|
Paplepėkim prie kavos puodelio 38 tema.
|
|
| Irce | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 2:55 PM | Žinutė # 976 |
[ ( DE) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) siandien paskutine diena.tai gal neatkris. gal viskas bus gerai,nesirkit Quote (vaidabas) dabar prasides kitas etapas, pasiruosimas komunijai, isleistuvem..ir kaip sunku, jei viska reik mums 5, toms pacioms mamoms daryt, kai kuriu dar nuo 1klases nepazystam, joms neidomu nei ka vaikai daro, nei ko jiems reikia oi kaip užjaučiu pas mus tėvai labai aktyvūs,net mokytoja giria visus,per susirinkimus beveik visi ateina,nebent kam dirbt išpuola
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 3:00 PM | Žinutė # 977 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) pas mus tėvai labai aktyvūs,net mokytoja giria visus,per susirinkimus beveik visi ateina,nebent kam dirbt išpuola _liuks_ kaip jums faina, pas mus neateina daugiausia tie, kurie nieko neveikia, nedirba, ka noret, klasej puse vaiku, is asocialiu seimu o as filmavau, ir foto nieko neturiu, va viena nelabai ryski, bet imetu, maniskis Sv Juozapas, o cia jo simpatija-Marija
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Irce | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 3:28 PM | Žinutė # 978 |
[ ( DE) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) klasej puse vaiku, is asocialiu seimu liudna tada ne kas pas mus nėra tokių gaila vaikų iš tokių šeimų Quote (vaidabas) maniskis Sv Juozapas, o cia jo simpatija-Marija kaip fainai,visas spektaklis buvo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 4:05 PM | Žinutė # 979 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Laurituke, mes ir neinam į lauką,ne dėlto,kad šalta,bet vėjas šaltas,o dar kai tiek šalčio geriau namie pabūti miela va.va čia tai tiesa ėjau į pardę siaubas kaip šalta o tai vaikam visai ką tik užvežė dovanėlę vaikui nes neisime į karnavalą tai dovaną perdavė saakiau kai užmigs reiks po eglute padėti Quote (laurintare) Laba dienike.Kur visos galvoju As katik is gydytojos,ji jau norejo leisti vaika i darzeli nuo pirmadienio,o kai vaikas serga slogomis ir koseja... _pikt_ Tai pirmadieni dar vaziuosime pasirodyti.Ir tikiu,kad jau antrad sakys vesti...Siaip butu gerai,kad pasveiktu,nes svente darzely galvoju Vakar velai vakare gavau sms,kad viena mamyte renka po 20lt aukletojoms,tai galvoju kaip man perduot tuos pinigus,kad vaikas nelenko darzelio,teks nuvezti ir viskas. ogo kokia gydytoja mano kaip tik leidžia kuo ilgiau nevesti kad tik gerai išsigydyti Quote (Irce6) pa smane rėkimas nevisad padeda,esu abiem jau diržą paėmus,nu ir ką,nesijaučiu dėl to bloga mama,tai nereiškia,kad esu už vaikų mušimą,tiesiog būna dienų,kai taip išveda iš kantrybės,jog nžn ko griebtis...manau ne man vienai taip...i tikrai taip pritariu visom keturiom Quote (laurintare) Tai ir pas jus velokai eglute? Mūsų darželyje 1madienį eglutė žiūriu vėlokai kai pas kitus jau buvo Quote (laurintare) Na svarbu,kad nenusalome ir viskas issisprende Ir dar nuotykis,maximoje paduodu 100lt vienoje lentoje o paradaveja sako,kad nerodo vandens zenklu juokas juokas juokas Vyras pasiuto,sako is bankomato emes pinigus...Na maniau jau supakuos ,bet nuejo i kita kasa,nusprende,kad yra nepadirbtas ir prieme,tipo galejo buti isskalbtas tas 100lt juokas o geras nu ir nutikimas gerai kad nesupakavo už pinigų padirbinėjimą
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 10:46 PM | Žinutė # 980 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ku ku, ar yra naktibaldu? man galva kazko spaudzia, miegas neima, bet ir su PS nesidirba..., tai sakau einu pasiplepet...
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 10:48 PM | Žinutė # 981 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, aš esu dar kol kas kažko šnd čia ramu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 10:50 PM | Žinutė # 982 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as cia.eisiu neuzilgo mazute praust.suduosiu vaistuku dar profilaktiskai.vyra i darba isleisiu ir pati i lova mausiu.nes salta pas mus labai.lauke sniguriuoja minus du.ir namie jau jauciasi kad salta
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 10:50 PM | Žinutė # 983 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gal uzsieme merginos, o man didelis akmuo nukrito, kai jau karnavalas praejo, vyras net juokiasi, sako kai 3 pradinukai buvo-spedavai, o dabar nuo vieno ligone...
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 10:53 PM | Žinutė # 984 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o dabar nuo vieno ligone... oj tie vyrai.kai jau pasakys.griuk negyvas
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 10:55 PM | Žinutė # 985 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) oj tie vyrai.kai jau pasakys.griuk negyvas na kiti dar nieko, maniskis kaip juodo jumoro megejas, tai kartais su kocelu noretusi uzvost kai ka lepteli
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 11:49 PM | Žinutė # 986 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) juodo jumoro megejas maniskis jokio humoro megejas...bet ir kaip lepteli tai dieve dieve... geriausiai mano vieno brolio pravarde dabar yra google nes jis megejas savo tiesas irodineti.ir visada tiesa turi buti tik jo.bet jei kas susigincija tuoj uz kompo ir i google....
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 11:50 PM | Žinutė # 987 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) es jis megejas savo tiesas irodineti.ir visada tiesa turi buti tik jo.bet jei kas susigincija tuoj uz kompo ir i google.... juokas juokas Ooo, panasu zmogu ir as pazystu, gera ideja davei, pakrikstysiu
|
Atsijungęs |
| |
| Džakonda | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 8:19 AM | Žinutė # 988 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 71
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas.Kas kavos? Pas mus mokykloj svente buvo treciadieni,ryte tik vaikams,o vakare susirinko teveliai su vaikais.Vaikai vaidino,sugalvojo visokiu zaidimu,reikejo teveliams misles atspeti,paskui padalino mus i 2 komandas.Reikejo nupiesti uzristom akym besmegeni (teko piesti man) o antra uzdotys reikejo pripusti balionus,tai musu komanda laimejo,vaikai labai dziaugesi Labai patiko Kamilei ten,ji buvo demesio centre tarp vaiku,tai apie mane net neprisimine,o mes to metu smagiai pasisedejom su teveliais.
Tai,kas mūsų nenužudo, padaro mus dar stipresniais ;)
|
Atsijungęs |
| |
| Kristalija | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 9:16 AM | Žinutė # 989 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas na va vakar buvau susirinkime darzelyje,eglute mums treciadieni dabar suku galva kaip jokuba papuosti sake bet kokiu karnavaliniu rubu,kad ir paprastuciu,beda tame kad jam nieko negali uzdet nei ant akiu nei ant galvos jis plesia ir viskas eisiu ziuret maciau zmogaus voro kostiuma sake paruose mums programike vaikai,aukletoja sako nesupykit teveliai jei ipusejus programikei imsim ir nieko nebedarysime sako su mumis jau taip buna darysim toki sunestini baliuka,vaikams rinkom pinigeliu pirksim vienodas dovaneles,sakeme kad paskui pamate geresne nesipestu,ir aukletojom surinkome pinigeliu dabar mastau ka reikia nusinesti tu mandarinu ir sausainuku itariu jau prines kiti,tai galvoju gal vieno kasnio sumustinuku ivairiu pridaryti
|
Atsijungęs |
| |
| britnia | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 10:31 AM | Žinutė # 990 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4628
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytAS kaip sekasi? nesusalot dar? Kristalija, uoj su mana panele tas pats, jai isvis sunku aprengt nauja ruba, rekia maunas zemyn, o suknele uzmaut ti be kalbu, nenori
|
Atsijungęs |
| |