Šeštadienis, 2025-01-11, 7:49 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Photoshop'o draugės ne apie photoshopą-11 tema
IrceData: Antradienis, 2009-12-08, 8:35 PM | Žinutė # 1

[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
11-oji PLEPALIUKŲ APIE ORĄ TEMA.

Kalbame apie viską išskyrus fotošopą, tam yra kita tema. Prašome kalbėti mandagiai ir gerbti kitus forumo dalyvius. Naujai užsukusiems dalyviams TAISYKLĖS ČIA

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

MANO DARBELIAI
Atsijungęs
justux29Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 7:05 PM | Žinutė # 556

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1863
Apdovanojimai: 13
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Sveikutes
nerida, papasakok ka ten su mozila darydavai, as vargstu kol kazka sukeliu, bet supratau, kad yra lengvesnis budas ar ne? ir kodel iskeitei i opera, as tai durnele explorer naudojai, tik neseniai pradejau mozila naudoti, taip gerai pasijutau smile
Atsijungęs
justux29Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 7:06 PM | Žinutė # 557

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
nu bet jau avatarus keiti nerida, tik ka buvo kitoks juokas
Atsijungęs
dEdRAData: Penktadienis, 2010-01-22, 8:31 AM | Žinutė # 558

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (justux29)
as tai durnele explorer naudojuos, tik neseniai pradejau mozila naudoti, taip gerai pasijutau

Aš tai vis dar durnelė juokas irgi explorer išnaudoju juokas Bandau perkasti Google CHrome, kažkas panašaus į Operą, bet vakar kai pasėdėjau prie Operos netyčia tai žiū, kad visai nieko, kaži ar ir aš nebėgsiu paskui vyro meilę 10

LAAABUTIS MERGINOS

Man jau savaitgalis

VISOMS GEROS DIENELĖS mua

Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi.
A. Mamontovas
Atsijungęs
neridaData: Penktadienis, 2010-01-22, 9:48 AM | Žinutė # 559

[ (US) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (justux29)
nerida, papasakok ka ten su mozila darydavai, as vargstu kol kazka sukeliu, bet supratau, kad yra lengvesnis budas ar ne

nezinau ka tau papasakot?ka tu nori sukelti?nelabai ir as viska zinau nors ilga laika mozila naudojau,bet teko iskeist i opera,nes pvz.is sio puslapio pradejo ismetinet kas minute,kitur budavo nieko,manau narsykle buvo kalat todel ir iskeiciau,beje opera man pasirode spartesne.pasilikus dar ir mozila kartais ir per ja ilendu,ten adresyne daug adresiuku islike dar.
su tais avatarais tai man uzeina juokas keitaliot cia matyt nuo nuotaikos priklauso

Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie.
B. Ferrero
Atsijungęs
virginijakData: Penktadienis, 2010-01-22, 10:59 AM | Žinutė # 560

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikutės, aš tai mozyla naudojuosi, tk šį puslapiuką vartau per explorer, nes Mozyla pradėjo jį lėtai vartyt. Dar pas mus yra ir Google CHrome, tai dar ją reiks patikrint, kaip veikia... Žodžiu naršyuklių daugiau nei proto juokas

]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
Atsijungęs
justux29Data: Penktadienis, 2010-01-22, 2:53 PM | Žinutė # 561

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labukas
Quote (nerida)
cia matyt nuo nuotaikos priklauso
, bet tai gera nuotaika buna, nes avataro niekada liudno pas tave nemaciau smile o as noriu per radikala uzkrauta paveiksleli ideti i foruma, tada spaudziu ant trecios nuorodos copy, tada einu i musu puslapiuka ir paste, bet mane tas langu kilnojimas ir nuleidinejimas nervina, is tavo parasymo pagalvojau, kad eina tiesiai kazkaip imesti, bet itariu ne taip supratau juokas
Quote (virginijak)
Sveikutės, aš tai mozyla naudojuosi, tk šį puslapiuką vartau per explorer, nes Mozyla pradėjo jį lėtai vartyt
na man ir be galo letai krauna, as kaltinau interneta, o pasirodo narsykle..
dEdRA, ir tau gero savaitgalio

o tai tau explorer patinka???

Atsijungęs
neridaData: Penktadienis, 2010-01-22, 3:50 PM | Žinutė # 562

[ (US) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (justux29)
bet tai gera nuotaika buna, nes avataro niekada liudno pas tave nemaciau

buna ir liudna kartais,visokia buna
Quote (justux29)
o as noriu per radikala uzkrauta paveiksleli ideti i foruma, tada spaudziu ant trecios nuorodos copy, tada einu i musu puslapiuka ir paste, bet mane tas langu kilnojimas ir nuleidinejimas nervina, is tavo parasymo pagalvojau, kad eina tiesiai kazkaip imesti, bet itariu ne taip supratau

nezinau jei supratau teisingai ko jklausi nieko kilnot nereikia tu langu,stai idedu kaip atrodo moziloj as atsidariusi du langus pirmajam lange forumiukas,antrajam radikal.ru Radikale kraunu paveiksleli,kai jis uzsikraunu spaudziu pelyte ant pirmojo lango ir ten ikeliu i foruma,paskui jei reikia i radikala spaudziu vel ant radikalo,ju nenuleidineju.ar tu kaip kitaip darai

Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie.
B. Ferrero

Paskutinį kartą redaguota nerida - Penktadienis, 2010-01-22, 3:56 PM
Atsijungęs
neridaData: Penktadienis, 2010-01-22, 3:53 PM | Žinutė # 563

[ (US) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
exploreri tai as naudojau tik pacioj pradzioj,bet jis taip letai dirbdavo tada kad pasikeiciau i mozila.galbut dabar exploreris kiek pagerejes,yra ir jis pas amne bet nesinaudoju.su mozila sito puslapio man nevartydavo kaip ir virginijak,todel pasikeiciau i opera

B. Ferrero
Atsijungęs
NikuteaData: Penktadienis, 2010-01-22, 6:06 PM | Žinutė # 564

[ (LT) ]

Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:

Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Sveikos, merginos Savaičiukę jūsų neaplankiau, buvau prisėdus prie paskutinio egzamininio darbo rašymo Bet šiandien man sesija baigėsi ir prasidėjo TIKROS ATOSTOGOS, nors tik savaitėlę, bet vistiek dabar galiu visiškai atsipalaiduoti Smagu dar ir dėl to, kad iš visų šį pusmetį studijuotų dalykų susirinkau po maksimumą, taigi bendras vidurkis gavosi kiauras 10 Labai msgau, nes dabar kitą pusmetį vėl gausiu didžiausią stipendiją O šiais laikais pinigėlių labai reikia viskam. Turėjau dar pasitaupius keletą šimtukų, jei prastai išsilaikyčiau ir negaučiau stipendijos, bet dabar kai gausiu, tai pagaliau galėsiu sekcijikę į svetainę nusipirkti Šiandien tokia gera nuotaika, norėčiau atšvęsti, bet su vyriškiu tik po buteliuką alaus atsigersim prie cepelinų ir bus mūsų balius O ryt lėksiu iki draugės į šampaniuką "snapelius" pamirkyt

Atsijungęs
justux29Data: Penktadienis, 2010-01-22, 7:47 PM | Žinutė # 565

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
nerida, aciu, as nustatymuose buvau pasidariusi, kad rodytu kiekviena tinklalapi atskirame lange, o dabar radau, kad galima atskirose kortelese, aciu tau uz paprotinima mua o as dabar i mozila priedu visokiu prikroviau tai visai neblogai pradejo vartyti _liuks_
Nikutea, TU SAUNUOLE. Sako grazios sviesiaplaukes daznai buna tik grazios, cia musu tamsiaplaukiu pavydo vaisius ir anekdotus mes kuriam apie tai, o pasirodo tai netiesa, tu to irodymas miela O jei rimtai, tai labai sveikinu ir dziaugiuosi, kad turim gabia studente mua mua
Atsijungęs
titanikeData: Šeštadienis, 2010-01-23, 7:27 PM | Žinutė # 566

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Nikutea)
sesija baigėsi ir prasidėjo TIKROS ATOSTOGOS

gerai paatostogauk miela
Quote (Nikutea)
tik po buteliuką alaus atsigersim prie cepelinų ir bus mūsų balius

svarbiausia idėja sok
o mes šiandien pagaliau turėklus pasidarėm,žinoma ne naujus iš visokiu likučiu 10 bet už tai nieko nekainavo ir saugu bus galvoju sok

Atsijungęs
justux29Data: Šeštadienis, 2010-01-23, 8:14 PM | Žinutė # 567

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Nikutea)
ai man sakomi tie bajeriai apie blondines, tai aš visad atkertų, kad ne visos lapės gudrios, ne visos blondinės - blondinės Baisiau, kai "blondinė" tamsiais plaukais
o tai jau taip juokas as tik pajuokavau is tikro, is pavydo , nes mano vyras ir sviesiaplaukems prijaucia, tai as is piktumo sedziu ir kuriu anekdotus apie blondines juokas . Na, o blondine yra gyvenimo budas, o ne plauku spalva juokas
Atsijungęs
NikuteaData: Sekmadienis, 2010-01-24, 0:39 AM | Žinutė # 568

[ (LT) ]

Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:

Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
titanike, ačiū
Quote (titanike)
o mes šiandien pagaliau turėklus pasidarėm,žinoma ne naujus iš visokiu likučiu 10 bet už tai nieko nekainavo ir saugu bus

Na va, kokį gerą darbelį nudirbot
Quote (justux29)
o tai jau taip juokas as tik pajuokavau is tikro, is pavydo , nes mano vyras ir sviesiaplaukems prijaucia, tai as is piktumo sedziu ir kuriu anekdotus apie blondines juokas . Na, o blondine yra gyvenimo budas, o ne plauku spalva

justux29, tu kaip visada man sugebi nuotaiką pakelti juokas Tai dažykis šviesiai, tada ir vyras prijaus, ir daugiau laiko turėsi, anekdotų nebereiks kurt Juokauju, žinoma juokas

Atsijungęs
NikuteaData: Sekmadienis, 2010-01-24, 0:40 AM | Žinutė # 569

[ (LT) ]

Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:

Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (justux29)
Na, o blondine yra gyvenimo budas, o ne plauku spalva

Bet tikrai, yra dalis tiesos Kaip ir debilas ne diagnozė, o gyvenimo būdas

Atsijungęs
justux29Data: Sekmadienis, 2010-01-24, 1:12 AM | Žinutė # 570

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Nikutea)
justux29, tu kaip visada man sugebi nuotaiką pakelti juokas Tai dažykis šviesiai, tada ir vyras prijaus, ir daugiau laiko turėsi, anekdotų nebereiks kurt Juokauju, žinoma juokas
netinka man sviesiai, gilioj jaunystej buvau nusidaziusi, atrodo ziauriai, naturalumas arba arti jo - tik tai yra grazu, na, bet vyrai nori vieno - gauna kita, ne visu gi svajones issipildo juokas :juokas: na, o man smagu, kad prajuokinau, bet manau tau po sesijos ir taip linksma, ir taviskis namie, tai nuotaika visada turetu buti liuksusine _liuks_ , o as kurpiau remeli konkursui, einu issiusti ir einu miegoti i salta lova be vyro, su vilnonem kojinem juokas
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025