj nekreipiau dėmesio,tai ji atėjo dar sykį ir vėl ta pati tirada...nu neiškenčiau,plekštelėjau per užpakalį,sakau dar sykį išgirsiu ir brolis gaus,nes tas rūpužiukas pamokina ir juokiasi paskui,tipo sesė keikiasi,jis čia ne prie ko na pasirodo ne pas mus vienus tokie genijai gyvena.mes tai patiem liepiam per burna trenkt.buna kartais juokinga kai koks gerulis islenda is burnytes o zygis pats sau per burna is jegu pliauks paskui verkia kad skauda/,nors neliepiam kad skaudziai save mustu>.na o apie rekimus tai as to nedarau.as tiesiog garsiai ir raiskiai issakau savo mintis [imghttp://megstamiausias.ucoz.com/sm/3.gif[/img] gerai kad kaimynai toli.
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 10:16 AM | Žinutė # 934 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Norvile) maniske ir ilgaio vonioj gali mirkt...tik pasakau kag plaukucius plausim tai is vonios greit isoka ale ziuriu pas daug ka vaikai vienodi.nors mes zygio i vonia iki 2,5 metu negalejom ikelt.vaikui isterija didziausia,tik bliude kriauklei ir ne kitaip.o daba jau is broliu ismoko''plaukti'',''nardyti''.daznai buna kad visi trys subines sukisa tai tada geriau i vonia be guminiu neit<cia nuosavo namo privalumas,nes kaimynai tai plauktu>
|
Atsijungęs |
| |
| Irce | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 11:17 AM | Žinutė # 935 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) pasirodo ne pas mus vienus tokie genijai gyvena.mes tai patiem liepiam per burna trenkt.buna kartais juokinga kai koks gerulis islenda is burnytes o zygis pats sau per burna is jegu pliauks juokas paskui verkia kad skauda/ o man smagu,kad ir ne pas mus vienus taip yra gerai sumąstyta su tuo pliaukštelėjimu per burną,reiks išbandyt ir man Quote (idit) tada geriau i vonia be guminiu neit tai va,gerai kai nuosavas namas Šnd pradėjau generalinę daryt,vonioj apsitvarkiau truputį,dar pratęsimas bus,va tik kavutės atsigeriu ir toliau lekiu darbuotis kažko šnd yra ūpas tvarkytis,reikia naudotis proga,nes ne kasdieną tas ūpas ateina
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 11:22 AM | Žinutė # 936 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) kažko šnd yra ūpas tvarkytis,reikia naudotis proga,nes ne kasdieną tas ūpas ateina man kai uzeina tai per kokias 3 val sugebu visus kampus sutvarkyt.ziuriu reiktu ir pas mane vel generaline daryt,bet siandien tingiu.reik baigt blizgucius siuti,liko dar 2 kostiumai.padarysiu valgyt ir vaziuosiu i sventes
|
Atsijungęs |
| |
| Irce | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 11:28 AM | Žinutė # 937 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kai uzeina tai per kokias 3 val sugebu visus kampus sutvarkyt ohoo na ir sugebi tu aš taip nemoku,net per dieną visų kampų nesutvarkysiu,nusikalu tik nes jau kai darau tai viską tenka pertvarkyt,pradedant spintom,sekcija,vaikų kambarį,o kur dar virtuvė...pasiskirstau,vieną dieną vonią tvarkau,kitą mūsų kambarį ir t.t.,kaip jūs sugebat namus susitvarkyti,o dar ne vienas aukštas būna Quote (idit) reik baigt blizgucius siuti,liko dar 2 kostiumai.padarysiu valgyt ir vaziuosiu i sventes kaip fainai,čia darželį pas mus mokykloj ryt šioks toks vakarėlis,karnavalų čia nedaro,vežė antradienį pas senelį į lėlių teatrą,nu patenkintas bachūras grįžo o kai karnavalų nėra tai ir kostiumų nereikia daryti,nes aš nesu gabi ant tokių darbų
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 11:38 AM | Žinutė # 938 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) ohoo na ir sugebi tu aš taip nemoku,net per dieną visų kampų nesutvarkysiu,nusikalu tik nes jau kai darau tai viską tenka pertvarkyt,pradedant spintom,sekcija,vaikų kambarį,o kur dar virtuvė...pasiskirstau,vieną dieną vonią tvarkau,kitą mūsų kambarį ir t.t.,kaip jūs sugebat namus susitvarkyti,o dar ne vienas aukštas būna na kadangi kvadratura nera didele<tik 80kv>.tai pradedu nuo vaikinu kampo,paskui per spintas,i miegamaji ir apacioj tik svetaine su virtuve.langu kas savaite nevalau tik karta i men,lovas irgi tik karta i men atitraukineju.gal del to tiek ir trunku.Quote (Irce6) kaip fainai,čia darželį aha.gerai supuole siemet.pirma dickiam o paskui mazajam<iskart>.tai pora val pasidziaugsiu. Quote (Irce6) o kai karnavalų nėra tai ir kostiumų nereikia daryti,nes aš nesu gabi ant tokių darbų kaip as laukiu kada nebereiks galvot,nes jau nuo vasaros pradedu mastyt.o dar tos papildomos sventes<kiti su vienu issisemia>.
|
Atsijungęs |
| |
| Irce | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 11:51 AM | Žinutė # 939 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) langu kas savaite nevalau tik karta i men,lovas irgi tik karta i men atitraukineju.gal del to tiek ir trunku. aš dabar retai generalinę darau,kai dirbt pradėjau apleidau namus užtai ir tenka kuistis paskui kelias dienas Quote (idit) gerai supuole siemet.pirma dickiam o paskui mazajam.tai pora val pasidziaugsiu. smagu bus,geros tau šventės Quote (idit) au nuo vasaros pradedu mastyt.o dar tos papildomos sventes. tikrai galvos skausmas tėvams tos šventės...o jei dar trim galvot nuprotėčiau aš
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 11:56 AM | Žinutė # 940 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) tikrai galvos skausmas tėvams tos šventės...o jei dar trim galvot nuprotėčiau aš iprastum,gi su dviem ipratai
|
Atsijungęs |
| |
| Irce | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 11:58 AM | Žinutė # 941 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) iprastum,gi su dviem ipratai aga,bet jokių kostiumų neteko daryt,darželį vienais metais zuikiu vaikas buvo,gavau ausis,prisiuvau uodegą prie kelnių,dar blizgučių ir gerai buvo o va kai mažė eis,jei reiks daryti,tai bus man ką veikti Lekiu toliau kuistis
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 12:08 PM | Žinutė # 942 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės ką veikinėjate?aš tai nuo ryto norėjau labai tvarkytis tai viską susitvarkiau laukiu dabar močiutės ateis mažiaus pažiūrėti aš eisiu pabaigti dovanas supirkti dar sakau į soleriumą būtų gerai nueiti pasideginti aš jame labai atsipalaiduoju ir šiltą mažius filmukus žiūri tai ramybė reiks eiti pakurti židinį blemba kai tie šalčiai tai dažnai kurti reikia kai nebuvo taip šaltą tai du kartais ir fsio o dabar jau daugiau kartų reikia kai lauke virš 10 laikosi kelintą dieną ir vaiką į lauką vesti baisu kai taip šaltą.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| jurgutex | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 12:08 PM | Žinutė # 943 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas, kaip jums gerai, kad turit noro tvarkytis Aš net susišukuoti tingiu Mažė naktį labai blogai miegojo, tai dabar aš kaip zombiukas jaučiuosi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 12:09 PM | Žinutė # 944 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) Aš net susišukuoti tingiu Mažė naktį labai blogai miegojo, tai dabar aš kaip zombiukas jaučiuosi sveikute neišsimiegojai tai todėl ir neturi noro man irgi būna tokių dienų jaučiu visoms taip būna kad net šjkuotis tyngi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 12:42 PM | Žinutė # 945 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes nu as geriau uzreksiu nei kad musiu vaika.ji jau mano rekimo ir bijo.arba pasakau kad dabar duosiu i sikna.oj kokia gerute buna.musu tetis kvailys megejas pasmusti man mazute.oj tada staugiu ir ant jo...ir babam.tai jis mane bambekle vadina
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |