|
Paplepėkim prie kavos puodelio 38 tema.
|
|
| noele | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 12:44 PM | Žinutė # 946 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| reiktu ir man namie generaline pasidaryti.nieko nuo rytojaus klaudytei atostogos.tai jau teks issikuopti..vakar pelesius nuo langu nuvaliau..oj nekenciu kai cia pas tuos anglus pelija viskas senos statybos namuose
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Kipsiuke | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 1:03 PM | Žinutė # 947 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba diena visoms

|
Atsijungęs |
| |
| Kipsiuke | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 1:04 PM | Žinutė # 948 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) reiktu ir man namie generaline pasidaryti.nieko nuo rytojaus klaudytei atostogos.tai jau teks issikuopti..vakar pelesius nuo langu nuvaliau..oj nekenciu kai cia pas tuos anglus pelija viskas senos statybos namuose 12 as tai siandien vyra versiu baldus perstuminet kai gris :d

|
Atsijungęs |
| |
| Kipsiuke | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 1:17 PM | Žinutė # 949 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ar yra cia kas?

|
Atsijungęs |
| |
| jurgutex | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 1:47 PM | Žinutė # 950 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) as tai siandien vyra versiu baldus perstuminet kai gris :d o kam tuos baldus stumdysit? 
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| laurintare | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 1:49 PM | Žinutė # 951 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba dienike.Kur visos As katik is gydytojos,ji jau norejo leisti vaika i darzeli nuo pirmadienio,o kai vaikas serga slogomis ir koseja... Tai pirmadieni dar vaziuosime pasirodyti.Ir tikiu,kad jau antrad sakys vesti...Siaip butu gerai,kad pasveiktu,nes svente darzely Vakar velai vakare gavau sms,kad viena mamyte renka po 20lt aukletojoms,tai galvoju kaip man perduot tuos pinigus,kad vaikas nelenko darzelio,teks nuvezti ir viskas.

|
Atsijungęs |
| |
| Kristalija | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 1:55 PM | Žinutė # 952 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) kai vaikas serga slogomis ir koseja.. jetau kokia gydytoja tegu pasveiksta gerai,paskui ir atkrenta vaikuciai ,kad neissigydo pilnai,sveikatytes jums labas mergytes as katik is miesto parejau,jergus kad salta,nusalau nosi tai sildausi su arbatike 5val darzelyje susirinkimas,tarsimes del eglutes
|
Atsijungęs |
| |
| Irce | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 1:57 PM | Žinutė # 953 |
[ ( DE) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, mes ir neinam į lauką,ne dėlto,kad šalta,bet vėjas šaltas,o dar kai tiek šalčio geriau namie pabūti Quote (jurgutex) Mažė naktį labai blogai miegojo, tai dabar aš kaip zombiukas jaučiuosi užjaučiu,žinau ką tai reiškia ir galiu paguosti,kad baigsis visa tai ir pasimirš,vaikai greitai auga Quote (noele) as geriau uzreksiu nei kad musiu vaika pa smane rėkimas nevisad padeda,esu abiem jau diržą paėmus,nu ir ką,nesijaučiu dėl to bloga mama,tai nereiškia,kad esu už vaikų mušimą,tiesiog būna dienų,kai taip išveda iš kantrybės,jog nžn ko griebtis...manau ne man vienai taip...ir čia nėra ko lyginti,kai vaikas primušamas taip,kad lieka mėlynės,mano kaimynė taip savo mergytę prilupo,kad išvežė į vaikų namus,nors tokia ten ir mama,geria ir t.t.,bet mergytės gaila.... Nu ir temą užvedžiau... noele, mano vyras,kaip tik nemuša vaikų,jo balso užtenka ir abu kaip angeliukai pripratę jau prie mano rėkimo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
| laurintare | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 1:59 PM | Žinutė # 954 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) tai sildausi su arbatike 4 5val darzelyje susirinkimas,tarsimes del eglutes sok Tai ir pas jus velokai eglute? Linkiu susilti,nes tikrai nekas lauke.Mes su vyru buvom isvaziave i maxima,bet teko pavargti,nes uzsalo dyzelinas,nes jis vasarinis buvo,tai kol neatskiedeme degalineje su zieminiu tol vis geso masina

|
Atsijungęs |
| |
| Irce | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 2:01 PM | Žinutė # 955 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) nekenciu kai cia pas tuos anglus pelija viskas senos statybos namuose pelija ne tik pas anglus... Kipsiuke, laba laurintare, jau tos gydytojos...maniškė kaip tik,jei yra kur palikt,liepdavo ir laikyt namie,kol visai pasveiks Quote (laurintare) kaip man perduot tuos pinigus,kad vaikas nelenko darzelio,teks nuvezti ir viskas. tai jau teks vežti Quote (Kristalija) 5val darzelyje susirinkimas,tarsimes del eglutes kaip smagu tos eglutės darželį mokykloj jau kitaip viskas
|
Atsijungęs |
| |
| Irce | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 2:02 PM | Žinutė # 956 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) uzsalo dyzelinas,nes jis vasarinis buvo,tai kol neatskiedeme degalineje su zieminiu tol vis geso masina vaje,užjaučiu
|
Atsijungęs |
| |
| laurintare | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 2:02 PM | Žinutė # 957 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Visos uzrekiame,nes musu kantrybe negelezine,juolab,kad geruoju neina susisneketi Maniske,net negirdi ka jai sakau kartais,tai kaip turi su tokiu vaiku bendrauti?pradzioje bandai svelniai prisnekint,bet jei nieko is to nepesi,tai ir imiesi to rekimo ar ko

|
Atsijungęs |
| |
| laurintare | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 2:05 PM | Žinutė # 958 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) vaje,užjaučiu Na svarbu,kad nenusalome ir viskas issisprende Ir dar nuotykis,maximoje paduodu 100lt vienoje lentoje o paradaveja sako,kad nerodo vandens zenklu Vyras pasiuto,sako is bankomato emes pinigus...Na maniau jau supakuos ,bet nuejo i kita kasa,nusprende,kad yra nepadirbtas ir prieme,tipo galejo buti isskalbtas tas 100lt

|
Atsijungęs |
| |
| Irce | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 2:06 PM | Žinutė # 959 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) pradzioje bandai svelniai prisnekint,bet jei nieko is to nepesi,tai ir imiesi to rekimo ar ko ir pas mane taip,ypač su bachūru kariauju,mergaitė dar nieko,o va sūnus...prisigaudo mokykloj visokių bajerių ...jau kuo toliau tuo baisiau...užsispyrę mes abu,nebe reikalo ožiaragiai ir dar drakono metais abu gimę jis pyksta,pykstu ir aš,atsiprašyt oi kaip sunku
|
Atsijungęs |
| |
| laurintare | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 2:07 PM | Žinutė # 960 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) jau tos gydytojos...maniškė kaip tik,jei yra kur palikt,liepdavo ir laikyt namie,kol visai pasveiks Gydytoja pas mus gera,tik ji sako,kad tas kosulys jai gali ir 3 savaites nepraeiti.O man svarbu,ir kad nebekosetu ir kad slogos nebutu.Na matysime iki pirmad dar yra laiko

|
Atsijungęs |
| |